Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν 3 παιχνίδια για PC τα: Trainpunk Run, Last Dream και Little Kite, από Indiegala
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν 3 παιχνίδια για PC τα: Trainpunk Run, Last Dream και Little Kite, από Indiegala
3
+45
48

Δωρεάν 3 παιχνίδια για PC τα: Trainpunk Run, Last Dream και Little Kite, από Indiegala

Περιγραφή:

Δωρεάν 3 παιχνίδια σε όλους  για pc, τα: Trainpunk Run, Last Dream και Little Kite, από Indiegala.

Αφού κάνεις λογαριασμό στη Indiegala, στη συνέχεια κατεβαίνοντας με scroll με τον δείκτη του ποντικιού, κάνεις add τα παιχνίδια στην βιβλιοθήκη σου και μπορείς έτσι να τα κατεβάσεις στην καρτέλα Shwocase, κρατώντας τα μόνιμα στην κατοχή σου.

1.

-Trainpunk Run⇐⇐link

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAMhttps://store.steampowered.com/app/81947...npunk_Run/

Gameplays and reviews

link⇒⇒ Trainpunk Run – Gameplay (PC)

Διασκεδαστικό βιντεοπαιχνίδι “fly and shoot” σε περιβάλλον steampunk. Οδηγήστε τη Ryana, στρατιωτικό πιλότο, σε πέντε διαφορετικούς κόσμους, για να τους σώσετε από τον κακό Λόρδο Blackname. Συλλέξτε νομίσματα για να αγοράσετε διαφορετικά Traninpunk, power-ups και προσαρμόστε το ντύσιμο της Ryana.

Απολαύστε μια συναισθηματική ιστορία μιας γυναίκας που θέλει να σώσει τον κόσμο.
Αυτό είναι ένα παιχνίδι που έγινε στη μνήμη και στη μνήμη των πρωτοπόρων γυναικών πιλότων: Amelia Earhart, Jane Trefusis Forbes, Jacqueline Cochran ή Harriet Quimby.

Ο παίκτης θα πετάξει και θα πολεμήσει ενάντια στους εχθρούς για να συλλέξει και να στείλει ιπτάμενα γράμματα για να αποτρέψει τα κακά σχέδια του Λόρδου Blackname, του στρατιωτικού ηγέτη της Μαύρης Ταξιαρχίας.

Σε αυτή τη νέα έκδοση θα βρείτε:

– Πέντε διαφορετικά επίπεδα με αυθεντικές ρυθμίσεις steampunk.
– Διασκεδαστικές και διασκεδαστικές προκλήσεις : Στοιχεία Steampunk για συλλογή!
– Ακολουθήστε την ιστορία μέσα από τους διασκεδαστικούς διαλόγους της πρωταγωνίστριας μας Ryana με τον κακό Λόρδο Blackname.
– Μια συναισθηματική ιστορία που λέγεται μέσω επιστολών που ξεκλειδώνονται καθώς ο παίκτης προχωρά στο παιχνίδι.
– Powerups και επιλογές nitro που προσθέτουν περισσότερο ενθουσιασμό στο παιχνίδι.
– Νέα Trainpunks και ρούχα για αγορά με τα νομίσματα που μπορεί να συλλέξει ο παίκτης στο παιχνίδι.
– Μια διασκεδαστική και συναισθηματική ιστορία για μια γυναίκα πιλότο που αποφάσισε να πολεμήσει για να πετύχει το όνειρό της να πετάξει και να πολεμήσει.
Περιεχόμενα που προστέθηκαν στην έκδοση:
– Νέα ρούχα για αγορά στο κατάστημα
– Νέα Trainpunks για αγορά στο κατάστημα
– Νέα Power-Ups: Missile, Health, Big Health, Absorb Coins και Absorb Messages.

Και με την άνοδο των επιπέδων εμφανίζεται επίσης η ιστορία και μια σύντομη βιογραφία της πρωτοπόρου πιλότου γυναίκας ως Amelia Earhart, Jane Trefusis Forbes, Jacqueline Cochran ή Harriet Quimby.

2.

-Last Dream⇐⇐link

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAMhttps://store.steampowered.com/app/26623...ast_Dream/

Gameplays and reviews

link⇒⇒ -Let’s Play Last Dream – Ep. 1 – Old School Gameplay!

link⇒⇒ -Last Dream – Gameplay Review

Το Last Dream ενσωματώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των κλασικών RPG: δυνατότητα αναπαραγωγής και πλήρη εμβάπτιση σε έναν απέραντο κόσμο, πλούσιο σε λεπτομέρειες.

 • 40+ ώρες δυναμικού παιχνιδιού
 • 15+ επιπλέον ώρες καθηλωτικών δευτερευουσών αποστολών
 • 1+ ώρες διάσπαρτων αναδρομών
 • 200+ συνθέσεις από ταλαντούχους, ανεξάρτητους καλλιτέχνες
 • 50 παζλ που σας λύνουν το μυαλό
 • 200+ επιτεύγματα παρακολουθούνται
 • 500+ μοναδικά μονοπάτια λόγω του μη γραμμικού παιχνιδιού
 • Περιεκτικός οδηγός στρατηγικής 701 σελίδων και αναλυτική περιγραφή

Ακολουθήστε την άνοδο των μετριοπαθών πρωταγωνιστών σας σε επικά ύψη σε ένα εκτεταμένο RPG γεμάτο με ένα τεράστιο σύνολο απαιτητικών παζλ, εκατοντάδες πρωτότυπες συνθέσεις, μυριάδες side quests και διάσπαρτες σκηνές σε μια σε βάθος, μαγευτική ιστορία.

 • Σκεπτικά δημιουργημένη ιστορία με αξέχαστους χαρακτήρες
 • Κλασικό turn-based σύστημα μάχης και γραφικά
 • Ρυθμιζόμενο επίπεδο δυσκολίας και προσαρμοσμένα σενάρια
 • Πάρτι 4 χαρακτήρων επιλεγμένο από 8 μοναδικές τάξεις
 • Ξεκλειδώστε μια μεγάλη ποικιλία δεξιοτήτων τάξης
 • Δημιουργήστε τα χαρακτηριστικά κάθε χαρακτήρα όπως σας ταιριάζει
 • Πίνακες κατάταξης! (επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση http://WhiteGiantRPG.com )

Ζήστε ένα εξαιρετικά μη γραμμικό RPG από ένα ανεξάρτητο στούντιο ανάπτυξης με μια εκτεταμένη ιστορία. Ξεκινάς ως ένας σεμνός πρωταγωνιστής, χαμένος σε έναν άγνωστο κόσμο… Καθώς παλεύεις να βρεις έναν τρόπο επιστροφής στο σπίτι, αποκαλύπτεις μια ολοένα πιο μοχθηρή και στρεβλή πλοκή για να καταβροχθίσεις τα αρχαία πλάσματα της Terra. Πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτήν την διεφθαρμένη δύναμη για να σώσετε τον Terra και τελικά τον εαυτό σας.

Complex Role Playing – Εξερευνήστε ένα τεράστιο RPG όπου οι αποφάσεις που παίρνετε αλλάζουν τον κόσμο γύρω σας. Θα μαζέψετε και θα ανταλλάξετε τα αρχαία κειμήλια των ξωτικών με ένα δωρικό πλοίο ή θα περπατήσετε στα αχαρτογράφητα βάθη του Δάσους της Απόγνωσης; Λόγω των διαθέσιμων επιλογών στο Last Dream, υπάρχουν πάνω από πεντακόσια μοναδικά μονοπάτια στο ταξίδι σας στη μυστικιστική γη της Terra.

Τεράστια δυνατότητα αναπαραγωγής– Το Last Dream επιτρέπει την ελευθερία να επιλέξετε οποιοδήποτε πάρτι 4 χαρακτήρων θέλετε από 8 διακριτές κατηγορίες χαρακτήρων. Με περισσότερες από 4.000 παραλλαγές πάρτι, δεν θα ξεμείνετε ποτέ από νέες εμπειρίες. Εκτός από τους μυριάδες συνδυασμούς πάρτι και τα διάφορα επιλέξιμα επίπεδα δυσκολίας, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κάθε χαρακτήρα όπως σας ταιριάζει, έτσι οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες.

Side Quests Galore – Είτε αγαπάτε τη βιασύνη του τζόγου στο Lucky’s Casino, την αίσθηση της αδρεναλίνης που διοχετεύεται στις φλέβες σας που καλύπτονται με γάντι καθώς κοιτάτε τους αντιπάλους σας στο Cecil’s Arena, ή ακόμα και την αίσθηση ότι αγωνίζεστε μανιωδώς το γιγάντιο πουλί σας χωρίς πτήση για να κερδίσετε πρώτο τόπος, το Last Dream είναι γεμάτο με βελτιώσεις παιχνιδιού.

Η ομάδα ανάπτυξής μας αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν πολύ τα RPG της παιδικής μας ηλικίας.

Ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε το Last Dream για να είναι το κεντρικό στοιχείο του ετήσιου τουρνουά RPG που διεξάγεται εδώ και δεκαετίες μεταξύ αποφοίτων φυσικής. Δηλαδή, ξεκινήσαμε με μοναδική επιθυμία να φτιάξουμε ένα διαρκές παιχνίδι που θα απολαμβάναμε προσωπικά.

Καθώς το Last Dream προχωρούσε και περισσότερα από 50 δημιουργικά άτομα συμμετείχαν, συνειδητοποιήσαμε ότι και άλλοι άνθρωποι μπορεί να απολαύσουν το παιχνίδι μας. Τώρα, αφού επενδύσαμε χιλιάδες συλλογικές ώρες στην ανάπτυξη και τη δοκιμή παιχνιδιών και αφού λάβαμε τόσο γενναιόδωρη υποστήριξη από τις κοινότητες Kickstarter και Steam ( ευχαριστούμε!! ), σας παρουσιάζουμε το Last Dream – το πρώτο σε μια τριλογία.

3.

-Little Kite⇐⇐link

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM https://store.steampowered.com/app/61012...ttle_Kite/

Gameplays and reviews

link⇒⇒ -Little Kite – Full Game Walkthrough Gameplay & Ending (No Commentary) (Indie Game 2017)

link⇒⇒ -Little Kite | Walkthrough 1/2

link⇒⇒ -Little Kite | Walkthrough 2/2

Οι προγραμματιστές περιγράφουν το περιεχόμενο ως εξής:

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να περιέχει περιεχόμενο που δεν είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες ή μπορεί να μην είναι κατάλληλο για προβολή στη δουλειά: Συχνή βία ή καταιγισμός, Γενικό περιεχόμενο για ενήλικες

Το Little Kite είναι μια περιπέτεια που βασίζεται σε μια ιστορία με σημείο και κλικ.

Το παιχνίδι αναδεικνύει τα προβλήματα μιας οικογένειας που αγωνίζεται, στην οποία ένα άτομο έχει παραιτηθεί και ένα άλλο προσπαθεί να διορθώσει λάθη του παρελθόντος.
Οι κύριοι χαρακτήρες είναι η Mary και ο γιος της Andrew. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, η Μαίρη παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον Όλιβερ, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη οικογένεια για τον γιο της. Καθημερινά όμως προβλήματα κατατρώγουν τον νέο σύζυγο και βρίσκει την παρηγοριά του στο αλκοόλ. Σύντομα, βρίσκουν ότι η ενδοοικογενειακή βία γίνεται συνηθισμένη.

Η υπομονή και η αδράνεια της Μαίρης, τόσο συνηθισμένη και βολική για όλους εκτός από τον μικρό Άντριου, φέρνουν τη ζωή της οικογένειάς τους σε ένα ακραίο σημείο – ένα σημείο όπου πρέπει να πάρει μια τολμηρή απόφαση.

Χαρακτηριστικά:

 • Δραματική ιστορία για τη Μαίρη και τον Ανδρέα
 • Δύο βασικοί χαρακτήρες με δυνατότητα αναπαραγωγής
 • Πολλά παζλ με διαφορετικές δυσκολίες
 • Δύο τοποθεσίες: ο πραγματικός κόσμος και ο φανταστικός κόσμος του Andrew. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του μοναδική ατμόσφαιρα.
Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 3 μήνεςΠριν από 3 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments