Αρχική » Προσφορές » Ταξίδια » Κερδίστε 10 εκπτωτικά κουπόνια των 100€ για εισιτήρια από το airtickets.gr
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Κερδίστε 10 εκπτωτικά κουπόνια των 100€ για εισιτήρια από το airtickets.gr
0
+1
1

Κερδίστε 10 εκπτωτικά κουπόνια των 100€ για εισιτήρια από το airtickets.gr

Λήξη: 29/04/16

Περιγραφή:

Από τους όρους του διαγωνισμού:

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, οι χρήστες καλούνται, κατά την ισχύ του Διαγωνισμού, να κάνουν “comment” («σχόλιο»), κάτω από την σχετική με τον διαγωνισμό ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Διοργανώτριας στο κοινωνικό δίκτυο Facebook. Ο συμμετέχων καλείται να απαντήσει με σχόλιο, κάτω από την ανάρτηση, τους λόγους που πρέπει κάποιος να ταξιδέψει στο συγκεκριμένο προορισμό το Πάσχα, ή αλλιώς να μοιραστεί κάποιο συγκεκριμένο έθιμο του εκάστοτε προορισμού. Ο προορισμός είναι διαφορετικός κάθε ημέρα και αφορά προορισμούς εντός Ελλάδας.

Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών στο Διαγωνισμό, με τον περιορισμό ότι μεταξύ δύο συμμετοχών μεσολαβεί χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 24 ωρών.

Οι νικητές του Διαγωνισμού θα είναι συνολικά πέντε (5). Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 25/4/2016 έως και τις 29/4/2016. Κάθε μέρα, κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, ένας νικητής θα κερδίζει, έπειτα από κλήρωση, 2 αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, μετ’ επιστροφής, εντός Ελλάδας με μέγιστο κόστος 100€ το κάθε εισιτήριο. Οι νικητές θα λαμβάνουν συγκεκριμένα, δύο (2) εκπτωτικά κουπόνια, αξίας 100€ το κάθε ένα, για να πραγματοποιήσουν την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων τους, για τον αντίστοιχο προορισμό που θα συμμετέχουν.


Πριν από 6 έτηΠριν από 6 έτη


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments