Αρχική » Προσφορές » Άλλες Προσφορές » Επιστροφή 10% για αγορές σε Attica, Ikea, Intersport & Γερμανό με κάρτες Eurobank
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Επιστροφή 10% για αγορές σε Attica, Ikea, Intersport & Γερμανό με κάρτες Eurobank
0
+7
7

Επιστροφή 10% για αγορές σε Attica, Ikea, Intersport & Γερμανό με κάρτες Eurobank

Λήξη: 07/05/16

Περιγραφή:

Αρκεί να έχετε ή να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Επιστροφή app, να συνδέσετε την κάρτα σας και να πραγματοποιήσετε τις γιορτινές σας αγορές με την πιστωτική ή/και την χρεωστική σας κάρτα Eurobank.

Όροι & προϋποθέσεις: 
  • Η προσφορά 10% Επιστροφή ισχύει από 15/4 για τους χρήστες της εφαρμογής Επιστροφή app, καθώς και για αυτούς που θα την κατεβάσουν και θα συνδεθούν με την κάρτα τους έως και τις 7/5/2016.
  • Όσοι πελάτες έχουν εγκαταστήσει έως τις 14/4 την εφαρμογή θα κερδίζουν κατά τη συναλλαγή (αυτόματα-online) 10% Επιστροφή στις επιχειρήσεις attica,  IKEA, Intersport και Γερμανός.
  • Όσοι πελάτες την κατεβάσουν από 15/4 έως και 7/5, κατά τη συναλλαγή της αγοράς θα κερδίζουν ευρώ που αντιστοιχούν στο μόνιμο ποσοστό Επιστροφή της εκάστοτε επιχείρησης και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 10% της προσφοράς, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα τους έως τις 30/6/2016.
  • Για τις κατηγορίες Επιστροφή Γεύσεις και Hotels από την έναρξη της ενέργειας έως και τις 7/5, ο πελάτης θα κερδίζει ευρώ που αντιστοιχούν στο μόνιμο ποσοστό Επιστροφή της εκάστοτε επιχείρησης και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 10% της προσφοράς, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα του έως τις 30/6/2016. 
  • Απαραίτητη προϋπόθεσή για τη συλλογή ή εξαργύρωση ευρώ Επιστροφή είναι η συναλλαγή να πραγματοποιηθεί μέσω μηχανήματος αποδοχής καρτών Eurobank ή μηχανήματος που διοχετεύει τις συναλλαγές στη Eurobank.
10 %

Πριν από 6 έτηΠριν από 6 έτη


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments