Αρχική » Προσφορές » Gaming » Αποκτήστε Δωρεάν το Action RPG Venetica Gold Edition, από το GOG (ισχύει για προσθήκη έως 12/6 16:00)
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Αποκτήστε Δωρεάν το Action RPG Venetica Gold Edition, από το GOG (ισχύει για προσθήκη έως 12/6 16:00)
4
+75
79

Αποκτήστε Δωρεάν το Action RPG Venetica Gold Edition, από το GOG (ισχύει για προσθήκη έως 12/6 16:00)

Λήξη: 12/06/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Από σήμερα έως και τις 12 Ιουνίου (16:00) μπορείτε να πάρετε το Action RPG Venetica Gold Edition δωρεάν στο GOG! 

Για να το αποκτήσετε στο GOG, κατευθυνθείτε  εδώ , (ή δείτε τη σελίδα του παιχνιδιού  εδώ ), μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε το διαφημιστικό banner και κάντε κλικ στο κουμπί Αποκτήστε το δωρεάν!

Αυτό είναι! Απολαύστε το παιχνίδι σας 🙂

https://www.lagonika.gr/wp-content/uploads/2022/06/Screenshot_2-2.png

Πληροφορίες και κριτικές για το παιχνίδι στο Steam: https://store.steampowered.com/app/33814...d_Edition/  (τιμή: 9,99€)

 

Το Action RPG Venetica Gold Edition είναι δωρεάν στο GOG για 48 ώρες

Με φόντο τον φανταστικό κόσμο της παλιάς Βενετίας, η νεαρή Σκάρλετ πέφτει θύμα ενός τρομερού μυστηρίου, το οποίο ξεκινά με τη δολοφονία του συντρόφου της από μια μυστική συμμαχία πανίσχυρων νεκρομαντείων. Έτσι η μοίρα παίρνει την αναπόφευκτη πορεία της και απειλεί να βγάλει τον κόσμο εκτός τάξης.

Η Σκάρλετ ανακαλύπτει ότι είναι η ενσαρκωμένη κόρη του θανάτου και είναι ευλογημένη με τις υπέρτατες δυνάμεις του. Είναι η μόνη που μπορεί να σταματήσει τις φρικιαστικές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν ολόκληρο τον ζωντανό κόσμο.

Τώρα είναι η ευκαιρία σας να αντιστρέψετε τη μοίρα! Ετοιμαστείτε για μια γρήγορη περιπέτεια σε έναν επικό κόσμο γεμάτο σκοτεινούς κινδύνους και ανελέητους αντιπάλους. Οπλιστείτε με ισχυρά όπλα, συγκεντρώστε ισχυρούς συμμάχους και κυριαρχήστε στις σκοτεινές δυνάμεις του θανάτου. Μπορείτε να κατακτήσετε τις δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν αναπόδραστα τον κόσμο των ζωντανών; Ακολούθησε το μονοπάτι σου προς τη βαθύτερη άβυσσο μέχρι τον ίδιο τον θάνατο – και πίσω ξανά, αν είσαι άξιος!

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ζήστε ένα οπτικά εντυπωσιακό RPG δράσης με μια μοναδική και σαγηνευτική ατμόσφαιρα
  • Ακολουθήστε το ταξίδι των ηρώων της Scarlett μέσα από μια πλούσια και πρωτότυπη ιστορία
  • Κατακτήστε μια σειρά από ανελέητα εφιαλτικά πλάσματα που επιτίθενται στον απειλούμενο κόσμο σε μια μανιασμένη φρενίτιδα σε γεμάτες δράση μάχες και τελικά αντιμετωπίστε τους αφέντες τους
  • Εξερευνήστε παλάτια, βίλες και πολλά σκοτεινά σοκάκια σε μια ζωντανή δυναμική Βενετία γεμάτη εμπόρους, απατεώνες, συμμάχους και προδότες
  • Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις δυνάμεις του «Κόσμου του Λυκόφωτος» και να περιπλανηθείτε ανάμεσα στους κόσμους των ζωντανών και των νεκρών. Βάλτε τις υπέρτατες δυνάμεις του θανάτου προς όφελός σας στη μάχη.
  • Χρησιμοποιήστε τα πλεονεκτήματα του «Κόσμου του Λυκόφωτος» και τις υπέρτατες δυνάμεις του θανάτου
  • Ζήστε έναν κόσμο ανοιχτού παιχνιδιού με δυναμικούς κύκλους νύχτας και ημέρας
  • Ξεκάθαρο, εύκολο στην παραλαβή σύστημα κανόνων και διαισθητικό παιχνίδι
  • Ζήστε έναν δυναμικό και ανοιχτό κόσμο παιχνιδιού στον οποίο μπορείτε να αναπτύξετε ελεύθερα τον δικό σας χαρακτήρα και να αποφασίσετε μόνοι σας για διαφορετικές στρατηγικές παιχνιδιού.

Gameplay reviews

-Venetica Full Walkthrough Gameplay – No Commentary (PC Longplay)

-Venetica – Gold Edition Gameplay (PC HD) [1080p]

-Venetica Walkthrough HD (Part 1 έως 41)

https://www.lagonika.gr/wp-content/uploads/2022/06/Screenshot_4.jpg

Δωρεάν

Πριν από 2 εβδομάδεςΠριν από 2 εβδομάδες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments