Αρχική » Προσφορές » Άλλες Προσφορές » Elgato Stream Deck Mini Live Content Creation Controller, στα 44,90€, από WEBSUPPLIES
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Elgato Stream Deck Mini Live Content Creation Controller, στα 44,90€, από WEBSUPPLIES
4
+46
50

Elgato Stream Deck Mini Live Content Creation Controller, στα 44,90€, από WEBSUPPLIES

Περιγραφή:

Σε προσφορά σε ιστορικό χαμηλό το εξαιρετικό Elgato Stream Deck Mini Live Content Creation Controller, στα 44,90€, από WEBSUPPLIES.

επόμενη τιμή skroutz/bestprice από 75,59€

εξαιρετικές κριτικές στο skroutz

ιστοσελίδα κατασκευαστή: https://www.elgato.com/en/stream-deck-mini

video review

-NEW Elgato Stream Deck Mini – Review!

Μικρό αλλά πανίσχυρο
Το Stream Deck Mini διαθέτει την ίδια ισχύ με το Stream Deck. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τον ίδιο έλεγχο σε επίπεδο στούντιο για να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας. Η ίδια ευέλικτη λειτουργικότητα για την αύξηση της αξίας παραγωγής σας. Και οι ίδιες ενσωματώσεις που σας κερδίζουν χρόνο και μεγιστοποιούν την αφοσίωση του κοινού σας. Και όλα αυτά σε ένα εξαιρετικά συμπαγές πακέτο.

Ορίζει το νέο σημείο αναφοράς
6 πλήρως προσαρμόσιμα πλήκτρα LCD έτοιμα να προκαλέσουν απεριόριστες ενέργειες. Λειτουργία με ένα άγγιγμα. Άμεση οπτική ανατροφοδότηση. Προηγμένο αλλά εύχρηστο λογισμικό. Παραδοσιακά, αυτό το επίπεδο ελέγχου ήταν αποκλειστικό για τους κύριους ραδιοτηλεοπτικούς παραγωγούς. Τώρα, είναι στα χέρια σας.

Λειτουργεί με αυτά που αγαπάτε
OBS Studio, XSplit, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter και άλλα – το Stream Deck Mini ενσωματώνει απρόσκοπτα τα αγαπημένα σας εργαλεία και πλατφόρμες. Από το να ανιχνεύει τις σκηνές και τις πηγές σας έως το να βάζει τα κανάλια social media σας σε λειτουργία, κάνετε τα πάντα με ένα γρήγορο πάτημα.

Βελτιώνει τη ροή εργασίας σας
Οι ενέργειες Hotkey κάνουν τη μνημόνευση των συντομεύσεων πληκτρολογίου παρελθόν. Τώρα, βγάζετε εφαρμογές και websites, ανοίγετε φακέλους, έχετε άμεση πρόσβαση σε προσχεδιασμένα κείμενα – ελέγχετε ό, τι θέλετε – χωρίς να μαντέψετε.

Ξεδιπλώστε την δημιουργικότητα σας
Χρησιμοποιήστε το Stream Deck Mini για να εμπλουτίσετε τα γραφικά σας της οθόνη σας με GIF, εικόνες, βίντεο και soundbites. Στο μεταξύ, εφαρμόστε χαμηλότερες τρίτες και κρατήστε το περιεχόμενό σας με χαρακτηριστικά γραφικά intro και outro. Οι επιλογές σας είναι ατελείωτες, οπότε εξερευνήστε και πειραματιστείτε.

Εύκολη προσαρμογή
Το Stream Deck Mini γίνεται δικό σας εύκολα. Απλώς κάντε drag and drop με τα πλήκτρα. Εκχωρήστε έτοιμα εικονίδια ή δημιουργήστε τα δικά σας. Και ενεργοποιήστε τα όποτε χρειαστεί.

Εξελίσσεται με τις ανάγκες σας
Μετατρέψτε τα πλήκτρα σε φακέλους για να συγκεντρώσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όσες ενέργειες θέλετε. Ακόμα καλύτερα, αποθηκεύστε μοναδικά key configurations ως έξυπνα προφίλ για διαφορετικά παιχνίδια και εφαρμογές. Εναλλάξτε τα μεταξύ τους εν κινήσει. Και μοιραστείτε τα με άλλους δημιουργούς.

Multitask like a Boss
Εάν πιστεύετε ότι το πάτημα ενός πλήκτρου για την εκτέλεση μιας ενέργειας είναι εντυπωσιακό, θα λατρέψετε τα Multi Actions. Εκχωρήστε όσες ενέργειες θέλετε σε ένα μόνο πλήκτρο και ξεκινήστε τες όλες με ένα μόνο πάτημα. Η μία ενέργεια μετά την άλλη ή μαζί ταυτόχρονα.

Σας δίνει το πλεονέκτημα
Πέρασαν οι μέρες πλοήγησης σε χιλιάδες παράθυρα για να ενεργοποιήσετε μια ενέργεια και να βασίζεστε αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένα plugins για να αυξήσετε την αξία παραγωγής σας. Τώρα, έχετε τη δύναμη να πρωτοπορείτε σε μια νέα εποχή δημιουργίας περιεχομένου. Τώρα, έχετε τον έλεγχο.

44.90 €

Πριν από 1 εβδομάδαΠριν από 1 εβδομάδα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments