Αρχική » Προσφορές » Εικόνα - Ήχος » Sennheiser HD 250BT Bluetooth 5.0 AAC, aptX™, aptX™ Low Latency
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Sennheiser HD 250BT Bluetooth 5.0 AAC, aptX™, aptX™ Low Latency
3
+60
63

Sennheiser HD 250BT Bluetooth 5.0 AAC, aptX™, aptX™ Low Latency

Περιγραφή:

Τα ακουσττικά αυτά είναι μία Bluetooth – οικονομική έκδοση των κλασσικών (ενσύρματων) HD-25 ΙΙ που για δεκαετίες χρησιμοποιούνται από DJ’s, drummers, TV παραγωγές κλπ. Ιδια φιλοσοφία λιτής σχεδίασης και τυπικός Sennheiser ήχος και κατασκευή (σε λίγο χαμηλότερο επίπεδο βέβαια εφόσον και η τιμή τους είναι το 1/3 των HD-25 ΙΙ).  Αν ψάχνεται για ANC και άλλα εξωτικά χαρακτηριστικά δεν έχουν και δεν χρειάζεται!. Εχουν όμως καλή απομόνωση και υποστήριξη Aptx LL (Low Latency) codec μεταξύ άλλων.

Είναι μοντέλο 2021 και στους λίγους μήνες ζωής τους η τιμή ήταν περίπου 46~49 ευρώ (Amazon) και 55 – 58 (Skroutz).  Σήμερα ξαφνικά πέσαν στα 39 ευρώ  σε αρκετά καταστήματα ήχου/μουσικής τεχνολογίας στο Skroutz -που μάλιστα τα έχουν ετοιμοπαράδοτα- και λίγο περισσότερο στο Ιταλικό Amazon ανάλογα τι θα σας βολέψει σε σχέση με τα μεταφορικά.

Ενδεικτικά

Νάκας,  39 ευρώ (+2,90 μεταφορικά η δωρεάν αν παραλάβετε από το κατάστημα)

Skroutz,  (Από 39)

Amazon.it 40,83 τελική.

Για την ιστορία εγώ τα παρέλαβα σήμερα απο το γαλλικό amazon που τα είχε ρίξει λίγο πριν 10 μέρες, μακάρι να περίμενα, αλλα είχα ένα κουπόνι που έληγε. Καλές πρώτες εντυπώσεις όπως τα λέω παραπάνω καθώς έχω και τα HD-25 II. Αν ενδιαφέρεστε διαβάστε και την μία και μοναδική κριτική που υπάρχει στο Σκρουτζ, με την οποία συμφωνώ απόλυτα.

39 €

Πριν από 1 έτοςΠριν από 1 έτος


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
rouladoros
20/11/2021 19:11

Αν κανείς μένει περιστέρι, να προτιμήσει από σκρούτζ τον ζαρανίκα. Έχει δωρεάν μεταφορικά (μόνο για Περιστέρι)