Lagonika.gr
Δωρεάν 3 παιχνίδια για PC τα: Interstellaria, Stranded In Time και Fly in the House, από Indiegala
+76

Δωρεάν 3 παιχνίδια για PC τα: Interstellaria, Stranded In Time και Fly in the House, από Indiegala

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Δωρεάν 3 παιχνίδια σε όλους  για pc, τα: Interstellaria, Stranded In Time και Fly in the House, από Indiegala. Αφού κάνεις λογαριασμό στη Indiegala, στη συνέχεια κατεβαίνοντας με scroll με τον δείκτη του ποντικιού, κάνεις add τα παιχνίδια στην βιβλιοθήκη σου και μπορείς έτσι να τα κατεβάσεις στην καρτέλα Shwocase, κρατώντας τα μόνιμα στην κατοχή σου.

—————————————————————————————————————————————————————-

1.

-Interstellaria⇐⇐link

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/280360/Interstellaria/ Το Interstellaria είναι ένα παιχνίδι sim και διαχείρισης πληρώματος εξερεύνησης χώρου σε πραγματικό χρόνο. Διοικήστε έναν στόλο σκαφών που περιπλανιούνται στον γαλαξία για περιπέτεια και κέρδος! Θα αναγκαστείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις καθώς αντιμετωπίζετε εχθρικά διαστημόπλοια, ακρωτηριαστικές διαστημικές ανωμαλίες και ενδιαφέροντες εξωγήινους. Όταν ο στόλος σας αντιμετωπίζει ορισμένη καταστροφή, θα πρέπει να κατευθύνετε το πλήρωμά σας να κάνει κρίσιμες επισκευές ή να αναφερθείτε στους σταθμούς τους και να ενισχύσετε τον στόλο σας; Προσγειώστε τη ναυαρχίδα σας σε έναν εξωγήινο κόσμο, επιτρέποντας στο πλήρωμά σας να συγκεντρώσει πολύτιμους πόρους για εσάς — αλλά φροντίστε να τους εξοπλίσετε με ισχυρές πανοπλίες και όπλα! Είναι ένα επικίνδυνο σύμπαν εκεί έξω, και παρόλο που πολλά χρήσιμα πλάσματα θα ανταλλάσσουν ή θα μοιραστούν πολύτιμες πληροφορίες μαζί σας, πολλά άλλα θα επιτεθούν όταν βλέπουν! Χαρακτηριστικά Τακτική διαχείριση πληρώματος. Κατευθύνετε τα μέλη του πληρώματος για την κατάσβεση πυρκαγιών ή την επισκευή κατεστραμμένου εξοπλισμού. Η ανάρτησή τους στον σταθμό τους ενισχύει την ταχύτητα και τις μαχητικές ικανότητες του στόλου σας. Προσαρμόστε το πλοίο σας με χρήσιμους σταθμούς. Κατανείμετε ενέργεια σε σημαντικά συστήματα ή απλώς εξοπλίστε το σκάφος σας με λέιζερ και βάλτε όλη την ισχύ στα όπλα! Το πλήρωμά σας τρώει, κοιμάται και χρειάζεται ψυχαγωγία. Κάθε ένα αναπτύσσει μοναδικά χαρακτηριστικά σε όλο το παιχνίδι που βοηθούν ή βλάπτουν την αποστολή. Μπορείτε να βρείτε διάφορα ρούχα και όπλα για να τα προσαρμόσετε περαιτέρω. Μάχη με βάση το στόλο. Αντί να ελέγχετε ένα μόνο πλοίο, ελέγχετε πολλά πλοία το καθένα με το δικό του πλήρωμα. Πλήρως εξερευνήσιμος γαλαξίας, καμία περιοχή δεν είναι εκτός ορίων. Κάθε περιοχή έχει μοναδικά πλοία, εξωγήινους και μυστήρια για να βρείτε. Προσγειώστε τα πλοία σας σε πλανήτες! Κάθε κόσμος είναι μια νέα εμπειρία και έχει ειδικές ανταμοιβές για εσάς και το πλήρωμά σας. Περιλαμβάνει ένα αυθεντικό soundtrack από τον απίστευτα δημοφιλή μουσικό chiptune Chipzel.

—————————————————————————————————————————————————————-

2.

