Αρχική » Προσφορές » Οικία - Διακόσμηση » ΙΚΕΑ 10% επιστροφή για την επόμενη αγορά (με αγορές 50€ και πανω εκτός του τμήματος Κουζίνας)
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
ΙΚΕΑ 10% επιστροφή για την επόμενη αγορά (με αγορές 50€ και πανω εκτός του τμήματος Κουζίνας)
8
+64
72

ΙΚΕΑ 10% επιστροφή για την επόμενη αγορά (με αγορές 50€ και πανω εκτός του τμήματος Κουζίνας)

Περιγραφή:

Η προσφορα έτρεξε και μερικους μήνες πριν.

Πλέον είναι πιο σημαντικη καθώς η Cosmote Deals έχει σταματησει

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Ισχύει από 23/5/2022 μέχρι 5/6/2022 για αγορές πάνω από 50 ευρώ, σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το IKEA e-shop (29/5 και 5/6 η προσφορά ισχύει μόνο για το IKEA e-shop και το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο).
 • Το κουπόνι υπολογίζεται στην τελική αξία των προϊόντων του καταστήματος ΙΚΕΑ και του ΙΚΕΑ eshop και αφού αφαιρεθούν όλες οι εκπτώσεις και η αξία των υπηρεσιών.
 • Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει από την επομένη ημέρα της αγοράς/παραλαβής των προϊόντων (σε περίπτωση παραγγελίας) και μέχρι τις 3/7/2022. Το κουπόνι πρέπει να εξαργυρωθεί εξολοκλήρου είτε στο κατάστημα ΙΚΕΑ, είτε στο IKEA eshop, είτε στο Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων, στο ΙΚΕΑ Bistro, στο Εστιατόριο ΙΚΕΑ ή στο ΙΚΕΑ Café.
 • Για αγορές που πραγματοποιούνται στο ΙΚΕΑ e-shop το κουπόνι αποστέλλεται ηλεκτρονικά μετά την τιμολόγηση της παραγγελίας.
 • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ & στα καταστήματα «Νέας γενιάς» του Πειραιά και του The Mall Athens – σε περίπτωση παραγγελίας, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης και εξόφλησης της παραγγελίας: και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
 • Για αγορές που πραγματοποιούνται στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
 • Για παραγγελίες προϊόντων σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ και τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ με ημερομηνία παράδοσης διαφορετική από την ημερομηνία τιμολόγησης (πχ. Παραγγελία με υπηρεσία μεταφοράς ή/και συναρμολόγησης), το κουπόνι της επιστροφής δίδεται κατά την παράδοση μαζί με το τελικό παραστατικό απόδειξης.
 • Εξαιρούνται οι αγορές από το Τμήμα Κουζινών (έπιπλα και πάγκοι κουζινών).
 • Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή εντός 40 ημερών και ισχύει η πολιτική επιστροφών.
 • Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.
 • Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

 

Επίσης μέχρι 29/5 με κάρτες της τράπεζας Πειραιώς υπάρχει όφελος 20 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής δηλαδή 4% για επόμενη αγορά.

 

Με κάρτες Alpha Bonus γίνεται έως 15% έκπτωση αλλά για ποσά έως 240€ και με συγκεκριμένη εξαργύρωση ποντων.
10 %

Πριν από 1 μήναΠριν από 1 μήνα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
linkin7
26/05/2022 05:44

-10€ για αγορές άνω των 100€ κάθε Τρίτη και Πέμπτη με cosmote deals….. μιλάμε τους κλέβουμε να ξέρετε….. 🙂