Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν 3 παιχνίδια για PC τα: Age of Steel: Recharge, World's Dawn και The Adventures of Tree, από Indiegala
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν 3 παιχνίδια για PC τα: Age of Steel: Recharge, World’s Dawn και The Adventures of Tree, από Indiegala
3
+59
62

Δωρεάν 3 παιχνίδια για PC τα: Age of Steel: Recharge, World’s Dawn και The Adventures of Tree, από Indiegala

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Δωρεάν 3 παιχνίδια σε όλους  για pc, τα: Age of Steel: Recharge, World’s Dawn και The Adventures of Tree, από Indiegala.

Αφού κάνεις λογαριασμό στη Indiegala, στη συνέχεια κατεβαίνοντας με scroll με τον δείκτη του ποντικιού, κάνεις add τα παιχνίδια στην βιβλιοθήκη σου και μπορείς έτσι να τα κατεβάσεις στην καρτέλα Shwocase, κρατώντας τα μόνιμα στην κατοχή σου.

—————————————————————————————————————————————————————-

1.

-Age of Steel: Recharge   ⇐⇐link

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAMhttps://store.steampowered.com/app/42106..._Recharge/    (τιμή: 6,99€)

Στο εγγύς μέλλον ο κόσμος καταναλώνεται από τη μεγάλη κρίση. Οι πόροι του πλανήτη τελειώνουν, οι παραδόσεις δεν σημαίνουν τίποτα πια. Οδηγεί σε πολλούς πολέμους, τον ένα μετά τον άλλο – τα μέρη όπου μπορούσε κανείς να ζήσει ειρηνικά και να μην ανησυχεί για το γεγονός ότι μπορεί να τουφεκιστεί αμέσως, είχαν σχεδόν εξαφανιστεί.

Ο πλανήτης καταστράφηκε. Χρόνια ατελείωτων πολέμων σχεδόν κατέστρεψαν χώρες που γνωρίζουμε σήμερα. Δημιουργήθηκαν όλο και πιο ισχυροί στρατοί. Ο πρώτος μη κυβερνητικός στρατός ονομαζόταν Η Αντιπολίτευση. Οι απόψεις του ήταν αρκετά σαφείς – ο κύριος σκοπός του ήταν να δημιουργήσει μια νέα κοινωνία. Χωρίς πόλεμο, χωρίς βία, χωρίς τυράννους. Αλλά ήταν δυνατό μόνο με την πλήρη καταστροφή του παλιού κόσμου και του πολιτισμού.

Τα υπολείμματα των μεγαλύτερων δυνάμεων αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν μια οργάνωση που θα μπορούσε να απωθήσει την Αντιπολίτευση. Το όνομά της ήταν Συμμαχία. Οι ηγέτες της Συμμαχίας πίστευαν ότι οι ενέργειες της Αντιπολίτευσης θα οδηγούσαν σε πλήρη καταστροφή της Γης και εξαφάνιση της ανθρωπότητας. Πίστευαν ότι λόγω τέτοιων ενεργειών η αποκατάσταση του πολιτισμού στο μέλλον θα ήταν αδύνατη. Η Συμμαχία προστάτευσε τη γνώση που συσσωρεύτηκε από την ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια της ύπαρξής της. Οι ηγέτες της θεώρησαν ότι η ανθρωπότητα πρέπει να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο.

Είστε ο διοικητής της Συμμαχίας. Ο στόχος σας είναι να πάρετε τον έλεγχο των βάσεων στα hot spot και να αντισταθείτε στον εχθρό που προελαύνει.
Χαρακτηριστικά παιχνιδιού

  • Ολοκληρώστε την καμπάνια των 14 επιπέδων και δείξτε τι μπορείτε στη λειτουργία Survival!
  • Αναπτύξτε τη βάση για να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες μονάδες, πυργίσκους, μεθόδους υποστήριξης. Ως αποτέλεσμα, η βάση μπορεί να γίνει ένα ιπτάμενο φρούριο!
  • Χρησιμοποιήστε τανκς, αεροσκάφη, πλοία εναντίον εχθρών και ισχυρών αφεντικών.
  • Βελτιώστε τις μονάδες σας αυξάνοντας τα αμυντικά χαρακτηριστικά και τις μαχητικές τους ικανότητες.

Gameplays

 -Age of Steel: Recharge | First Look !!

 -Age of Steel: Recharge Walkthrough Guide: Part 1 – First 2 Levels! – PC Gameplay

—————————————————————————————————————————————————————-

2.

-World’s Dawn   ⇐⇐link

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAMhttps://store.steampowered.com/app/43201...rlds_Dawn/   (τιμή: 9,99€)

Εμπνευσμένο από τη σειρά Harvest Moon, διαθέτει ζωντανά γραφικά από πάνω προς τα κάτω, ένα τεράστιο καστ ιδιόρρυθμων χαρακτήρων για να συναντήσετε και να γίνετε φίλοι και 30+ ώρες γοητευτικού παιχνιδιού. Απολαύστε τη μαγεμένη, ιδιότροπη ατμόσφαιρα του Sugar Blossom Village καθώς χτίζετε φιλίες, βρίσκετε αγάπη, συγκομίζετε καλλιέργειες, ασχολείστε με τα ζώα, προσαρμόζετε την αγροικία σας, διαγωνίζεστε σε φεστιβάλ, ψάρια, κτηνοτροφικά, δικά μου, μαγειρεύετε, ανακαλύπτετε μαγικά μυστικά και πολλά άλλα!

Ασχοληθείτε με ποικίλες δραστηριότητες σε μικρές πόλεις με τον δικό σας ρυθμό – δημιουργήστε φιλίες, βρείτε αγάπη, συγκομιδή σοδειών, περιποιηθείτε ζώα, ψάρια, ζωοτροφές, ορυχεία, μαγειρέψτε, ανακαλύψτε μαγικά μυστικά και αποκαταστήστε τη σκονισμένη παλιά αγροικία σας.
Εξερευνήστε μια δυναμική παραθαλάσσια πόλη που μεγαλώνει και αλλάζει καθώς περνούν οι εποχές. Το Sugar Blossom είναι πλούσιο σε ιστορία και πολιτισμό και φιλοξενεί μια ποικιλία από μίνι παιχνίδια φεστιβάλ και εκδηλώσεις αγοράς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Γίνετε φίλοι με ένα γοητευτικό καστ 32 χωρικών, όλοι με τις δικές τους προσωπικότητες και ιδιορρυθμίες. Γνωρίστε τους μέσα από ένα βαθύ σύστημα σχέσεων και εκατοντάδες εκατοντάδες γραμμές μοναδικών περιστασιακών διαλόγων.

Gameplays

 -World’s Dawn Gameplay Part 1 – WHERE IS EVERYONE? – Indie Harvest Moon Let’s Play Walkthrough

 -World’s Dawn Gameplay Part 2 – FOUND HIM – Indie Harvest Moon Let’s Play Walkthrough

—————————————————————————————————————————————————————-

3.

-The Adventures of Tree ⇐⇐link

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM https://store.steampowered.com/app/35486...s_of_Tree/  (τιμή: 4,99€)

Το The Adventures of Tree σας οδηγεί σε μια περιπέτεια ανοιχτού τύπου για να σώσετε τα άλλα είδη σας από τους κακούς εισβολείς!
Σε αυτό το χαριτωμένο και γοητευτικό παιχνίδι ζωγραφικής στο χέρι, θα πρέπει να κάνετε επιλογές που επηρεάζουν το τέλος σας.

Είτε είστε λάτρης του στυλ σχεδίασης με το χέρι είτε όχι, αυτό το παιχνίδι είναι μια γοητευτική, χαριτωμένη και αστεία εμπειρία για όλους!
Με πάνω από 30+ ώρες παιχνιδιού και τεράστια δυνατότητα αναπαραγωγής, αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι που θέλετε να χάσετε!
Αυτό το παιχνίδι είναι ανοιχτού κόσμου, μπορείτε να περιπλανηθείτε ελεύθερα στα απέραντα τοπία συλλέγοντας επικούς θησαυρούς!
Συνεχίστε να γελάτε καθώς διαβάζετε μέσα από τον περίεργο και κωμικό διάλογο.
Επιβιώστε στα σκληρά χειμωνιάτικα τοπία ή χαλαρώστε στον ήλιο στην παραλία!

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού:

-Προσαρμόστε τον χαρακτήρα σας με περισσότερες από 100 δυνατότητες!
-Διαλέξτε και επιλέξτε από 40+ Αποστολές για να κερδίσετε χρήματα!
-Εξερευνήστε 15 εξωτικές τοποθεσίες που περιέχουν μοναδικά πλάσματα και αντικείμενα!
-Επιλέξτε το φορτίο του εργαλείου σας από πάνω από 50+ αντικείμενα!-Πολεμήστε πάνω από 50 διαφορετικούς τύπους πλασμάτων!
-Νίκησε πάνω από 5 μοναδικά Bosses!
-Κάντε επιλογές που επηρεάζουν το τέλος του παιχνιδιού σας!

Gameplays

 -THE ADVENTURES OF (A) TREE – The Adventures of Tree

 -The Adventures Of Tree – Ep1 New Beginnings

—————————————————————————————————————————————————————-

Δωρεάν

Πριν από 4 μήνεςΠριν από 4 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments