Αρχική » Προσφορές » Άλλες Προσφορές » Σύγκριση των τιμών ηλεκτρικού ρεύματος Σεπτεμβρίου για κυμαινόμενα τιμολόγια
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Σύγκριση των τιμών ηλεκτρικού ρεύματος Σεπτεμβρίου για κυμαινόμενα τιμολόγια
9
+77
86

Σύγκριση των τιμών ηλεκτρικού ρεύματος Σεπτεμβρίου για κυμαινόμενα τιμολόγια

Λήξη: 30/09/22

Περιγραφή:

Δεν πρόκειται για προσφορά, αλλά σίγουρα με τη σωστή επιλογή παρόχου για το ηλεκτρικό ρεύμα έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μπορεί κάποιος να γλιτώσει €€ όπως φαίνεται και από τα ποσά του πίνακα.

Κάνοντας κλικ στο button ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ανοίγει ο συγκριτικός πίνακας σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Στον πίνακα υπάρχουν 6 ενδεικτικά σενάρια κατανάλωσης. Λάβετε υπόψη τη στήλη που είναι πιο κοντά στη δική σας κατανάλωση.

Στο συγκριτικό πίνακα περιλαμβάνονται τα προγράμματα με κυμαινόμενη χρέωση κάθε μήνα. Οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο για τον Σεπτέμβριο, έχει υπολογιστεί πάγιο και η κρατική επιδότηση.

Τα προγράμματα αυτά δεν έχουν δέσμευση. Ο πελάτης μπορεί να αλλάζει κάθε μήνα.

Με κάθε επιφύλαξη για λάθη στις τιμές και τις εκπτώσεις. Κάντε και τον δικό σας έλεγχο πριν προχωρήσετε σε κάποια κίνηση.
Αν είναι χρήσιμο, θα κάνω update τον πίνακα με τους τιμοκαταλόγους που θα ανακοινώνονται για κάθε μήνα.

 

 

Παρατηρήσεις (editor)

-Η αλλαγή παρόχου μπορεί να πάρει μεγάλο χρονικό διάστημα και όποιος κάνει αίτηση σήμερα ενδεχομένως θα προλάβει μικρό μέρος του Σεπτεμβρίου.
-Σε κάποιους παρόχους (π.χ. Ήρων), η τιμή προκύπτει με έκπτωση συνέπειας που αφαιρείται τον επόμενο μήνα και σε περίπτωση νέας αλλαγής παρόχου ίσως δημιουργηθεί ζήτημα με την έκπτωση του τελευταίου μήνα.
-Μέχρι τις 20 κάθε μήνα οι πάροχοι δημοσιεύουν τις νέες τιμές για τον επόμενο. Επομένως είναι αδύνατο να γνωρίζει κάποιος αν αυτοί που έχουν τη φθηνότερη kWh αυτό το μήνα θα την έχουν και τον επόμενο. (σ.σ. Οι πάροχοι που ήταν φθηνότεροι τον Αύγουστο είναι και το Σεπτέμβριο, με την εξαίρεση της ΔΕΗ και πάντα μετά την κρατική επιδότηση.)


Πριν από 3 εβδομάδεςΠριν από 3 εβδομάδες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
28 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
baskon
03/09/2022 07:06

Για να ξέρετε τι παίζει με τις εταιρίες που εμφανίζονται ως πιο φθηνές.. Μπήκα στο site της πιο φθηνή μικρό εταιρίας που δε την είχατε ξανακούσει σχεδόν ποτέ.. Είδα το πρόγραμμα.. Πάτησα ενδιαφέρομαι έβαλα στοιχεία επικοινωνίας.. Και ακόμα περιμένω. Έχουν περάσει δεκαπέντε μέρες από τότε. Οταν μια εταιρία δεν απαντάει σε υποψήφιο νέο πελάτη καταλαβαίνουμε όλοι τι γίνεται αν είσαι και πελάτης της.

Lagoniko78
03/09/2022 17:38

Υπάρχει και αυτή η σύγκριση που ανανεώνεται καθημερινά:

https://tsig.gr/lang-el/electricity

BlckFr
Απάντηση προς  Lagoniko78
05/09/2022 07:20

Ευχαριστούμε και τους 2 σας!