Αρχική » Προσφορές » Gaming » Το DiRT 4, PC Game με 0,83€ από το Fanatical (Steam) update 2/3 (21:00) η τιμή πήγε στο 1,67€ (έληξε η 24ωρη προσφορά)
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Το DiRT 4, PC Game με 0,83€ από το Fanatical (Steam) update 2/3 (21:00) η τιμή πήγε στο 1,67€ (έληξε η 24ωρη προσφορά)
2
+66
68

Το DiRT 4, PC Game με 0,83€ από το Fanatical (Steam) update 2/3 (21:00) η τιμή πήγε στο 1,67€ (έληξε η 24ωρη προσφορά)

Λήξη: 02/03/21

Περιγραφή:

Καλησπέρα και καλό μήνα! Ξανά το Fanatical δίνει και για 24 ώρες στα 0,83 ευρώ το DiRT 4 στην καλύτερη τιμή που βρέθηκε ποτέ. 

Όσοι δεν το πήρατε την προηγούμενη φορά νομίζω ότι είναι ευκαιρία για να το προσθέσετε στη συλλογή σας. 

Πρέπει να έχεις λογαριασμό στο Fanatical, επιλέγεις το παιχνίδι για προσθήκη, αγορά και πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή paypal και σου έρχεται κωδικός που βάζεις στο Steam και το κατεβάζεις κανονικά μέσω Steam. Το παιχνίδι έχει μέγεθος 33,4 gb. Επίσης όταν το αγοράσεις σου δίνεται ένα κουπόνι με 5% έκπτωση για επόμενη αγορά.

Ένα παιχνίδι που προκαλεί τον χρήστη να φτάσει στα όριά του! Το DiRT 4 είναι ένα παιχνίδι που δεν εστιάζει στο χώρο του ράλλυ όπως ο επιτυχημένος προκάτοχός του το DiRT Rally.
Η Codemasters έκανε την έξυπνη κίνηση και μάζεψε το feedback από την κοινότητα των οδηγών φτιάχνοντας ένα πολύ καλό τίτλο για ράλλυ (DiRT Rally), ανανέωσε την πολύ επιτυχημένη σειρά DiRT με ένα πολύ ξεχωριστό και αναβαθμισμένο τίτλο το DiRT 4.

Στο DiRT 4 η εταιρία σέβεται και τους simracers αλλά και τους arcade gamers, δίνοντας την επιλογή στο χρήστη να διαλέξει τον τρόπο που αυτός θέλει να προσεγγίσει το παιχνίδι. Το simulation mode έχει έντονα στοιχεία από το DiRT Rally με βελτιωμένο τον τομέα των physics και ιδιαίτερα στο βάρος του αυτοκινήτου και αποτελεί πρόκληση για τον οποιοδήποτε οδηγό ενώ το arcade mode απευθύνεται σε ανθρώπους όπου θέλουν να διασκεδάσουν χωρίς να ιδρώσουν πάνω από την τιμονιέρα ή το χειριστήριό τους. Και στα δύο modes ο χρήστης μπορεί να έχει βοήθειες όπως Traction Control, ABS κλπ. που τον βοηθούν να έχει ακριβώς την εμπειρία που θέλει στο παιχνίδι. Κίνηση ματ από την Codemasters αποτελεί το πολυαναμενόμενο Rally Academy αλλά και η επιστροφή του Nicky Grist ως συνοδηγού ξυπνώντας μνήμες από την παλιά επιτυχημένη σειρά Colin Mc Rae Rally.

Πηγή: gamehorizon

 

0.83 €

Πριν από 7 μήνεςΠριν από 7 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments