Αρχική » Προσφορές » Gaming » Η GOG προσφέρει δωρεάν το Immortal Redneck (προσθήκη μέχρι την 5/9 16:00)
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Η GOG προσφέρει δωρεάν το Immortal Redneck (προσθήκη μέχρι την 5/9 16:00)
5
+71
76

Η GOG προσφέρει δωρεάν το Immortal Redneck (προσθήκη μέχρι την 5/9 16:00)

Λήξη: 05/09/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Η GOG χαρίζει δωρεάν το Immortal Redneck (προσθήκη μέχρι την 5/9 16:00)

Ένα ακόμα δωρεάν παιχνίδι από τη GOG είναι διαθέσιμο και πρόκειται για το Immortal Redneck, ένα FPS με στοιχεία rogue-lite.
Αυτή η δωρεάν προσφορά παιχνιδιού είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου προσθέστε το για να το κρατήσετε στο λογαριασμό σας για πάντα.

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/59514...l_Redneck/   (19,95€)

Ένας από τους λόγους που ασχολούμαι με τις indie δημιουργίες είναι γιατί κατά κύριο λόγο προσπαθούν να πρωτοτυπήσουν, ενώ αντίθετα οι triple A παραγωγές αναμασούν ξανά και ξανά τις ίδιες ιδέες. Πριν από μερικά χρόνια τέτοια εποχή είχα την τύχη να δοκιμάσω δύο εξαιρετικά roguelite First-Person Shooters διαφορετικής αισθητικής. Το πρώτο ήταν το Tower of Guns που διακρίνονταν για τα bullet hell στοιχεία του και το δεύτερο ήταν το Ziggurat που θύμιζε old-school FPS σαν το Heretic. To Tower of Guns το ολοκλήρωσα σύντομα, εντούτοις το Ziggurat συνέχισε να μου κρατά συντροφιά για αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία του, καθώς διέθετε εκατοντάδες perks, τεράστια ποικιλία όπλων, 12 playable ήρωες που ξεκλείδωναν σταδιακά με την ολοκλήρωση συγκεκριμένων challenges, πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας κ.ο.κ.

H εκτενής αυτή αναφορά στο FPS της Milkstone Studios ήταν απαραίτητη, καθώς το Immortal Redneck διαθέτει παραπλήσιο -για να μην πούμε το ίδιο ακριβώς- gameplay με το Ziggurat. Ποιος θα το περίμενε ότι το Ziggurat θα κατάφερνε να δημιουργήσει την δική του…. σχολή στο χώρο των roguelite FPS; Κι όμως χωρίς ίχνος υπερβολής, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.

-Ελληνικό review

Gameplay reviews

-IMMORTAL REDNECK – My Immortal (Redneck)

-WTF Is… – Immortal Redneck ?

-Immortal Redneck Gameplay – Part 1 (ROGUE LEGACY MEETS ZIGGURAT – Let’s Play Immortal Redneck)

Δωρεάν

Πριν από 3 εβδομάδεςΠριν από 3 εβδομάδες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments