Αρχική » Προσφορές » Gaming » Killer Bundle 18 με 7 παιχνίδια και 1 DLC για PC (Steam): Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics, Rise of Industry, Sundered: Eldritch Ed, Hotshot Racing, Help Will Come Tomorrow, Overpass, στα 4.99€, από Fanatical
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Killer Bundle 18 με 7 παιχνίδια και 1 DLC για PC (Steam): Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War, Shadow Tactics, Rise of Industry, Sundered: Eldritch Ed, Hotshot Racing, Help Will Come Tomorrow, Overpass, στα 4.99€, από Fanatical
3
+35
38

Killer Bundle 18 με 7 παιχνίδια και 1 DLC για PC (Steam): Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War, Shadow Tactics, Rise of Industry, Sundered: Eldritch Ed, Hotshot Racing, Help Will Come Tomorrow, Overpass, στα 4.99€, από Fanatical

Λήξη: 15/07/21

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Σε προσφορά το Killer Bundle 18 στα 4,99€ από Fanatical, το οποίο περιλαμβάνει 7 παιχνίδια και 1 DLC διαφόρων κατηγοριών με κλειδιά μέσω Steam. Τα παιχνίδια είναι τα παρακάτω (με κόκκινο χρώμα το link στο steam και με μπλε χρώμα gameplay ή review):

1. Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War                 Steam τιμή: 8,15€

Το Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War μας καλωσορίζει στον πλανήτη Gladius, ένα κόσμο με μεγάλη αρχαιολογική αξία για το Imperium of Man. Τα αρχαία λείψανα που έφεραν στο φως οι εκτεταμένες ανασκαφές έχουν εκπληκτικές ιδιότητες αλλά μαζί τους, προέκυψαν και κάτι άλλα “λείψανα”, αυτά της αρχαίας ράτσας των Necrons. Το μείγμα αρχίζει να γίνεται πραγματικά εκρηκτικό με την εισβολή στον Gladius των Orks και την εμφάνιση των Chaos, Tyranids και T’au. Ήρθε η ώρα να ξαναζήσουμε τις δοξασμένες μάχες του Warhammer 40.000 και να ικανοποιήσουμε τις τεράστιες ανάγκες μας για δύναμη, φαντασία και σεβαστές ποσότητες αδρεναλίνης.

-Ελληνικό review

-Gameplay

 

2. Shadow Tactics: Blades of the Shogun                Steam τιμή: 3,99€

Στο Shadow Tactics: Blades of the Shogun θα ζήσετε στο πεδίο μάχης, εκτελώντας διάφορες μυστικές αποστολές, τις οποίες θα λαμβάνετε απευθείας από τον Shogun και αργότερα, καθώς το προχωράτε θα αποφασίζουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές σας. Κάποιες φορές η ομάδα σας θα σπάει, ώστε να εκτελεστούν διάφορες αποστολές ταυτόχρονα, αλλά δυστυχώς θα σας ξενίσει που δεν μπορείτε να αποφασίσετε σε ποια θέλετε να συμμετάσχετε ούτε σας δίνεται η δυνατότητα να τις παίξετε αργότερα. Γενικά, το σενάριο εξελίσσεται ομαλά, χωρίς να έχει δοθεί μεγάλο βάθος στην ιστορία. Από την άλλη, οι χαρακτήρες έχουν πλούσιο παρελθόν και η εξέλιξή τους καθώς παίζετε, θα σας εντυπωσιάσει. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να αφοσιώσετε σε κάθε αποστολή είναι αρκετά μεγάλος και οι δεσμοί που θα αναπτύξετε με τους πρωταγωνιστές πολύ ισχυροί. Να είστε έτοιμοι, λοιπόν, για συναισθηματικά έντονες σκηνές, καθώς ξεδιπλώνεται η πλοκή.

-Ελληνικό review

-Ελληνικό gameplay

 

3.  Rise of Industry                Steam τιμή: 7,49€

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε όταν παίζετε το Rise of Industry είναι ότι είναι απολύτως υπέροχο. Τα μποξ σχήματα και τα επίπεδα χρώματα του στιλ χαμηλού πολυ είναι ιδανικά για το είδος οικοδόμου πόλης / εργοστασίου. Αυτό, σε συνδυασμό με φωτεινά χρώματα και εικονίδια που μοιάζουν με αυτοκόλλητα, κάνει το παιχνίδι να μοιάζει λιγότερο με μια πραγματική πόλη και περισσότερο σαν ένα παιδικό σετ. Δυστυχώς, έτσι παίζει και το παιχνίδι: είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο περισσότερη κατεύθυνση.

-English review

-Gameplay

 

4. Rise of Industry: 2130 – DLC                Steam τιμή: 3,99€

Το βιντεοπαιχνίδι Το Rise of Industry για Linux, Mac και Windows έχει μια νέα επέκταση που ονομάζεται 2130. Έχει νέο και φουτουριστικό περιεχόμενο. Αναπτύχθηκε από τα Dapper Penguin Studios και εκδόθηκε από την Kasedo Games. Αν λοιπόν έχετε ήδη αυτόν τον τίτλο και θέλετε περισσότερα, εδώ είναι τα νέα που περιμένατε. Με άλλα λόγια, η διαχείριση θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε μια μεγάλη φουτουριστική πόλη από το έτος 2130, όπως υποδηλώνει ο τίτλος της επέκτασης. Με τις νέες αλλαγές αυτής της επόμενης επέκτασης, ο ειδυλλιακός σας κόσμος έμεινε σε ερείπια ως αποτέλεσμα του καπιταλισμού της ανθρωπότητας και των δεκαετιών καταστροφής. Τώρα δημιουργεί έναν νέο σκοτεινό και έρημο κόσμο στον οποίο θα πρέπει να κάνετε την καλύτερη δυνατή δουλειά για να διατηρήσετε την πόλη ζωντανή με τους πόρους που έχετε.

-Ελληνικό review

-Gameplay

 

5. Overpass               Steam τιμή: 11,99€

Για χρόνια οι οπαδοί των racing παιχνιδιών γνώριζαν ένα και μόνο πράγμα – ο γρηγορότερος κερδίζει. Αλλά πλέον σε παιχνίδια όπως το Overpass και το MudRunner, η ακρίβεια και η σωστή χρήση του γκαζιού είναι ο βασιλιάς. Γιατί εάν κολλάτε το πεντάλ στο πάτωμα, απλά θα βρεθείτε σε κάποιο χαντάκι εκτός του δρόμου. Το Overpass από την Nacon και το studio Zordix, αγκαλιάζει τον αργό ρυθμό του Mudrunner, αλλά αναμειγνύεται κάπως περίεργα με τα rally games. O τίτλος μας βάζει πίσω από το τιμόνι ενός ATV ή UTV και μας ζητάει να φτάσουμε στο τέλος μιας διαδρομής με εμπόδια ή ανάβασης σε ένα λόφο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

-Ελληνικό review

-Gameplay

 

6. Help Will Come Tomorrow             Steam τιμή: 5,99€

Την πολυτάραχη περίοδο της Οκτωβριανής επανάστασης των Μπολσεβίκων επέλεξαν οι developers ως setting του survival game τους, Help Will Come Tomorrow. Σε ένα διχασμένο περιβάλλον με τις ανθρώπινες σχέσεις να βρίσκονται σε οριακό σημείο, αφού από τη μια έχουμε τους υποστηρικτές του τελευταίου αυτοκράτορα της Ρωσίας, Τσάρου Νικολάου του ΙΙ (Νικολάι Αλεξάντροβιτς Ρομάνοφ), και στην αντίπερα όχθη τους επαναστάτες του Βλαντιμίρ Λένιν. Σκοπός των δημιουργών είναι η επιβίωση να μην αφορά μόνο τη συλλογή και διαχείριση πόρων, αλλά να εστιάσετε και σε ένα άλλο μεγάλο κομμάτι της survival πλευράς. Τη συνεργασία μεταξύ ανθρώπων που παρά τις διαφωνίες τους και τα διαφορετικά πιστεύω τους, τους πρέπει να καταφέρουν να συνεργαστούν για να επιβιώσουν.

-Ελληνικό review

-Ελληνικό gameplay

 

7. Hotshot Racing             Steam τιμή: 5,99€

Αν υπάρχει μια κατηγορία παιχνιδιών με πληθώρα επιλογών για κάθε γούστο, αυτή σίγουρα είναι τα racing games. Είτε ο παίκτης είναι φανατικός οπαδός του ρεαλισμού είτε προτιμά μια arcade εκδοχή των αγώνων ταχύτητας, σίγουρα θα βρει κάτι που να τον ενδιαφέρει. Ακόμα και όταν πρόκειται για τίτλους-νοσταλγούς του παρελθόντος, όπως παραδείγματος χάρη το υπέροχο Horizon Chase Turbo, το οποίο μονοπώλησε για αρκετό καιρό το ενδιαφέρον μου. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Hotshot Racing της Lucky Mountain Games, με τη διαφορά όμως ότι, ενώ το προαναφερθέν παιχνίδι είχε ως εικόνισμα το Lotus Esprit Turbo Challenge, το Hotshot Racing έχει τοποθετήσει σε περίοπτη θέση στα ράφια του τα Virtua Racing και Daytona USA της Sega.

Εξ’ ου και ο σχετικός τεχνικός τομέας, ο οποίος αποτελεί και το πρώτο πράγμα που τραβά την προσοχή. Με τα λιτά πολύγωνα, τα επιτηδευμένα απλοϊκά textures, τα έντονα χρώματα, καθώς και το όλο στήσιμο με τις ενθουσιώδεις φωνές και τα μπιτάτα μουσικά θέματα, το Hotshot Racing εμφανώς αποτίνει φόρο τιμής στις καμπίνες των arcades που έτρωγαν αχόρταγα τα κέρματά μας, για μερικά λεπτά διασκέδασης.

-Ελληνικό review

-Gameplay

 

8. Sundered®: Eldritch Edition             Steam τιμή: 4,99€

Το Sundered: Eldritch Edition ήταν και παραμένει ένας ιδιαίτερα challenging τίτλος. Δυστυχώς δεν είναι αυτό το ουσιαστικό πρόβλημά του, άλλα τα τεχνικά ζητήματα που παραμένουν ακόμα και τώρα και μπορεί να επηρεάσουν τη συνολική gameplay εμπειρία. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των developers για την επίλυσή τους και την εκπλήρωση της υπόσχεσης για νέο περιεχόμενο, δε θεωρούμε πως η παρούσα κατάσταση δικαιολογεί την κυκλοφορία μιας “τελικής” έκδοσης, αλλά ενός μεγάλου update καλύτερα. Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα αδιάφορο παιχνίδι, ειδικά με αυτό το εξαιρετικό εικαστικό και ηχητικό περιεχόμενο, αλλά θα προτείναμε την αγορά του αφού έχουν διορθωθεί (τουλάχιστον) οι βασικές ατέλειές του, όπως τα frame drops, οι χρόνοι φόρτωσης και τα crashes.

-Ελληνικό review

-Gameplay

 

**Υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης στα παραπάνω 1 ακόμα εξαιρετικού παιχνιδιού, του Kingdom Come: Deliverance και 2 DLC του, τα Kingdom Come: Deliverance – From the Ashes – DLC και Kingdom Come: Deliverance – Band of Bastards – DLC,  με το συνολικό κόστος να πηγαίνει από τα 4,99€ στα 7,99€. 

9. Kingdom Come: Deliverance             Steam τιμή: 10,19€

H Τσεχική εταιρεία ανάπτυξης Warhorse Studios περιλαμβάνει στο δυναμικό της άτομα τα οποία έχουν δουλέψει στις σειρές Operation Flashpoint, Arma και Mafia. Το Kingdom Come: Deliverance είναι το πρώτο game το οποίο οποίο κυκλοφορεί με την υπογραφή της και αποτελεί το πρώτο game των developers της το οποίο εκτυλίσσεται σε μεσαιωνικό setting. Η κεντρική ιδέα του Kingdom Come: Deliverance είναι ένα μεσαιωνικό Open world RPG με ακριβές σύστημα μάχης χωρίς την εισαγωγή fantasy στοιχείων. Η ιδέα φαίνεται πως ενθουσίασε το κοινό, το οποίο χρηματοδότησε την ανάπτυξή του στο Kickstarter με δωρεές ύψους πάνω από 1.200.000 ευρώ.

-Ελληνικό review

-Ελληνικό Full Gameplay

10. Kingdom Come: Deliverance – From the Ashes             Steam τιμή: 2,39€

11. Kingdom Come: Deliverance – Band of Bastards             Steam τιμή: 2,39€

https://www.lagonika.gr/wp-content/uploads/2021/07/Screenshot_17.png

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
4.99 €

Πριν από 3 μήνεςΠριν από 3 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Dafy
03/07/2021 11:58

Τι ωραίο post καί ούτε ένα σχόλιο;
Εξαιρετική δουλειά.Μπράβο exotic👍

Last edited 3 μήνες πρίν by Dafy