Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα Evil Dead: The Game και Dark Deity, από την Epic Games * επίσης δωρεάν ένα πρόσθετο, το Epic Cheerleader Pack
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα Evil Dead: The Game και Dark Deity, από την Epic Games * επίσης δωρεάν ένα πρόσθετο, το Epic Cheerleader Pack
1
+97
98

Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα Evil Dead: The Game και Dark Deity, από την Epic Games * επίσης δωρεάν ένα πρόσθετο, το Epic Cheerleader Pack

Λήξη: 24/11/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα Evil Dead: The Game και Dark Deity, από την Epic Games. Το Evil Dead: The Game είναι ένα online Action Shooter στο οποίο κλασικά σκοτώνετε ζόμπι. Υποστηρίζει PvP ενάντια σε άλλους παίκτες. Όσον αφορά το Dark Deity είναι ένα Adventure, RPG, Strategy με turn-based μάχες, στο οποίο ελέγχετε τις σχέσεις των χαρακτήρων, συλλέγετε artifacts και προσπαθείτε να επαναφέρετε την τάξη στον κόσμο.

Απαραίτητο για να τα αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο τα προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου από από 17 Νοεμβρίου έως 24 Νοεμβρίου, κρατώντας τα με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις download όποτε επιθυμείς).

——————————————————————————————————————————————————————————–

* επίσης δωρεάν ένα πρόσθετο, το Epic Cheerleader Pack

Αποτέλεσμα εικόνας για Epic Cheerleader Pack

Το Epic Cheerleader Pack περιλαμβάνει το Epic Cheerleader Cosmetic, Black Themed Title Card, φόντο, περίγραμμα και ένα ενισχυτικό Fame 120 λεπτών.

Με αυτό το πακέτο εργαλείων, μπορείτε να δείξετε το μαχητικό σας πνεύμα. Αποκτήστε τον εξοπλισμό που φέρνει την ευθυμία!
Το Epic Cheerleader περιλαμβάνει: Cheer Crop Top, Cheer Skirt, Cheer Tennis Shoes, Cheer Pig Tail Do, Cheer Poms, Cheer Megaphone, Cheer Makeup, ένα προσαρμοσμένο υπόβαθρο και περίγραμμα κάρτας τίτλου με μαύρο θέμα και ένα ενισχυτικό Fame 120 λεπτών.

πρέπει να είσαι κάτοχος του βασικού παιχνιδιού Rumbleverse που προσφέρεται δωρεάν, για να αξιοποιήσεις αυτό το πρόσθετο.

——————————————————————————————————————————————————————————–

1.

Evil Dead: The Game PS4 & PS5

-Evil Dead: The Game

To Evil Dead στα βιντεοπαιχνίδια
Όσον αφορά το κομμάτι του gaming, δεν πολυθυμάμαι πώς ήταν πραγματικά τα παιχνίδια… Θυμάμαι να παίζω στις αρχές της δεκαετίας του 2000 κάποια παιχνίδια τρόμου με τον Ash Williams, τον πρωταγωνιστή του Evil Dead. Και θυμάμαι ότι, τότε, μου άρεσαν πολύ. Ωστόσο, ξέρω ότι μπορεί η εικόνα που έχω στις αναμνήσεις μου να μην είναι αντιπροσωπευτική της πραγματικής. Τέλος πάντων, το νέο παιχνίδι Evil Dead δεν είναι ένα παιχνίδι τρόμου και δεν είναι single-player.

Δεν είσαι μόνο εσύ, λοιπόν, που είπες: «γιατί, γιατί να μην είναι single-player;»

Ωστόσο, υπάρχει ένα άλλο θέμα, πιο σημαντικό, μια ερώτηση στην οποία καλείται το παιχνίδι να δώσει απάντηση: για ποιον λόγο είναι «Evil Dead»;

ash williams

Εννοώ ότι υπάρχουν αρκετοί τίτλοι που «φορούν» το όνομα ενός franchise για εμπορικούς λόγους, χωρίς να βασίζονται πραγματικά σε εκείνο. Θα μπορούσε το νέο παιχνίδι Evil Dead να μην είναι Evil Dead; Αν δεν ήταν, θα άλλαζε κάτι, σε σημαντικό βαθμό;
Ένα παιχνίδι «βουτηγμένο» στην ιστορία του franchise
Ευτυχώς, η απάντηση σε όλα αυτά είναι αυτή που θέλουμε. Το νέο παιχνίδι Evil Dead είναι πραγματικά βασισμένο στο franchise. Είναι αστείο με τον τρόπο που ήταν αστείες οι ταινίες, είναι γεμάτο με αναφορές, με ατάκες που ερμηνεύονται από τους ηθοποιούς των ταινιών (αν και επαναλαμβάνονται πολύ), με χαρακτήρες και τοποθεσίες από όλη την ιστορία του franchise.

Θα δούμε τη Henrietta να προσπαθεί να βγει από την αλυσοδεμένη καταπακτή, θα χειριστούμε τον Ash σε κάθε μορφή του (από τις ταινίες και από τη σειρά), θα χειριστούμε ακόμα και τον Henry the Red…

Η ατμόσφαιρα είναι απόλυτα πετυχημένη και πιστή στο ύφος του franchise. Στην αρχή κάθε match διαλέγουμε αν θα είμαστε με τη μεριά των ανθρώπων ή των δαιμόνων, σε στιλ Dead by Daylight ή Friday the 13th…

-Ελληνικό review 1

Τα Evil Dead αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του σινεμά. Το franchise που δημιούργησε ο Sam Raimi πριν από 41 χρόνια μετρά έως τώρα 4 ταινίες και μία τηλεοπτική σειρά, ενώ μία ακόμη ταινία θα κυκλοφορήσει φέτος μέσω του HBO Max. Οι ταινίες έχουν καταφέρει να αποκτήσουν cult status και να αγαπηθούν ιδιαιτέρως από τους fans του horror είδους. Έτσι, αναμενόμενα πλέον, λαμβάνει κι αυτό την ασύμμετρη multiplayer περιποίηση που έλαβαν franchises όπως τα Friday the 13th και Predator. Ευτυχώς, το τελικό αποτέλεσμα εδώ είναι ανώτερο από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις και πιθανότατα το Evil Dead: The Game θα βρει το κοινό του.

Το πρώτο που παρατηρεί κανείς είναι το authenticity που οι developers έχουν φροντίσει να προσδώσουν στον τίτλο. Τα πάντα “φωνάζουν” Evil Dead, από το σχεδιασμό των χαρακτήρων, έως και τις πάμπολλες γνώριμες τοποθεσίες που συναντούμε στο δρόμο μας. Μπορεί οι χάρτες να είναι μόλις 2, αφού περισσότεροι θα προστεθούν μέσω των DLCs, αλλά είναι πραγματικά γιγαντιαίοι, με αρκετά σημεία ενδιαφέροντος. Highlight φυσικά αποτελεί το μικρό cabin από το The Evil Dead (1981) με την καταπακτή που ανοιγοκλείνει. Παράλληλα, στη διάθεση μας βρίσκονται χαρακτήρες (και δαίμονες) από ολόκληρο το franchise των 3 ταινιών και της μίας σειράς. Ξεχωρίζουν βεβαίως οι 4 διαφορετικές εκδοχές του Ash Williams, αλλά κι άλλοι αγαπητοί χαρακτήρες όπως η Annie και ο Henry the Red έχουν μεταφερθεί με εξαιρετική πιστότητα.

Μάλιστα, σε αντίθεση με παρόμοιους τίτλους που προηγήθηκαν, στην περίπτωση του Evil Dead έχουμε και εξαιρετικά γραφικά, που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην εμπειρία. Τα περιβάλλοντα βρίθουν λεπτομερειών, τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι άψογα και φωτισμοί, σκιές και καιρικά φαινόμενα αποτελούν πολλά παραπάνω από ένα απλό περιτύλιγμα. Τα γραφικά του παιχνιδιού κινούνται στα πρότυπα μίας ΑΑ ή ακόμη και οριακά ΑΑΑ παραγωγής, ενώ και η τεχνική του απόδοση είναι πολύ καλή σε PlayStation 5. Η ιπποδύναμη της κονσόλας εγγυάται μικρά loading times, που, πιστέψτε μας, είναι απαραίτητα, ενώ και το matchmaking είναι πολύ γρήγορο, με ή χωρίς την ενεργοποίηση του cross-play. Σε κάθε περίπτωση, δεν περιμέναμε μία τόσο καλή τεχνική απόδοση σε πολλαπλά επίπεδα.

-Ελληνικό review 2

Τα Dark Deity και Evil Dead: The Game δωρεάν στο Epic Games Store

 Gameplay Videos

-EVIL DEAD THE GAME Gameplay Walkthrough Part 1 FULL GAME [4K 60FPS PS5] – No Commentary

-EVIL DEAD: THE GAME is FINALLY HERE! | Evil Dead: The Game Online Multiplayer

——————————————————————————————————————————————————————————–

2.

Dark Deity for Nintendo Switch - Nintendo Official Site

-Dark Deity

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/41824…he_Shogun/  (τιμή: 20,99€)

To Arms, We Go

Μια κοινή φράση λέει ότι η μίμηση είναι η πιο ειλικρινής μορφή κολακείας. Πολλά indie παιχνίδια αντλούνται συχνά από μια ποικιλία εμπνεύσεων, ειδικά από μακροχρόνιες σειρές. Το Dark Deity της Sword & Axe LLC είναι ξεκάθαρα ένα γράμμα αγάπης για τους κλασικούς τίτλους Fire Emblem της Nintendo , προσφέροντας έναν εθιστικό κύκλο παιχνιδιού, πολλούς χαρακτήρες και κατηγορίες και μια αξιοπρεπή ποσότητα πρόκλησης για εκκίνηση. Τα κόκκαλα του παιχνιδιού είναι δυνατά, αλλά συχνά είναι ασταθές στα πόδια του.

Η ιστορία του Dark Deity ξεκινά με έναν πόλεμο που ξεκινά από τον βασιλιά Varic, ο οποίος επιθυμεί την κατάκτηση. Χωρίς καμία επιλογή, οι μαθητές της Στρατιωτικής Ακαδημίας Brookstead αναγκάζονται να πολεμήσουν πριν ολοκληρώσουν την πλήρη εκπαίδευσή τους. Ο πρωταγωνιστής Irving και οι σύντροφοί του Garrick, Maren και Alden αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι υπάρχει κάτι πιο κακό στο παιχνίδι, καθώς σκιώδεις φιγούρες έρχονται αναζητώντας μαγικά αντικείμενα που βγαίνουν για να παίξουν. Με τον κόσμο να καταστρέφεται από τον πόλεμο, έναν διεφθαρμένο βασιλιά και τη νεκρομαντεία να επικρατεί, εναπόκειται στον Ίρβινγκ και τους συντρόφους του να σώσουν τον κόσμο και να τον επαναφέρουν στην τάξη.

Δεν υπάρχει τίποτα πρωτότυπο στην ιστορία του Dark Deity , ωστόσο το καστ των χαρακτήρων του παιχνιδιού το κάνει συναρπαστικό. Καθένα από τα μέλη του κόμματος είναι γεμάτο προσωπικότητα και έχουν υπέροχα αστεία που κάνουν τη γενική ιστορία πολύ λιγότερο βαρετή από ό,τι θα ήταν διαφορετικά. Μπορεί να μην κερδίσει κανένα βραβείο, αλλά υπάρχουν πολλά υπέροχα κουσούρια μέσα στον διάλογο που βοηθούν τη σκοτεινή ιστορία του παιχνιδιού. Σε μια σελίδα που λαμβάνεται κατευθείαν από το Fire Emblem , οι μονάδες που τοποθετούνται η μία δίπλα στην άλλη σε μάχη μπορούν να συνδεθούν, κάτι που παρέχει περισσότερο φόντο ιστορίας και χαρακτήρων. Τις περισσότερες φορές αυτό είναι χαριτωμένο, αν και δεν προσφέρει μηχανικά μπόνους. Με πάνω από τριάντα διαφορετικούς χαρακτήρες για στρατολόγηση, είναι εντυπωσιακό το πόσο Dark Deityπροσπαθεί να τους κάνει όλους να αισθάνονται συνεκτικοί στη συνολική αφήγηση. Αν και οι χαρακτήρες και η ιστορία δεν είναι ιδιαίτερα βαθιές, είναι διασκεδαστικές και ελκυστικές για αλληλεπίδραση.

Ωστόσο, η ιστορία δεν είναι γιατί κάποιος παίζει το Dark Deity – είναι η εθιστική στρατηγική μάχη και η προσαρμογή χαρακτήρων που είναι η πραγματική έλξη. Οι μάχες παίζονται σε μεγάλους χάρτες με συγκεκριμένους στόχους. Αυτοί οι στόχοι μπορεί να κυμαίνονται από τη σφαγή όλων των εχθρών έως τη διαφυγή από μια τοποθεσία. Καθώς οι χαρακτήρες κινούνται γύρω από τον χάρτη στη σειρά τους, συμμετέχουν σε μάχη ένας προς έναν με έναν στοχευμένο εχθρό. Η τοποθέτηση μονάδων με βάση τον τύπο της κατηγορίας τους είναι το κλειδί, καθώς οι μάγοι και οι τοξότες μπορούν να χτυπήσουν από μακριά, ενώ οι λογχοφόροι και οι ξιφομάχοι πρέπει να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Όπως και το Fire Emblem , ο στόχος είναι να ολοκληρώσετε τις μάχες με τις δυνάμεις σας ανέπαφες, αλλά όπου η Σκοτεινή ΘεότηταΗ διαφορά είναι ότι δεν τιμωρεί τους παίκτες με το θάνατο των χαρακτήρων τους. Αντίθετα, οι ηττημένες μονάδες τραυματίζονται σοβαρά, μειώνοντας τις μαχητικές τους ικανότητες, αν και αν έχουν τραυματιστεί αρκετές φορές μπορεί να γίνουν άχρηστες. Για τους λάτρεις της στρατηγικής, υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβουν υπόψη σε κάθε μάχη και το Dark Deity προσφέρει πολλές προκλήσεις χωρίς να τιμωρεί τους παίκτες για πειραματισμούς με τύπους κατηγορίας. Το παιχνίδι έχει επίσης πολλές δυσκολίες για να διαλέξετε στην αρχή του παιχνιδιού.

ΕΓΚΑΥΜΑ!

Κάθε κατηγορία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της σε αγώνες και δεδομένου ότι υπάρχουν περισσότερες από πενήντα επιλογές, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αποκτώνται μέσω της προώθησης, υπάρχει πολύς χώρος για ανάμειξη και αντιστοίχιση μονάδων παικτών στο γήπεδο. Η επιτυχία της μάχης επηρεάζεται επίσης από το είδος της ζημιάς και της πανοπλίας, επομένως είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή σε κάθε αγώνα. Κάθε χαρακτήρας έρχεται επίσης με τέσσερις διαφορετικούς τύπους όπλων — Δύναμη, φινέτσα, εστίαση και ισορροπία — που επηρεάζουν τις μαχητικές του ικανότητες. Για παράδειγμα, εάν η μονάδα διαθέτει ένα όπλο που βασίζεται στην εξουσία, θα κάνει μεγάλη ζημιά, αλλά θα κινηθεί πολύ πιο αργά κατά μήκος του χάρτη. Αυτό σημαίνει επίσης ότι εάν ένας τύπος όπλου δεν λειτουργεί σε έναν εχθρό, οι παίκτες μπορούν να το αλλάξουν κατά τη σειρά τους για να δουν αν είναι πιο συμφέρουσα. Τα όπλα μπορούν να αναβαθμιστούν με μάρκες επιπέδου, που λαμβάνονται από ηττημένους εχθρούς ή αγοράζονται από το κατάστημα.

Το Dark Deity προσθέτει επίσης ένα άλλο στοιχείο προσαρμογής με τη μορφή Eternal Aspects. Αυτά τα κομμάτια μοναδικού εξοπλισμού προσφέρουν έναν τόνο διαφορετικών μπόνους από αυξημένη ζημιά ή αποφυγή έως τη χορήγηση της δυνατότητας να χτυπήσετε δύο φορές σε έναν γύρο. Μερικοί χαρακτήρες έρχονται με αυτά τα κομμάτια εξοπλισμού, ενώ άλλοι μπορούν να βρεθούν σε σεντούκια κατά τη διάρκεια της μάχης. Οι Eternal Aspects μπορούν σίγουρα να βοηθήσουν στην αλλαγή της ροής μιας μάχης προς όφελος του παίκτη και είναι μια εξαιρετική προσθήκη συνολικά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να παρακολουθείς μια μονάδα να κάνει χρήση των δύο στροφών ή υψηλότερης κρίσιμης ζημιάς για να σφάζει γρήγορα έναν εχθρό. Οι μάχες είναι τόσο συναρπαστικές στις μάχες του Dark Deity είναι πολύ συναρπαστικές και η ύπαρξη αυτών των πρόσθετων επιπέδων επιλογής και προσαρμογής κάνει τα τμήματα μάχης εθιστικά.

Ενώ η μάχη και η προσαρμογή του παιχνιδιού αξίζουν μεγάλο έπαινο, η θύρα Nintendo Switch του Dark Deity έχει πολλά ζητήματα απόδοσης που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Το παιχνίδι υποφέρει από μεγάλους και συχνούς χρόνους φόρτωσης και είναι απογοητευτικό να πηγαίνεις από μια γρήγορη ιστορία σε πολλές οθόνες φόρτωσης. Η φόρτωση στους χάρτες απαιτεί λίγο επιπλέον χρόνο και υπάρχει μια αισθητή επιβράδυνση όταν οι μονάδες μετακινούνται στον χάρτη. Υπάρχουν επίσης στιγμές που οι μονάδες παρουσιάζουν προβλήματα στη μάχη κατά τις οποίες δεν μπορούν να μετακινηθούν ή να εκτελέσουν μια ενέργεια, ενώ τα μενού περιστασιακά σηματοδοτούσαν συμβάντα δεσμών για έναν χαρακτήρα που δεν είχε κανένα.

Πολέμησε με, δράκο! ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ!

Τα μενού είναι δυσκίνητα και μπερδεμένα, καθώς είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιους χαρακτήρες κοιτάζουν οι παίκτες κατά την εμπορία αντικειμένων ή την πρόσβαση σε εκδηλώσεις ομολόγων. Υπάρχει και η επιλογή γραμματοσειράς. Ενώ η γραμματοσειρά είναι καλή σε μια μεγάλη οθόνη, στη λειτουργία χειρός μπορεί να είναι δύσκολο να δει κανείς, ειδικά τις μικροσκοπικές αντικειμενικές πληροφορίες. Η επίλυση αυτών των ζητημάτων απόδοσης και προσβασιμότητας θα είχε ως αποτέλεσμα μια σημαντικά βελτιωμένη εμπειρία.

Παρά τα παραπάνω θέματα, Dark Deityαθλητικά αρκετά ευχάριστα γραφικά pixel. Ωστόσο, πολλοί από τους μεγάλους κακούς δεν αποκτούν τα δικά τους μοντέλα χαρακτήρων στη μάχη και συχνά αντικαθίστανται από έναν γενικό εχθρό, ο οποίος είναι τρομερός. Όλοι οι τύποι εχθρού φαίνονται σχεδόν αδιάκριτοι, ενώ οι μονάδες χαρακτήρων έχουν όλες μοναδικές εμφανίσεις, οι οποίες είναι πολύ διαφορετικές με βάση τον τύπο της κατηγορίας τους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεκαρδιστικό από το να γίνει ο μικροσκοπικός μάγος Άλντεν Battlemage και να έχει πολύ δυνατά χέρια. Το soundtrack του παιχνιδιού είναι υπέροχο και απλό, αλλά τίποτα δεν ξεχωρίζει τόσο εκπληκτικό. Είναι επισκευή και τα κομμάτια κάνουν καλή δουλειά για να αποτυπώσουν την αίσθηση του τι συμβαίνει σε όλη την πλοκή του παιχνιδιού. Υπάρχει και η φωνή, αν και είναι συνήθως απλές φράσεις και όταν ένας χαρακτήρας δέχεται μια κριτική επίθεση. Η φωνητική δράση περιορίζεται σε απλές φράσεις και σημειώσεις πότε ένας χαρακτήρας δέχεται μια κριτική επίθεση. Οι ερμηνείες είναι καλές, αλλά δεν υπάρχουν ξεχωριστές που να το κάνουν αξέχαστο.

Το Dark Deity αισθάνεται σαν ένα γράμμα αγάπης προς το Fire Emblem με πολλούς τρόπους, και ενώ έχει στοιχεία που το κάνουν να στέκεται μόνο του, δεν είναι ακόμα πλήρως εκεί. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλά να αρέσουν στο Dark Deity , με έναν εθιστικό βρόχο παιχνιδιού και που εξασφαλίζει πολλές δυνατότητες προσαρμογής για να κάνει το παιχνίδι του να λάμπει. Ήμουν τόσο ευχάριστη έκπληξη με το Dark Deity σε πολλές περιπτώσεις και ανυπομονώ να δω αν η Sword & Axe LLC μπορεί να ξεπεράσει τις στροφές. Κάθε λάτρης της στρατηγικής που αναζητά μια καλή πρόκληση, ενδιαφέρον παιχνίδι και διασκεδαστικό και προσαρμόσιμο καστ χαρακτήρων θα πρέπει να βρει τη Σκοτεινή Θεότητα στο σοκάκι του. Απλά ίσως περιμένετε για ένα patch στο Switch με την ελπίδα ότι τα προβλήματα απόδοσης θα αντιμετωπιστούν.

 Gameplay Videos

-Let’s Play Dark Deity – Part 1 – A New Adventure Is Upon Us!

-Let’s Play Dark Deity – Part 2 – New Recruits!

——————————————————————————————————————————————————————————–

 

Δωρεάν

Πριν από 1 εβδομάδαΠριν από 1 εβδομάδα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments