Edit: Μάλλον είναι promotion της Huawei και ισχύει σε μεγάλους retailers όπως Public, Πλαίσιο, MediaMarkt και Γερμανό που συμφέρει περισσότερο από φυσικό κατάστημα με επιστροφή 10% σε κάρτες Eurobank.
Για την ώρα μόνο στον Κωτσόβολο τρέχει το promotion με δώρο 2ο κινητό Huawei μαζί με τα τα νέα Mate 10 Lite και Mate 10 Pro.
Αν και δεν τα έχει στις φθηνότερες τιμές της αγοράς το κόστος των δώρων υπερκαλύπτει άνετα τη διαφορά:
- Huawei Mate 10 Lite Dual ξεκινάει στο skroutz από 338€ (-31€) αλλά το Huawei Y6 2017 που δίνει δώρο ο Κωτσόβολος κοστίζει τουλάχιστον 125€.
- Huawei Mate 10 Pro Dual ξεκινάει στο skroutz από 759€ (-40€) αλλά το Huawei P9 Lite 2017 που δίνει δώρο ο Κωτσ. κοστίζει τουλάχιστον 181€.
Όλα αυτά για τους early adaptors που θέλουν τα νέα smartphones της Huawei άμεσα. Οι περισσότεροι καλύτερα αναμονή να υποχωρήσουν οι αρχικές τιμές. Στο εξωτερικό το Lite έχει από 299€ και το Pro από 730€.