-Stranded In Time⇐⇐link

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM https://store.steampowered.com/app/385150/Stranded_In_Time/ Το Stranded In Time σας μεταφέρει σε μια διασκεδαστική και συναρπαστική περιπέτεια για να εξερευνήσετε ένα μυστήριο έξω από αυτόν τον κόσμο! Αυτό που φαίνεται να είναι μια μικρή περιπέτεια το Σαββατοκύριακο με τον παλιό σας εκκεντρικό θείο μετατρέπεται σε ένα φανταστικό ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο. Παίξτε ως Olivia - μια νεαρή γυναίκα από μια μεγάλη πόλη - που ενώνει τον θείο της Peter και τον συγγραφέα Nick εξερευνώντας μια παλιά εγκαταλελειμμένη εκκλησία στο δάσος που κρύβει ένα μυστικό πέρα ​​από κάθε άγριο όνειρο! Και μόνο εσείς μπορείτε να βρείτε το κλειδί για ένα αίνιγμα που είναι παλαιότερο από την ίδια την ιστορία! Κλασικό παιχνίδι περιπέτειας Συναρπαστική ιστορία επιστημονικής φαντασίας Διασκεδαστικό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες Δύσκολα παζλ και αλληλεπιδράσεις Χαριτωμένα γραφικά Το Stranded In Time σας μεταφέρει πίσω στις παλιές καλές μέρες των γραφικών παιχνιδιών περιπέτειας point-and-click, όπου η ιστορία του παιχνιδιού παίρνει τη θέση του οδηγού. Σε μια ζωντανή ατμόσφαιρα ενός graphic novel, αυτό το παιχνίδι σας προσφέρει μια χαλαρή εμπειρία και μια συναρπαστική ιστορία επιστημονικής φαντασίας που μπορείτε να διαλέξετε με τον ρυθμό που εσείς επιλέγετε εσείς. Λύστε παζλ, εξερευνήστε τοποθεσίες, κυνηγήστε διάφορα αντικείμενα και δείτε πώς η Olivia φτάνει στο βάθος ενός απροσδόκητου μυστηρίου. Είναι απλό, διασκεδαστικό και πολύ διασκεδαστικό!

—————————————————————————————————————————————————————-

3.

-Fly in the House⇐⇐link

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAMhttps://store.steampowered.com/app/350500/Fly_in_the_House/ Γύρισες σπίτι μετά από μερικά χρόνια ταξιδιού. Όταν μπήκατε στο διαμέρισμά σας, οι αναμνήσεις σας πλημμύρισαν ξανά. Πολλά ερωτήματα απαιτούν απαντήσεις. Αρχίζετε να αναρωτιέστε τι συμβαίνει στη ζωή σας, αλλά ξαφνικά παρατηρείτε μια μύγα στο σπίτι. Όλα τα άλλα ξεχνιούνται και αντικαθίστανται με μια διακαή επιθυμία - σκοτώστε τη μύγα! Κυνηγήστε τη μύγα και καταστρέψτε το διαμέρισμά σας. Κυνηγήστε τη μύγα και μην καταστρέψετε το διαμέρισμά σας. Ξεχάστε την καταραμένη μύγα και απλά καταστρέψτε τα πάντα!! Σηκώστε αντικείμενα, συντρίψτε τα και σπάστε τα. Κερδίστε πόντους, συλλέξτε τάξεις, αναζητήστε κρυφά αντικείμενα και βρείτε τις απαντήσεις και αποκαλύψτε απροσδόκητα μυστήρια. Το να πυροβολείς ανθρώπους και εξωγήινα πλάσματα είναι εύκολο. Ένα shooter πρώτου προσώπου που στοχεύει μια ενοχλητική μύγα είναι η δοκιμασία ενός πραγματικού gamer! Κύρια χαρακτηριστικά: Περάστε 3 Επίπεδα με διαφορετικό τύπο εσωτερικού χώρου, καθένα από τα οποία μπορείτε να καταστρέψετε. Συλλέξτε τάξεις, κάντε συνδυασμούς και κερδίστε πόντους. Αναζήτηση για κρυφά αντικείμενα. Παίξτε σε διάφορους τρόπους παιχνιδιού με διαφορετικούς τύπους φωτισμού.

—————————————————————————————————————————————————————-

Δωρεάν

exotic
Συνδέσου ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να σχολιάσεις!
Σχόλια