Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν 3 παιχνίδια για PC τα: Six Sides of the World, Garfield Kart και Byte Family, από Indiegala
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν 3 παιχνίδια για PC τα: Six Sides of the World, Garfield Kart και Byte Family, από Indiegala
2
+51
53

Δωρεάν 3 παιχνίδια για PC τα: Six Sides of the World, Garfield Kart και Byte Family, από Indiegala

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Δωρεάν 3 παιχνίδια σε όλους  για pc, τα: Six Sides of the World, Garfield Kart και Byte Family, από Indiegala.

Αφού κάνεις λογαριασμό στη Indiegala, στη συνέχεια κατεβαίνοντας με scroll με τον δείκτη του ποντικιού, κάνεις add τα παιχνίδια στην βιβλιοθήκη σου και μπορείς έτσι να τα κατεβάσεις στην καρτέλα Shwocase, κρατώντας τα μόνιμα στην κατοχή σου.

 ⇓ (links for free) ⇓

1. Six Sides of the World

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/38448...the_World/   (τιμή: 4,99€) 

Το “Six Sides of the World” είναι ένα βιντεοπαιχνίδι με παζλ που σας μεταφέρει σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι μέσα από διαφορετικά συστήματα αστεριών γεμάτη με προκλήσεις που προκαλούν εγκεφαλική σύγκρουση.

Ο χωρικός προσανατολισμός, η λογική και η καθαρή εξυπνάδα θα είναι τα όπλα σας για να περάσετε από τα διαφορετικά πλανητικά συστήματα σε σχήμα κύβου. Κάθε επίπεδο θα φέρει τις απειλές σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, προσθέτοντας κάθε είδους κινδύνους επιστημονικής φαντασίας: από πύλες έως ακτίνες λέιζερ. Θα χρειαστεί να αναλύσετε προσεκτικά κάθε κυβικό πλανήτη για να κατανοήσετε τους κινδύνους και τις πιθανές λύσεις του. Η βιασύνη μπορεί να σας οδηγήσει στο θάνατο: το παν είναι να καταρρίψετε κάθε παζλ και να βρείτε τον σωστό ρυθμό.

Το Six Sides of the World σας παρουσιάζει μια σειρά αστρικών συστημάτων που πρέπει να εξερευνήσετε. Κάθε ένα αποτελείται από διαφορετικά παζλ που εισάγουν νέους και πιο απαιτητικούς μηχανισμούς. Αλλά το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτού είναι ότι αυτά τα αστρικά συστήματα μπορούν να πλοηγηθούν γραμμικά, ακολουθώντας μια ευκολότερη προκαθορισμένη διαδρομή. ή μπορείτε να κάνετε μια παράκαμψη αν είστε αρκετά γενναίοι. Μερικά από τα παζλ θα παρουσιάσουν περισσότερες από μία πιθανές λύσεις, επιτρέποντας στον παίκτη να πετύχει μια πιο δύσκολη νίκη, που θα ξεκλειδώσει νέους επιπλέον γρίφους.

Η ελευθερία εξερεύνησης στο Six Sides of the World σάς επιτρέπει να ορίσετε τη δυσκολία: η γραμμική διαδρομή απαιτεί ένα έξυπνο και αποφασιστικό μυαλό. αλλά οι πρόσθετες λύσεις σε ορισμένα από τα παζλ απαιτούν μια πραγματική αίσθηση κατανόησης κάθε παζλ. Και δεν είναι μόνο αυτό! Αυτές οι λύσεις θα σας οδηγήσουν σε επιπλέον παζλ που είναι ικανά να σας τρελάνουν. Είναι ένας έξυπνος τρόπος να αφήσετε τον παίκτη να ορίσει τη δυσκολία μόνος του/της: η αναζήτηση της επιπλέον λύσης είναι ένας τρόπος να ζητήσετε μεγαλύτερες προκλήσεις. Και τα επιπλέον επίπεδα είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που μπορείτε να αντιμετωπίσετε! Υπάρχει διαφορά μεταξύ της κατανόησης των νέων μηχανικών και του να φτάσουμε στον πραγματικό τους πυρήνα. Είσαι έτοιμος?

Ο Maigo είναι ένας εξερευνητής που πρόκειται να ανακαλύψει κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που περιμένει. Καθώς περιηγείται στο διάστημα, αντιμετωπίζοντας όλο και πιο δύσκολους γρίφους, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι πατάει πάνω σε κάτι υπερβατικό. Προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα: ποιος δημιούργησε όλους αυτούς τους κόσμους; Τι παρακινεί αυτόν τον διαγαλαξιακό αρχιτέκτονα; Υπάρχει ένα απόλυτο σχέδιο πέρα ​​από όλα αυτά; Είναι τεστ; Ένα μέσο για να προστατέψετε κάτι; Αναζητώντας την αλήθεια, ο Maigo θα πρέπει να ξεπεράσει όλες τις προκλήσεις για να ανταποκριθεί σε αυτό το είδος

 

 

2. Garfield Kart

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/362930/Garfield_Kart/    (τιμή: 4,99€)  

Χρησιμοποιήστε τις καλύτερες οδηγικές σας ικανότητες και τα μπόνους αντικείμενα για να είστε πρώτοι στη γραμμή τερματισμού! Αλλά προσέξτε… είναι δωρεάν για όλους εκεί έξω!16 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ — εκπληκτικά 3D περιβάλλοντα από τον κόσμο του Garfield (η γειτονιά του Garfield, η πόλη, το σούπερ μάρκετ Mally, η ηλιόλουστη φάρμα, οι ομιχλώδεις αποβάθρες, η όαση, το σκοτεινό αρχοντικό κ.λπ.)

8 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ — Garfield, Odie, Jon, Nermal, Arlene, Liz, Harry και Squeak.

8 ΜΠΟΝΟΥΣ για μερικές τρελές επιθέσεις και άμυνες (Exploding Diamonds, Lasagnas, Pies, Magic Wand, Pillow, Mawitching Perfume, Flying Saucers)

3 ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Grand Prix / Μονόδρομος / Χρονομέτρηση

3 ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 50 cc, 100 cc και 150 cc

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Δοκιμάστε μια νέα πρόκληση κάθε μέρα!

Προσαρμόστε τους χαρακτήρες σας με πολλούς κουκούλες και αξεσουάρ

 

 

3. Byte Family

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/54288...te_Family/    (τιμή: 3,99€)  

Περιγραφή

Πλοκή: Ξεπεράστε τα εμπόδια και επαναφέρετε τον κόσμο του κυβερνοχώρου ByteFamily, εξαλείφοντας τον ιό του συστήματος, ξεκλειδώνοντας νέες λειτουργίες παιχνιδιού και αποκτώντας νέες δεξιότητες!

Σύνοψη: Στον κυβερνοχώρο ByteFamily εισέβαλαν χιλιάδες ιοί που επηρεάζουν ολόκληρο το σύστημα. Ο υπεύθυνος για όλα αυτά είναι λίγο οικείος ξένος, τηλεφωνήστε: Ermes Boss. Αποθηκεύστε το σύστημα με Pixel, το bit προστασίας από ιούς. Και σταματήστε τα σχέδια Ermes Boss.

Τρόποι παιχνιδιού: Υπάρχουν 5 τρόποι παιχνιδιού με διαφορετικούς στόχους. Εξερευνήστε τα και ανακαλύψτε μυστικά, ξεκλειδώστε μυστικά στάδια και βρείτε και ξεκλειδώστε νέες δεξιότητες:

Λειτουργία: Πρόκληση

Δαμάστε τις φάσεις της διαδρομής και σώστε το σύστημα. Μιλήστε με NPC. Μπορεί να πουν κάτι ενδιαφέρον.

Λειτουργία: Εγγραφή

Χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας για να αποκλίνετε από ένα σμήνος Alicops και να διαρκέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο σε ένα R3302.

Τρόπος: Φυλακή

Εξαλείψτε όλους τους ιούς από τη φυλακή, πριν καταλήξουν μαζί σας.

Λειτουργία: Bonus M

Μάθετε μόνοι σας.

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 5 μήνεςΠριν από 5 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments