Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα ARK: Survival Evolved και Gloomhaven, από την Epic Games
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα ARK: Survival Evolved και Gloomhaven, από την Epic Games
2
+101
103

Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα ARK: Survival Evolved και Gloomhaven, από την Epic Games

Λήξη : 29/09/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Η Epic Games αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν σε όλους 2 πολύ καλά παιχνίδια για PC, τα τα ARK: Survival Evolved και Gloomhaven, από την Epic Games.

Απαραίτητο για να τα αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο τα προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου από από 22 Σεπτεμβρίου έως 29 Σεπτεμβρίου, κρατώντας τα με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις download όποτε επιθυμείς).

——————————————————————————————————————————————————————————–

1.

-ARK: Survival Evolved

και εδώ κάποια πρόσθετα που δίνονται δωρεάν:

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM:  https://store.steampowered.com/app/34611...l_Evolved/

Τοποθετήστε τον Άνθρωπο στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας.

Ως άνδρας ή γυναίκα που εγκλωβίζονται γυμνοί, παγώνουν και λιμοκτονούν στις όχθες ενός μυστηριώδους νησιού που ονομάζεται ARK, πρέπει να κυνηγήσετε, να συλλέξετε πόρους, να δημιουργήσετε αντικείμενα, να καλλιεργήσετε καλλιέργειες, να ερευνήσετε τεχνολογίες και να χτίσετε καταφύγια για να αντέχετε τα στοιχεία. Χρησιμοποιήστε την πονηριά και τους πόρους σας για να σκοτώσετε ή να εξημερώσετε και να αναπαράγετε τους δεινόσαυρους του Λεβιάθαν και άλλα αρχέγονα πλάσματα που περιφέρονται στη γη και συνεργαστείτε με εκατοντάδες άλλους παίκτες ή κυνηγήστε τους για να επιβιώσετε, να κυριαρχήσετε… και να δραπετεύσετε!

Η δημιουργία ενός τεράστιου ψηφιακού οικοσυστήματος που κατοικείται από πλάσματα τα οποία (στην πλειοψηφία τους) περπάτησαν κάποτε πάνω στον πλανήτη μας, αποτελεί τόσο φιλόδοξο σχέδιο που προξενεί πονοκέφαλο σε όποιον το αναλογίζεται. Η εταιρεία ανάπτυξης Studio Wildcard που έχει την έδρα της στο Seattle των ΗΠΑ, πέτυχε το “θαύμα” με το Ark: Survival Evolved, έναν ψηφιακό παράδεισο για τους λάτρεις των δεινοσαύρων και της περιπέτειας. Πρώτη δουλειά των ανθρώπων της εταιρείας ήταν η μελέτη βιβλίων σχετικά με δεινόσαυρους και η καταφυγή σε μορφωμένους συνεργάτες με εξειδίκευση στην παλαιοζωολογία.

Αφού συγκεντρώθηκε το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό, άρχισε η κατασκευή του κόσμου του και ο σχεδιασμός του gameplay. Προκειμένου να απευθυνθούν στην μεγαλύτερη μερίδα των παικτών και όχι μόνο στους φανατικούς των Survival, προστέθηκαν bosses, σενάριο που αποκαλύπτεται σταδιακά διαμέσου διάσπαρτων κειμένων και μια τελική οθόνη.

ark survival evolved 3

——————————————————————————————————————————————————————————–

2.

Gloomhaven

-Gloomhaven

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM:  https://store.steampowered.com/app/78029...loomhaven/ (τιμή: 34,99€)


Είτε σας ελκύει η χώρα του Gloomhaven από το κάλεσμα της περιπέτειας είτε από μια μανιώδη επιθυμία για την λάμψη του χρυσού στο σκοτάδι, η μοίρα σας θα είναι σίγουρα η ίδια…

Οδηγήστε την ομάδα των μισθοφόρων σας μέσα από αυτό το ασυγχώρητο μέρος, όπου κάθε επιλογή είναι κρίσιμη . Χαράξτε το δρόμο σας μέσα από τρομακτικά μπουντρούμια, τρομακτικά δάση και σκοτεινές σπηλιές γεμάτες με φρικτά τέρατα για να καρπωθείτε τις ανταμοιβές σας… ή να πεθάνετε προσπαθώντας.

Πουλήστε το σπαθί σας σε όποιον έχει την οικονομική δυνατότητα, ας είναι αξιωματούχοι της πόλης ή διεφθαρμένοι καλλιτέχνες. Πληρώνεσαι για να έχεις αποτελέσματα και όχι να κάνεις ερωτήσεις. Πού θα τραβήξετε τη γραμμή;


Το Gloomhaven είναι ένα τακτικό RPG και μια ψηφιακή προσαρμογή του απόλυτου επιτραπέζιου παιχνιδιού στρατηγικής από τον Isaac Childres (το επιτραπέζιο παιχνίδι με την υψηλότερη βαθμολογία όλων των εποχών στο https://BoardGameGeek.com ). Τοποθετημένο σε ένα μοναδικό μεσαιωνικό σύμπαν σκοτεινής φαντασίας, το Gloomhaven επιβραβεύει τον στρατηγικό σχεδιασμό και την επίλυση προβλημάτων. Αντιμετωπίστε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο μόνοι ή σε online co-op για έως και 4 παίκτες!

Εξερευνήστε τον κόσμο σε μια ομάδα 2 έως 4 μισθοφόρων. Καθένας από τους 17 μοναδικούς χαρακτήρες έρχεται με τις δικές του δεξιότητες και περισσότερες από 1.000 διαφορετικές ικανότητες για να κυριαρχήσετε! Προετοιμάστε τις κάρτες ικανοτήτων σας πριν ξεκινήσετε να εξερευνήσετε τις σκοτεινές σπηλιές και το τρομερό δάσος του Gloomhaven μέσα από αποστολές και εκδηλώσεις.

Μόλις μπείτε σε ένα μπουντρούμι, συμμετάσχετε σε τακτική μάχη turn-based επιλέγοντας δύο φύλλα για κάθε μισθοφόρο σε κάθε στροφή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το πάνω μισό του ενός και το κάτω μισό του άλλου, οπότε προγραμματίστε ανάλογα!
Μετακινήστε τις λεπίδες που έχετε μισθώσει στο εξάγωνο έδαφος για να επωφεληθείτε από το περιβάλλον του μπουντρούμι. Ρυθμίστε θανατηφόρους συνδυασμούς και απελευθερώστε καταστροφικές δυνάμεις, αλλά να είστε προσεκτικοί με το κόστος. Οι κάρτες είναι ένας πόρος τόσο σπάνιος και κρίσιμος όσο και οι πόντοι της ζωής σας, γι’ αυτό προσέξτε την εξάντληση. Κάθε επιλογή έχει συνέπειες ζωής ή θανάτου.


Αυξήστε τις ικανότητές σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με βελτιώσεις και προνόμια, ενώ η δύναμή σας αυξάνεται με τα επίπεδα και τον νέο εξοπλισμό. Χρειάζεστε κάθε πλεονέκτημα που μπορείτε για να επιβιώσετε εδώ. Ετοιμάστε, λοιπόν, την ομάδα των μισθοφόρων σας, κυνηγήστε ισχυρά τεχνουργήματα, αγοράστε την εύνοια της Μεγάλης Δρυς και μην αφήσετε ποτέ την επιφυλακή σας.


