Αρχική » Προσφορές » Ταξίδια » Τώρα τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν – Aegean
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Τώρα τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν – Aegean
6
+14
20

Τώρα τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν – Aegean

Λήξη: 30/06/20

Περιγραφή:

Με κάθε Flex οικογενειακό εισιτήριο.Αυτό το καλοκαίρι, ταξιδέψτε με όλη την οικογένεια, με ευελιξία και όλα όσα χρειάζεστε στις οικογενειακές σας διακοπές:

 • Δωρεάν εισιτήρια για βρέφη και παιδιά έως 12 ετών
 • 1 επιπλέον δωρεάν παραδοτέα αποσκευή έως 23 kgr για όλη την οικογένεια
 • Διπλάσια μίλια εξαργύρωσης Miles+Bonus
 • 50% έκπτωση στις θέσεις Upfront, βάσει διαθεσιμότητας
 • 50% έκπτωση στα έξοδα μεταφοράς του κατοικίδιού σας

Είναι πολύ απλό:

 1. Μπείτε στο aegeanair.com ή olympicair.com ή στο Aegean app
 2. Αναζητήστε τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν
 3. Βεβαιωθείτε πως είστε συνδεδεμένοι με τους κωδικούς του  Miles+Bonus μέλους. Εάν δεν είστε, δημιουργήστε ένα λογαριασμό για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας.
 4. Προσθέστε τον κωδικό: FAMILYDEAL στο πεδίο «εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης σας.Εάν έχετε στη διάθεση σας Credit Voucher μπορείτε να το εξαργυρώσετε και να επωφεληθείτε της προσφοράς του δωρεάν εισιτηρίου για βρέφη και παιδιά και της έξτρα δωρεάν αποσκευής για κρατήσεις ναύλων Flex. Προσθέστε τον κωδικό του Credit Voucher στο πεδίο «εκπτωτικός κωδικός» κατά την αναζήτηση των πτήσεων αντίστοιχα. Εφόσον εξαργυρώσετε το Credit Voucher, δεν αποδίδεται η έκπτωση στις Upfront θέσεις και στη μεταφορά κατοικίδιων.
 5. Επιλέξτε ναύλο Flex και ολοκληρώστε την κράτησή σας.

Ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων ναύλου Flex που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/6 και περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν ενήλικα και ένα παιδί ή βρέφος.

Ισχύει για πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού από 1/7 έως και 6/9/2020.

Όροι & Προϋποθέσεις

 • Η προσφορά αφορά μόνο σε νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 24/6/2020 έως και 30/6/2020 και για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic air από 1/7/2020 έως και 06/09/2020 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 1 ενήλικα και τουλάχιστον 1 παιδί ή βρέφος. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σε ναύλο FLEX που πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα της AEGEAN ή της Olympic Air ή το AEGEAN app για απευθείας πτήσεις ή πτήσεις με ανταπόκριση από/προς όλα τα αεροδρόμια. Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν εισιτήριο για παιδιά (2-12 ετών) και βρέφη (0-2 ετών), μια δωρεάν επιπλέον παραδοτέα αποσκευή έως 23kgr ανά κράτηση, 50% έκπτωση για την επιλογή upfront θέσης για κάθε επιβάτη (βάσει διαθεσιμότητας) , 50% για τη μεταφορά κατοικίδιου στην κράτηση και διπλάσια Miles+Bonus μίλια. Η προσφορά δεν αφορά σε παιδιά που ταξιδεύουν μόνα τους.
  Οι πτήσεις αφορούν σε  προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή.
 • Οι εκπτώσεις πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων του παιδιού (2-12 ετών) και του βρέφους (0-2 ετών).
 • Το δωρεάν εισιτήριο για βρέφη και παιδιά, καθώς και η δωρεάν επιπλέον αποσκευή, αποδίδονται κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης από όλα τα κανάλια διάθεσης.  Η έκπτωση 50% για την επιλογή upfront θέσης (βάσει διαθεσιμότητας) και 50% για την προσθήκη υπηρεσίας μεταφοράς κατοικίδιου στην κράτηση, αποδίδονται μόνο από τα digital κανάλια της AEGEAN και Olympic air (AEGEAN και Olympic air websites & AEGEAN app) και μόνο κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης και δεν είναι δυνατή μέσω της ενότητας “Διαχείρισης της κράτησης”/ «My booking» ή μέσω του check in. H απόδοση γίνεται με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού εφόσον ο παραλήπτης της προσφοράς εισάγει τον εκπτωτικό κωδικό «FAMILYDEAL» στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης. O εκπτωτικός κωδικός για την έκπτωση 50% στα up front seats και στη μεταφορά κατοικίδιου, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με credit voucher ή άλλον εκπτωτικό κωδικό. Σε περίπτωση που υπάρχουν 2 ή περισσότερες πτήσεις στην κράτηση θα πρέπει όλες να πραγματοποιούνται έως και 06/09/2020, διαφορετικά δε θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ο εκπτωτικός κωδικός.
 • Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του δωρεάν εισιτηρίου για βρέφη και παιδιά, καθώς και της δωρεάν επιπλέον αποσκευή κατά τη χρονική περίοδο που ισχύει η προσφορά χωρίς επιπλέον χρέωση, από όλα τα κανάλια διάθεσης της AEGEAN και Olympic air.
  Αλλαγή του δωρεάν εισιτηρίου για βρέφη και παιδιά, καθώς και της δωρεάν επιπλέον αποσκευής μετά τη λήξη της προσφοράς, μπορεί να γίνει χωρίς χρέωση αλλαγής, ωστόσο ενδέχεται να ισχύει διαφορά  ναύλου.
 • Τα επιπλέον μίλια που θα αποδοθούν αφορούν σε μίλια εξαργύρωσης στο πρόγραμμα Miles+Bonus. Η καταχώρηση των επιπλέον μιλίων θα γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών μετά την πραγματοποίηση της κάθε πτήσης και εφόσον ο Miles+Bonus αριθμός λογαριασμού του κάθε μέλους έχει καταχωρηθεί κατά την κράτηση.
 • Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.
 • Για πληροφορίες σχετικά με τα όρια αποσκευών δείτε εδώ. Για τη μεταφορά κατοικίδιων δείτε εδώ. Για την κράτηση θέσεων upfront δείτε εδώ. Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι κανόνες ναύλων.
Δωρεάν

Πριν από 7 μήνεςΠριν από 7 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Io2
Io2
25/06/2020 11:31

Ευχαριστούμε για την ανάρτηση. Ωστόσο, η Aegean νομίζει ότι απευθύνεται σε καθυστερημένους. Eπειδή τα λαγονικά έχουνε το όνομα και τη χάρη, ψάχνονται λιγάκι. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει καμία προσφορά. Σε περίπτωση χρήσης του κωδικού FAMILYDEAL, η υποτιθέμενη έκπτωση του παιδιού αντισταθμίζεται με αντίστοιχη αύξηση του ναύλου των γονέων. Όσο προφανές, τόσο και γελοίο.

guest
Γιάννης
Επισκέπτης
Απάντηση προς  Io2
25/06/2020 12:32

Με προκάλεσε το σχόλιό σου και προχώρησα σε δύο κρατήσεις για Θεσσαλονίκη (χωρίς να τις ολοκληρώσω). 3 ενήλικες, και 2 ενήλικες+1 παιδί. Τα ποσά είναι 267,54€ στην πρώτη περίπτωση, 225,54€ στην δεύτερη. Δεδομένου ότι η διαφορά είναι 42€ που προφανώς αντιστοιχούν στους φόρους για το τρίτο άτομο, μια χαρά πραγματική είναι η προσφορά και μάλλον εσύ δεν είσαι τόσο λαγωνικό.