Αρχική » Προσφορές » Άλλες Προσφορές » Euroleague tv -20% ετήσια συνδρομή
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Euroleague tv -20% ετήσια συνδρομή
11
+47
58

Euroleague tv -20% ετήσια συνδρομή

Περιγραφή:

Η γνωστή προσφορά της Ευρωλιγκας αλλά φέτος με -20% για ετήσια συνδρομή (Από 90 ευρώ βγαίνει 72).Κανεις εγγραφή και στον κωδικό promo πριν την πληρωμή γράφεις EARLY20. Μετάδοση όλων των αγώνων με αγγλική περιγραφή και δυνατότητα για παρακολούθηση έως 4 αγώνων ταυτόχρονα(από 1 οθόνη μόνο).

Για να γίνει τρελή προσφορά με τη χρήση vpn Τουρκίας η τιμή πέφτει στα 22,40 ευρώ το χρόνο(η χρήση vpn απαιτείται μόνο για την πληρωμή).

 

Καλό μπασκετάκι!

ΕΚΠ. ΚΩΔΙΚΟΣ EARLY20
72 €

Πριν από 2 ημέρεςΠριν από 2 ημέρες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
32 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ozzy
15/09/2021 00:19

Όλα καλά, με χρήση του free VPN, Hola, και πληρωμή μέσω prepaid. Ευχαριστώ τον φίλο που ανέβασε την προσφορά αλλά και όλους εσάς που γράφετε στα σχόλια.

chris7
Απάντηση προς  ozzy
15/09/2021 15:23

Να σε ρωτήσω λίγο ως προς τη διαδικασία. Κατεβάζεις το hola στον υπολογιστή και μετά μέσα από αυτό το πρόγραμμα μπαίνεις στο link της προσφοράς και κάνεις την αγορά σε μειωμένη τιμή; Τους αγώνες τους παρακολουθείς υποχρεωτικά από το pc;

ozzy
Απάντηση προς  chris7
15/09/2021 20:23

Θα αναφέρω ότι έκανα εγώ, χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, καθώς και εγώ πρώτη φορά έκανα την εν λόγω διαδικασία!

Μέσα από το site Hola vpn, έβαλα την επέκταση στον microsoft edge (για κάποιο λόγο στον chrome μου έβγαζε σφάλμα). Από το εικονίδιο που σου δημιουργεί στον browser, πας και αλλάζεις την χώρα. Όταν πας να αλλάξεις την χώρα για πρώτη φορά, σου βγάζει μήνυμα για εγκατάσταση του «Hola vpn engine». Ακολουθείς τα βήματα που αναφέρονται για την εγκατάσταση. Μόλις τελειώσει η διαδικασία, μπορείς να αλλάξεις την χώρα (πάλι από το εικονίδιο στον browser). Εν συνεχεία, πας στο site της euroleague tv, κάνεις εγγραφή, και συνεχίζεις στην αγορά της συνδρομής (χρησιμοποιώντας και το κουπόνι EARLY20). Σε όλη την διαδικασία θα πρέπει να υπάρχει στο εικονίδιο του Hola, η τούρκικη σημαία. Αυτό ήταν!

Όσον αφορά τον τρόπο παρακολούθησης των αγώνων, δεν ξέρω να σου πω, καθώς πρώτη φορά και εγώ θα κάνω χρήση της euroleague tv. Από όσα γράφει όμως στο Help Center, του site, νομίζω ότι μπορείς να δεις τους αγώνες μόνο μέσα από υπολογιστή και από την εφαρμογή στο κινητό. Επίσης, να αναφέρω ότι στο Help Center γίνεται αναφορά για αυτόματη ανανέωση της ετήσιας συνδρομής, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει ακύρωση της συνδρομής νωρίτερα ή απλά να μην υπάρχει τρόπος πληρωμής στο προφίλ σου.

chris7
Απάντηση προς  ozzy
15/09/2021 21:17

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Όποιος έχει προηγούμενη εμπειρία και αν υπάρχουν σημεία που πρέπει να προσέξουμε θα ήταν που βοηθητικό να τα επισημάνει στη συζήτηση.

Last edited 19 ώρες πρίν by chris7
linkin7
16/09/2021 14:41

Δηλαδή κάνουμε μέσω VPN την αγορά και μετά με τους κωδικούς που έχουμε δημιουργήσει μπαίνουμε από το κινητό μας δηλαδή, σωστά??? Ή από ταμπλέτ κτλ… Χωρίς να το μπλοκάρει??? Ευχαριστώ