Αρχική » Προσφορές » Άλλες Προσφορές » Public | Προσφορές Black Friday 2022
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Public | Προσφορές Black Friday 2022
13
+267
280

Public | Προσφορές Black Friday 2022

Περιγραφή:

Και τα Public ξεκινάνε φέτος ακόμα νωρίτερα με τις πρώτες προσφορές για τη Black Friday. Θα προσπαθήσουμε και αυτή τη φορά να συγκεντρώσουμε όσες παρουσιάζουν πραγματικό ενδιαφέρον, με βασικό κριτήριο την ανταγωνιστική τιμή.

Η λίστα θα ανανεώνεται καθημερινά με όσες προσφορές αξίζουν. Μεμονωμένα θα μπορούσε να αναρτηθεί κάποια μόνο στην περίπτωση που αφορά δημοφιλές προϊόν σε ιστορικό χαμηλό, ώστε να μην έχουμε διπλές καταχωρήσεις.

Στην παρένθεση είναι η αμέσως καλύτερη τιμή από τα καταστήματα των Skroutz και Bestprice.

 

 

 

Όπως συμβαίνει συνήθως, στις περισσότερες αναμένεται να δούμε pricematch από άλλες αλυσίδες ή και μικρότερα καταστήματα. Επομένως προτείνεται να γίνεται και νεότερη σύγκριση τιμών από όποιον ενδιαφέρεται για κάποιο προϊόν.

(Οι προσφορές είναι ίδιες και στα Media Markt, εάν κάτι διαφοροποιηθεί θα γίνει ξεχωριστό megapost.)

 

 

——–*——– ΕΛΗΞΑΝ ή ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ——–*——–


Πριν από 1 εβδομάδαΠριν από 1 εβδομάδα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
52 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
johnny78
24/11/2022 17:45

Οι προσφορές Black Friday των επώνυμων αλυσίδων σε smartphones νέας τεχνολογίας είναι για γέλια. Καταρχάς είναι καρμπόν ίδιες και θα παραμείνουν και μετά το Black Friday. Προφανώς πρόκειται για Bλακ Friday όπως αναφέρεται και στη διαφήμιση.

Tryfos
Απάντηση προς  johnny78
25/11/2022 01:12

Κάθε πέρσι και καλύτερα, όχι ότι ποτέ είχαμε κανονικό Black Friday βέβαια, μόνο να τα πάρουν απ’ τις γιαγιούλες. Φέτος απέγινε. Μόνοι τους απαξιώνουν το θέμα και σε λίγο δεν θα ασχολείται κανείς μαζί τους.