
Πάνελ φωτισμού LED Livarno Home RGB με 60€ στα Lidl
Περιγραφή:
Για όποιον ενδιαφέρεται φαίνεται να είναι από τα πιο οικονομικά διακοσμητικά panel με RGB φωτισμό στο μέγεθός του. Το φέρνουν σε σχήμα τετράγωνο (45 x 45 x 6,5 cm) και ορθογώνιο (9,5 x 29,5 x 6,5 cm) και σύμφωνα με τη γερμανική σελίδα των Lidl η φωτεινότητά του είναι 1900 lumens.
https://www.lidl.de/p/livarno-home-panel...p100335784
Δεν είναι όμως ‘έξυπνη’ συσκευή, ο χειρισμός γίνεται με τηλεχειριστήριο.
- Αυξομείωση φωτεινότητας
- Ρυθμιζόμενο φως σε λευκή απόχρωση (3000–6500 K)
- 4 προγράμματα με χρωματιστά εφέ φωτισμού, ρύθμισης της ταχύτητας, καθώς και παύση κίνησης φωτός
- Συμπεριλαμβάνεται τηλεχειριστήριο για όλες τις λειτουργίες (περιλαμβάνονται μπαταρίες – 2 x 1,5 V / typ AAA)
- Διαστάσεις: 45 x 45 x 6,5 cm (Μ x Π x Υ)
- Διαστάσεις: 59,5 x 29,5 x 6,5 cm (Μ x Π x Υ)
- Μοντέρνος σχεδιασμός, χωρίς πλαίσιο
- Ρυθμιζόμενα εξ’ αρχής σταθερά μεμονωμένα χρώματα φωτισμού
- Φωτάκι νυκτός με το πάτημα ενός κουμπιού
- Ενδείκνυται για τοποθέτηση στον τοίχο ή στην οροφή
- Τάση λειτουργίας: 220–240 V~ 50/60 Hz
- Συνολική ισχύς: max. 22 W
(kudos στη vaso που το εντόπισε)
Στα θετικα η επιλογη επιστροφης εντος τριων μηνων no questions asked με την αποδειξη ακομη και αν εχει ανοιχτει και δουλεψει. Καλο θα ηταν να το επιβεβαιωσετε και στο ταμειο βεβαια.
Ισχύει φίλε μου 1000%
Υποσημείωση μόνο πολύ σημαντική: όσο πιο μικρό το λιντλ, τόσο λιγότερα κομμάτια έχει λάβει για πώληση!
Παιδιά, πως συνδέονται αυτά με το ρεύμα; Το έχω απορία πριν το αγοράσω.
Τα βάζουμε σε μπρίζα που είναι κοντά οπότε υπάρχει και καλώδιο;
Τσέκαρε το manual σε pdf εδώ: https://exypiretisi-pelaton.lidl-hellas.gr/SelfServiceGR/s/product2?productId=01t6N000000m8gMQAQ#q=%CE%A0%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%BB
Δε ψωνίζω πολύ από το LIDL, ειδικά τρόφιμα, αλλά η Livarno είναι σοβαρή εταιρία, ίσως τα καλύτερα προιόντα εκεί μέσα. Την είχε το Amazon κάποτε αν θυμάμαι καλά. Δε ξέρω αν τώρα είναι αποκλειστικά εταιρία του LIDL.
Το συγκεκριμένο είναι παραγωγής EGLO. Δεν είμαι σίγουρος ότι η Livarno είναι brand παραγωγής αλλά άλλη μια “ιδιωτική ετικέτα” του λιντλ. Σε κάτι μπάρες led που πήρα πρόσφατα πάντως η ποιότητα ήταν η κινεζιά της κινεζιάς…
Εντάξει σπάνιες αστοχίες ίσως υπάρχουν αλλά σε γενικά πλαίσια για το κόστος είναι πολύ καλή. Ειδικά κάτι επιπλάκια που βγάζει κατά καιρούς, σε σύγκριση με άλλες αλυσίδες και πάντα με γνώμονα το τι πληρώνεις είναι σούπερ.
Την Livarno τώρα που έριξα μια ματιά, την είχε το Amazon αρκετά παλιά
για κύριο φως σε δωμάτιο θα λέει?
1900 lum ειναι πολυ λιγα για κυριο φωτισμό. Θα χρειαστείς τουλάχιστον 4 αλλα και παλι θα ειναι σχετικά χαμηλός. Τα συγκεκριμένα ειναι για διακοσμητικό φωτισμό. Μπορεις να πάρεις αντίστοιχα panel ,οχι rgb, αλλα με 10-15.000 lumen σε περίπου ίδια τιμή απο την αγορα.