Lagonika.gr
Adidas Adizero Prime X2 strung
+135

Adidas Adizero Prime X2 strung

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Το Prime X2 Strung σε εξαιρετική τιμή. Πρέπει να αποτελεί ιστορικό χαμηλό. Υψηλή αρχική τιμή στα 300€ και το Cosmos το έχει βάλει στο 50%. Σε συνδυασμό με τον κωδικό GET15, η τιμή πέφτει στα 127,5€, την οποία τη θεωρώ πολύ καλή. Διαθέσιμα μεγέθη από 41 1/3 μέχρι 44.

Είναι ένα παπούτσι που συνδιάζει όλες της τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων της adidas αφού έχει έναν από τους υψηλότερους αφρούς (50mm) της αγοράς (αν όχι τον υψηλότερο) και σε συνδυασμό με δύο πλάκες ανθρακονημάτων, για σταθερότητα, γρήγορη απόκριση και μέγιστη επιστροφή ενέργειας το κάνει μοναδικό. Ιδανικό για πολλά και ξεκούραστα χιλιόμετρα, αλλά και γρήγορα κομμάτια, λόγω των χαρακτηριστικών της σόλας του. Λιγότερο ιδανικό για αγώνες, λόγω του βάρους του.

Χαρακτηριστικά

Πάνω μέρος:

  • Ένα πολύ διαπνέον και με ελαστικότητα υλικό που η adidas το ονομάζει strung

Ενδιάμεση σόλα:

  • Τρεις στρώσεις από τον αγωνιστικό αφρό lightstrike pro
  • 50mm στη φτέρνα και 43.6mm μπροστά

Εξωτερική σόλα:

  • Continental λάστιχο με πολύ καλή πρόσφυση

Μια αναλυτική παρουσίαση από τη σελίδα RunReapeat:

https://runrepeat.com/adidas-adizero-prime-x-2-strung


Κωδικός Adidas: IH5685


*Φαίνεται να μην περνάει ο κωδικός GET15. Χθες το βράδυ που έκανα την παραγγελία είχε περάσει κανονικά. Τώρα που δοκίμασα και από άλλο email, τον εμφανίζει απερνεργοποιημένο. Ας το επιβεβαιώσουν κι άλλοι.

150 €

JohnBra
Συνδέσου ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να σχολιάσεις!
Εγγραφή
Σχόλια
Adidas Adizero Prime X2 strung
Adidas Adizero Prime X2 strung
JohnBra
150 €