Αρχική » Προσφορές » Computing » Razer BlackWidow Ultimate 2014 στα 99€ @ Poweruser.gr
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Razer BlackWidow Ultimate 2014 στα 99€ @ Poweruser.gr
0
+2
2

Razer BlackWidow Ultimate 2014 στα 99€ @ Poweruser.gr

Περιγραφή:

Ένα πολύ καλό μηχανικό πληκτρολόγιο για gamers, σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από τα 140€ που συνήθως κυμαίνεται στην Ελλάδα. Βέβαια κάποια καταστήματα στα 140€ δίνουν και το Razer Nabu X δώρο, αν κάποιος το χρειάζεται θα του βγει πιο οικονομικά. Επίσης στο κατάστημα της προσφοράς το πληκτρολόγιο είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας, συνεπώς καλύτερα να επικοινωνήσει κανείς σχετικά με χρόνο παράδοσης.

Οι κριτικές για το BlackWidow Ultimate 2014 στο skroutz είναι ιδιαίτερα θετικές, όπως και το review από pcmag. Αναλυτικά χαρακτηριστικά από το site της Razer εδώ.


To Razer BlackWidow Ultimate σας φέρνει ταχύτατα στη μάχη με τα πλήρως μηχανικά πλήκτρα του που αποδίδουν μια ζωηρή απόκριση αφής σε κάθε ενεργοποίηση. Φέρνοντας μία δραστικά διαφορετική αίσθηση και γρηγορότερο πάτημα πλήκτρων, αυτό το επαναστατικό πληκτρολόγιο gaming με πλήρη φωτισμό συμπληρώνεται με τα επιπλέον πλήκτρα μακροεντολών και απεριόριστη καταγραφή μακροεντολών on the fly. Έχει 15 Ελληνικά σύμβολα στην κάτω δεξιά γωνία των αντίστοιχων πλήκτρων.

99 €

Πριν από 6 έτηΠριν από 6 έτη


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments