Αρχική » Προσφορές » Gaming » Killer Bundle 17 με 7 παιχνίδια για PC (Steam): Battlestar Galactica Deadlock, Blacksad: Under the Skin, Railway Empire, Tower of Time, Undead Horde, Out of Space. στα 3.99€, από Fanatical
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Killer Bundle 17 με 7 παιχνίδια για PC (Steam): Battlestar Galactica Deadlock, Blacksad: Under the Skin, Railway Empire, Tower of Time, Undead Horde, Out of Space. στα 3.99€, από Fanatical
4
+33
37

Killer Bundle 17 με 7 παιχνίδια για PC (Steam): Battlestar Galactica Deadlock, Blacksad: Under the Skin, Railway Empire, Tower of Time, Undead Horde, Out of Space. στα 3.99€, από Fanatical

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Σε προσφορά το Killer Bundle 17 στα 3,99€ από Fanatical, το οποίο περιλαμβάνει 7 παιχνίδια διαφόρων κατηγοριών. Τα παιχνίδια είναι τα παρακάτω (με κόκκινο χρώμα το link στο steam και με μπλε χρώμα gameplay ή review):

1. Battlestar Galactica Deadlock                 (Steam)

Το Battlestar Galactica: Deadlock όχι μόνο αποτελεί μια πιστή αναπαράσταση του σύμπαντος, αλλά επιχειρεί να αποστάξει τα σημαντικότερα στοιχεία του spaceship wargaming είδους και να τα συνθέσει αβίαστα σε μια τακτικά προκλητική εμπειρία. Έτσι, η Black Lab Games (με εκδότη την Slitherine) καταφέρνει να καλύψει το τεράστιο κενό που υπάρχει στις καρδιές των fans και να προσθέσει έναν άξιο strategy τίτλο στην συλλογή οποιουδήποτε διαστημικού ναυάρχου.

-Ελληνικό review

-Gameplay

 

2. Planescape: Torment: Enhanced Edition              (Steam)

Ένας αθάνατος ήρωας με υπαρξιακά προβλήματα.

Τις δεκαετίες 80 – 90 έβρεξε αριστουργηματικά RPG στους υπολογιστές μας. Πάρα πολλοί τίτλοι από εκείνες τις εποχές εξακολουθούν να στέκονται στην κορυφή του εν λόγω είδους, να επηρεάζουν κάθε νέα προσπάθεια σε αυτό αλλά και να συνεχίζουν την πορεία τους με αναπαλαιωμένες εκδόσεις ή remakes. Στους διασημότερους τίτλους συγκαταλέγεται το Planescape: Torment, RPG φτιαγμένο από τον Chris Avellone και τα λοιπά τρομακτικά ταλέντα της εταιρείας ανάπτυξης Black Isle Studios.

Θα παρατηρήσατε ότι την τρέχουσα δεκαετία γίνονται αξιόλογες προσπάθειες από πλευράς μικρών εταιρειών ανάπτυξης σαν την καναδική Beamdog για “ανάσταση” ιστορικών video games. Μετά την πετυχημένη αναβίωση των Baldur’s Gate και Icewind Dale, η Beamdog αποφάσισε να πιάσει την… ιερή αγελάδα των RPG, το Planescape: Torment. Παρά την μέτρια εμπορική του επιτυχία, το πρωτότυπο Planescape: Torment απέκτησε φανατικούς οπαδούς και cult status με το πέρασμα του χρόνου ενώ παράλληλα, αποθεώθηκε από τους δημοσιογράφους για τις ποικίλες αρετές του. Η νέα του έκδοση καλείται Enhanced Edition και δεν πρόκειται για remake αλλά για αναπαλαίωση του αρχικού υλικού και σημαντική βελτίωσή του στα σημεία που την χρειαζόταν ώστε να είναι καταλληλότερο προς κατανάλωση από τους σύγχρονους gamers.

-Ελληνικό review

-Gameplay

 

3.   Blacksad: Under the Skin                (Steam)

Κατά την διάρκεια αυτής της δεκαετίας, η Telltale Games μας έδωσε μια σειρά διαδραστικών ιστοριών, που κάποιοι λάτρεψαν και άλλοι μίσησαν. Η Pendulo Studios (Runaway, Yesterday Origins) ακολουθεί τα βήματα της Telltale με το Blacksad: Under the Skin, το οποίο βασίζεται στην ισπανική σειρά κόμικ Blacksad. Η ιδιαιτερότητα του Blacksad είναι ότι όλοι οι χαρακτήρες σε αυτό είναι ανθρωπόμορφα ζώα, τα είδη των οποίων αντανακλούν την προσωπικότητα, τον τύπο και το ρόλο τους στην ιστορία.

-Ελληνικό review

-Gameplay

 

4.   Railway Empire               (Steam)

Είστε φαν του big bang theory? Σας αρέσει ο Σέλντον? Τότε ίσως σας έχω ένα τίτλο με…τρένα.

Το Railway Empire της Gaming Minds Studios είναι ένας simulation, καλοδουλεμένος τίτλος που δύσκολα ξεκολλάς. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στις πεδιάδες και στα υψίπεδα της Αμερικής του 19ου αιώνα.

Είναι πολύ απλό στο χειρισμό και την κατανόηση. Η εταιρεία μάλιστα έχει φροντίσει να μας εφοδιάσει με ένα tutorial 1st chapter όπου μαθαίνουμε τις βασικές λειτουργείες του παιχνιδιού. Κάθε chapter έχει ορισμένα task που πρέπει να εκπληρώσουμε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Στην αρχή θα είναι αρκετά απλά όπως το να ενώσουμε 2 πόλεις μεταξύ τους ή να μεταφέρουμε ορισμένα προϊόντα από κάποιες μονάδες πρωτογενούς τομέα σε κάποιο αστικό κέντρο. Στις πόλεις θα μπορούμε να βρούμε εργοστάσια μεταποίησης όπου θα μας βοηθήσουν να παρέχουμε στους κατοίκους καλύτερες συνθήκες διαβίωσης με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν πληθυσµιακά.

-Ελληνικό review

-Ελληνικό Gameplay

 

5.   Tower of Time              (Steam)

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα μέσα στον ομώνυμο πύργο, ο οποίος αποτελείται από 11 μοναδικούς ορόφους. Το ρόλο του hub παίζει η κεντρική πόλη, στην οποία μπορούμε να μεταβούμε ανά πάσα στιγμή, και που αποτελείται από τα άκρως απαραίτητα μέρη που χρειαζόμαστε για να εξοπλίσουμε και να ενδυναμώσουμε τους χαρακτήρες μας. Ως ένα βαθμό που θύμισε τις αντίστοιχες πόλεις του Storm of Zehir, όπου κι εκεί δε μπορούσαμε να εξερευνήσουμε ελεύθερα (εκτός εξαιρέσεων) και υπήρχαν τα απολύτως απαραίτητα στέκια για την περιπέτεια. Κατά συνέπεια npcs συναντάμε μόνο μέσα στον πύργο και είτε μπορεί να έχουν κάποιο quest να μας δώσουν ή να μην είναι και τόσο… κοινωνικοί. Οι διάλογοι είναι καλογραμμένοι (εντόπισα κάποια συντακτικά λάθη), και συνήθως πείθουν χωρίς να καταλήγουν σε υπερβολές, αν και δε λείπουν και οι μελοδραματισμοί. Ο τόνος των κειμένων είναι σοβαρός και αρκετές φορές βγάζει μια μουντάδα που συνάδει με την ατμόσφαιρα ενός κόσμου ερημωμένου και πολύ κοντά στην καταστροφή, κάτι στο οποίο συνεισφέρει και η πολύ μελαγχολική ambient μουσική, που δεν είναι κάτι συνηθισμένο σε rpg. Θεωρώ πως θα βοηθούσε ακόμη περισσότερο η ύπαρξη ηχογραφημένων ομιλιών στους διαλόγους, αν και κάτι τέτοιο είναι μάλλον αναμενόμενο από παιχνίδι με περιορισμένο budget (voice acting υπάρχει μόνο στις cutscenes).

-Ελληνικό review

-Gameplay

 

6.   Undead Horde             (Steam)

Είσαι necromancer – ένας αναψυχωτής των νεκρών. Undead Horde είναι ένα νεκρωτικό παιχνίδι δράσης με στοιχεία από δράση RPG, στρατηγική και hack’n’slash. Αναζωογονήστε σχεδόν κάθε εχθρό και οικοδομήστε έναν στρατό με δεκάδες νεκρούς. Πάρτε εντολή και στείλτε το μηχάνημα πολέμου ενάντια στους ζωντανούς και τον αρχηγό τους King Paladin Benevictor. Εξοπλίστε τον necromancer σας με ατελείωτες ποσότητες λεηλασίας και οδηγήστε το στρατό σας στην απόλυτη νίκη

-Ελληνικό Gameplay

 

7.  Out of Space             (Steam)

Πρόκειται για ένα strategy multiplayer game στο οποίο καλείστε να μετακομίσετε στο διάστημα μαζί με τους φίλους σας. Καθαρίστε και τακτοποιήστε τα δωμάτια, προμηθευτείτε νέα συστήματα καθαρισμού, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς εξωγήινους που βάζουν σε κίνδυνο τα σχέδιά σας για ένα ονειρικό σπίτι.

-Ελληνικό Gameplay

https://www.lagonika.gr/wp-content/uploads/2021/05/Screenshot_20-2.png

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
3.99 €

Πριν από 1 έτοςΠριν από 1 έτος


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments