Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα Runbow και The Drone Racing League Simulator, από την Epic Games
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα Runbow και The Drone Racing League Simulator, από την Epic Games
2
+90
92

Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα Runbow και The Drone Racing League Simulator, από την Epic Games

Λήξη: 06/10/22

Περιγραφή:

Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα Runbow (Party Platform) και The Drone Racing League Simulator, από την Epic Games.

Απαραίτητο για να τα αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο τα προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου από από 29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, κρατώντας τα με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις download όποτε επιθυμείς).

——————————————————————————————————————————————————————————–

1.

-Runbow

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/464650/Runbow/  (14,99€)

Το Runbow, και όλη η τρέλα του για 9 παίκτες, είναι τώρα στο Steam!
Με τόνους ανταγωνιστικών λειτουργιών για έως και 9 παίκτες– τοπικά και διαδικτυακά –και μια τεράστια περιπέτεια για έναν παίκτη, το Runbow είναι το τρελό platformer με βάση τα χρώματα που περιμένατε.

Ο κόσμος του Runbow αλλάζει με κάθε σάρωση του φόντου, επομένως θα πρέπει να παραμείνετε στα πόδια σας καθώς οι πλατφόρμες και τα εμπόδια εξαφανίζονται– Αν δεν μπορείτε να δείτε κάτι, δεν υπάρχει . Γρήγορο, ξέφρενο και διασκεδαστικό για έως και 9 παίκτες, το Runbow είναι γεμάτο με πολλούς τρόπους και περιεχόμενο για να σας κρατήσει πίσω για περισσότερα:

  • Αποθηκεύστε το Poster District από το κακό Satura στο Adventure και επιλέξτε το δικό σας μονοπάτι μέσα από έναν τεράστιο χάρτη με περισσότερα από 140 επίπεδα για έναν παίκτη.
  • Αντιμετωπίστε το The Bowhemoth, μια μοναδική, εξαιρετικά δύσκολη πρόκληση στην κοιλιά ενός κολοσσιαίου θηρίου. Μόνος σας ή με φίλους, είναι βέβαιο ότι θα δοκιμάσετε τις δεξιότητες ακόμη και των πιο σκληρών βετεράνων πλατφόρμας.
  • Πηγαίνετε πρόσωπο με πρόσωπο με τους φίλους σας, τοπικά ή διαδικτυακά, στο Run , στο Arena ή στο King of the Hill, για έναν πολύχρωμο, τρελό διαγωνισμό. Διοργανώστε ένα ιδιωτικό παιχνίδι για εσάς ή τους φίλους σας ή μπείτε σε ένα Open Party και κατακτήστε τον κόσμο!
  • Τόνοι κοστουμιών και Indie Guest χαρακτήρες σας περιμένουν να ξεκλειδώσετε, συμπεριλαμβανομένων των Shovel Knight, CommanderVideo, Shantae, Lilac και πολλών άλλων.
  • Προκαλέστε τον εαυτό σας με 68 επιτεύγματα Steam! Γίνε ο πρώτος στη λίστα φίλων σου για να τους ξεκλειδώσεις όλους!
  • Εκατοντάδες κομμάτια περιεχομένου Gallery με δυνατότητα ξεκλειδώματος σας περιμένουν, από concept art μέχρι χαρακτήρες, ακόμα και μερικά κρυμμένα μυστικά…

Με τρέλα 9 παικτών τοπικά ή διαδικτυακά, 5 λειτουργίες παιχνιδιού, 19 χαρακτήρες φιλοξενούμενους, εκατοντάδες επίπεδα και τόνους περισσότερου περιεχομένου όλα σε ένα αξέχαστο πολύχρωμο παιχνίδι, καλύτερα να ετοιμαστείτε για το Runbow!

Video Gameplays

-Runbow – #1 – Rainbow of Death! (4 Player Gameplay)

-Runbow – #2 – Rainbow Death Run (4 Player Gameplay)

——————————————————————————————————————————————————————————–

2.

-The Drone Racing League Simulator

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/64178...Simulator/ (8,19€)

Δοκιμάσαμε το DCL The Game και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας. Πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει ένα videogame με αγώνες drones; Όσο και πάει ρυθμίζεται νομικά η «κυκλοφορία» των drones, ειδικά σε αστικό περιβάλλον, ενώ θεωρούνται τελείως αποδεκτοί στόχοι έτσι και επιχειρήσουν να κάνουν ότι πλησιάζουν ευαίσθητες εγκαταστάσεις οποιουδήποτε είδους. Άρα είναι δύσκολο να βγάλουν το άχτι τους οι λάτρεις των drones, κάπως πρέπει να έχουν ένα μέρος δικό τους, κάπου να μαζεύονται και να το διασκεδάζουν. Και όποτε γίνεται κάτι τέτοιο, ξεφυτρώνει αργά ή γρήγορα κι ο ανταγωνισμός. Ψέματα. Ακόμη πιο εύκολα. Βάλτε δυο ανθρώπους στο «πηδάλιο» δυο ιπτάμενων μηχανών και… τι περιμένετε να γίνει; Κοινώς, όχι μόνο υπάρχει επίσημο πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας με drones, αποκτά, για πρώτη φορά μάλιστα, κι επίσημο videogame. Αυτό αναμένεται προς το τέλος του 2019, εκτός αν χρειαστεί να πάει λίγο παραπέρα και στις αρχές του 2020. Ετοιμάζεται για PC αλλά και για PS4 και Xbox One, ενώ έχει ήδη τιμή, 30 ευρώ για PC και 40 για κονσόλες. Πρόκειται για παραγωγή της Climax Studios, με μέλη της οποίας βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο για να μας δείξουν το παιχνίδι… όσο κρεμόταν ένα drone πάνω από το κεφάλι μας. Για ατμόσφαιρα. Ή για το κέφι του Game Director. Κανείς δεν ξέρει. Προφανώς και το πρωτάθλημα DCL (Drone Champions League) είναι το μοντέλο στο οποίο «πατά» το παιχνίδι, επιχειρώντας να είναι όσο πιο πιστό σε αυτό γίνεται. Για να μας μείνει αυτή η εντύπωση η παρουσίαση περιελαμβάνε πλάνα και υλικό από το πραγματικό πρωτάθλημα, για να έχουμε μια βάση σύγκρισης για όσα ακολουθούσαν αλλά και για να προωθήσει γενικότερα το αντικείμενο και την κοινότητά του. Όπως και να ‘χει η απόδοση του DLC σε videogame φαίνεται λογική επιλογή. Από τη στιγμή που στην πραγματικότητα οι πιλότοι βλέπουν τι κάνουν μέσω HMV (Head-Mounted Visor) και κρατούν στα χέρια τους ένα χειριστήριο που τυγχάνει να είναι λίγο πιο πολύπλοκο και λίγο πιο αγκώδες από εκείνο στο οποίο μαθαίνει ένας gamer, δεν θέλει και πολύ να σκεφτεί κανείς ότι το άλμα από την πραγματικότητα στο gaming είναι απλά θέμα χρόνου. Η όλη ιδέα προσφέρεται και για eSports μιας και έχουμε να κάνουμε με επίσημο πρωτάθλημα στην πραγματικότητα, άρα οι απαραίτητες δομές και η απαραίτητη λογική είναι έτοιμα για τέτοια πλάνα…

-Ελληνικό review

Video Gameplays

-DRL Free FPV Simulator

-The Drone Racing League Simulator | REVIEW

——————————————————————————————————————————————————————————–

Δωρεάν

Πριν από 2 μήνεςΠριν από 2 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments