
Καλησπέρα σας.
Πρώτη ανάρτηση οπότε θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω πως ενεργοποίησα NordVPN μ΄εσω x.com.
To x.com έχει προσφορά και δίνει για 1 μήνα:
Προσοχή:
1) Δουλεύει μόνο από Γερμανία για να πάρεις την προσφορά για το NordVPN. Θα χρειαστεί VPN.
2) Το NordVPN στο redemption ζητάει πιστωτική κάρτα, αλλά το παρέκαμψα με Revolut single use card.
3) Δουλεύει και σε υπάρχοντα account NordVPN.
Παρακάτω τα βήματα που έκανα:
1) Αγορά Premium ή Premium+ στο X.com σε υπάρχων account. Πολύ πιθανό να ΜΗΝ δουλέψει σε νέο account.
2) Στο Premium menu που ενεργοποιήθηκε στο x.com δεν θα δείτε section για Exclusive perks. Αν δείτε είστε τυχεροί και προχωράτε με το redemption.
3) Για να το δω έκανα τα εξής:
i) Άλλαξα τη χώρα του λογαριασμού μου σε Γερμανία (μπορεί να μην χρειάζεται).
ii) Συνδέθηκα με Proton VPN σε Γερμανικό server.
4) Τότε ενεργοποιήθηκε στο Premium section (από το πλαινό μενού) η επιλογή Exclusive Perks.
5) Πατώντας τη σου βγάζει το Redemption code για το NordVPN.
6) Ακολουθείς τα βήματα για το redemption στο Nordvpn site.
7) Ζητάει πιστωτική για να ενεργοποιήσει το auto renewal μετά το πέρας της δωρεάν περιόδου. Εγώ έβαλα single use Revolut card και όπως ήταν φυσικό με έκοψε η stripe με error. Όμως στην επιστροφή είχε ενεργοποιηθεί η συνδρομή μου. Να πω εδώ ότι χρησιμοποιήσα account που ήδη είχα για το NordVPN αλλά χωρίς ενεργή συνδρομή και ανανεώθηκε κανονικά.
Πήρα συνδρομή για 10€ 12 μήνες.
8) Τώρα μπορείς να κλείσεις το VPN σου και να ακυρώσεις την συνδρομή στο X.com για να μην χρεωθείς τον επόμενο μ΄ηνα σε κανονική τιμή αν δεν το χρειάζεσαι. Προσοχή, για να δεις το Exclusive Perks πρέπει να είναι ενεργή η Χ συνδρομή σου οπότε μην ακυρώσεις πριν ολοκληρώσεις την διαδικασία.
Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.
1 €