Αρχική » Προσφορές » Εικόνα - Ήχος » Gaming Headset Logitech G430 στα 54€ @ Amazon.co.uk
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Gaming Headset Logitech G430 στα 54€ @ Amazon.co.uk
0
+1
1

Gaming Headset Logitech G430 στα 54€ @ Amazon.co.uk

Περιγραφή:

Για λίγες ώρες το συγκεκριμένο headset της Logitech με 40,46£ ~ 53€ τελική από αγγλικό amazon, ενώ Ελλάδα ξεκινάει από 74€ χωρίς μεταφορικά.

To G430 προσφέρει ήχο Dolby Surround 7.1, διαθέτει μικρόφωνο με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου και είναι μια ελαφριά και προσεγμένη κατασκευή. Ένα review από το ελληνικό eternity εδώ καθώς και περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του G430.


 

Χαρακτηριστικά

  • Ήχος surround 7.1. Δημιουργεί ένα λεπτομερές πεδίο ήχου που σας επιτρέπει να ακούτε τους εχθρούς σας πριν σας εντοπίσουν.
  • Μικρόφωνο με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου. Μειώνει τους ενοχλητικούς θορύβους του περιβάλλοντος και επιτρέπει τη μετάδοση ξεκάθαρων φωνητικών εντολών.
  • Πλήρως ψηφιακή σύνδεση USB μέγιστης ταχύτητας ή αναλογική stereo με βίσμα 3.5mm. Προσφέρει καθαρό ήχο και σας επιτρέπει να αφήσετε τα ηχεία του γραφείου συνδεδεμένα στην κάρτα ήχου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την αξία του ήχου USB.
  • Βραχίονας μικροφώνου με δυνατότητα περιστροφής και λειτουργία αυτόματης σίγασης.
  • Λυχνία σίγασης μικροφώνου. Φωτίζει όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία σίγασης.
  • Το headset Logitech της σειράς G θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον στόχο σας χωρίς να αποτελεί εμπόδιο. Η νίκη είναι στα χέρια σας.
Kiwi standing on oval Ευρώπη
53 €

Πριν από 6 έτηΠριν από 6 έτη


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments