Αν και δεν έχει μείνει πολύ καλοκαίρι ακόμα, δεν είναι τελείως παράλογη η αγορά μιας ποιοτικής αιώρας. Λίγο στο ίντερνετ που έψαξα, η Ticket To The Moon (ωραίο όνομα!) θεωρείται κορυφή στην κατασκευή, χρησιμοποιώντας υψηλής αντοχής ύφασμα αλεξίπτωτου. Η ατομική αιώρα της προσφοράς κοστίζει 43€ στα υπόλοιπα καταστήματα, αν λοιπόν δεν ενοχλεί το μπορντώ-κίτρινο χρώμα συμφέρει η αγορά από το plus4u. Τα έξοδα αποστολής από 3€.
Η προηγμένη της σχεδίαση παρέχει το γρηγορότερο στήσιμο στην αγορά (λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα(!)
Εξαιρετικά ελαφριά (μόλις 500gr μαζί με τους γάντζους ανοξείδωτου χάλυβα), επιτρέπει την εύκολη μεταφορά της σε κάθε δραστηριότητα.
Σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας δίχτυ προστασίας 360o (81 οπές/cm2), η διανυκτέρευση στη φύση γίνεται - εκτός από νόμιμη (μιας και η ελεύθερη κατασκήνωση με σκηνή απαγορεύεται), μια ασφαλής, ευχάριστη και μοναδική εμπειρία!
Ακόμα και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος το σώμα που εφάπτεται στην αιώρα αναπνέει ικανοποιητικά και δεν ιδρώνει!
Σε αντίθεση με τις κοινές αιώρες που το σώμα προσαρμόζεται στην επιφάνεια της αιώρας, η αιώρα TICKETTOTHEMOON αγκαλιάζει κάθε σημείο του σώματος, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης ή έναν άνετο και απολαυστικό ύπνο.
Η υπερβολικά μεγάλη διάρκεια ζωής των υλικών κατασκευής της.
Υπέροχη αίσθηση από την επαφή του δέρματος με την υφή του μεταξιού νάιλον.
Έρχεται σε μικρή και πολύ πρακτική συσκευασία
Χειροποίητη κατασκευή από το Μπαλί με 10 έτη εγγύηση