Προσαρμοσμένο από το αρχικό επιτραπέζιο παιχνίδι Gloomhaven,αυτή η διακλαδωτική εκστρατεία 95 αποστολών ιστορίας φέρνει αντιμέτωπη την απληστία σας με την ηθική σας. Πολλοί ισχυροί αντίπαλοι διεκδικούν τον έλεγχο της πόλης Gloomhaven ενώ άλλοι αναζητούν αρχαίες κρύπτες και ξεχασμένα αντικείμενα. Μπορούσες πάντα να συντάσσεσαι με τους κατοίκους, αλλά μπορεί να μην πληρώνει καλά…
Όποιος κι αν είναι ο δρόμος σου, θα είναι στρωμένος με δύσκολες επιλογές.

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την κοινότητα κατά την πρώιμη πρόσβαση , η περιπέτεια Guildmaster έχει περισσότερες από 160 αποκλειστικές ψηφιακές αποστολές που σας επιτρέπουν να ζήσετε μια άλλη πτυχή του Gloomhaven με νέες ιστορίες, αποστολές, χάρτες και NPC.
Οδηγήστε τη συντεχνία των μισθοφόρων σας σε μια περιοχή που κατακλύζεται από ανείπωτα πράγματα, πολύ χειρότερα από απλούς ληστές.

Επιλέξτε τον καλύτερο συνδυασμό μισθοφόρων για κάθε αγώνα και ακολουθήστε τις ιστορίες των χαρακτήρων τους σε αυτή τη θανατηφόρα νέα περιοχή.

Στα παλιά τα χρόνια, όταν ήμασταν ακόμη παιδιά και η τεχνολογία δεν είχε προχωρήσει τόσο ώστε να δημιουργεί υπέροχους ψηφιακούς κόσμους γεμάτους περιπέτεια, τα επιτραπέζια παιχνίδια ήταν η δίοδος εκτόνωσης για τη φαντασία μας. Το Gloomhaven, στην αρχική του μορφή ένα ποιοτικό tabletop RPG, ακολουθεί τις σύγχρονες συνήθειές μας και υπάρχει πλέον και σε ψηφιακή μορφή για τους τολμηρούς adventurers που θα θελήσουν να εξερευνήσουν τα μπουντρούμια του σε αναζήτηση δόξας και χρήματος.

Στα βασικά του στοιχεία, το Gloomhaven είναι ένα party-based tactical RPG που μπορεί να παιχθεί είτε singleplayer είτε σε co-op με 2-4 παίκτες. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πλήρη και εκτενή campaign, επιπλέον modes για διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού και υποστήριξη για modding, πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας, πολλές διαφορετικές classes για να δοκιμάσετε και αντίστοιχα skills για να τις αναπτύξετε όπως εσείς θέλετε. Τουλάχιστον από άποψη περιεχομένου δεν έχουμε κανένα παράπονο, το Gloomhaven είναι ένα πλούσιο πακέτο που θα προσφέρει εγγυημένα δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού. Το βασικό ερώτημα που θα μας απασχολήσει είναι αν το gameplay του επιτραπέζιου παιχνιδιού μεταφράζεται εξίσου επιτυχημένα και στην μορφή ενός video game.

Ελληνικό review

Gameplays

-Gloomhaven Gameplay Let’s Play | Gloomhaven Has Fully Released!

-Gloomhaven – #1 – Version 1.0 is HERE!! (4-Player Gameplay)

-Gloomhaven – #2 – UNDEAD CULTISTS!! (Co-op Gameplay)

——————————————————————————————————————————————————————————–

Δωρεάν

Πριν από 1 εβδομάδαΠριν από 1 εβδομάδα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
vziou
22/09/2022 18:05

Εκεί που λες κριτικές στο steam αλλά έχεις το λινκ στην epic games, είναι επειδή άλλαξες το μοτίβο της προσφοράς ή κατά λάθος;
Δε θα με πέσει ο κωλος φυσικά να τα βρω μόνος μου, απλά είπα να ρωτήσω και αν θες να τα διορθώσεις.
Ευχαριστούμε πολύ για τη σταθερή ενημέρωση

vziou
Απάντηση προς  exotic
22/09/2022 18:08

<3

prodromosth
22/09/2022 19:23

Mονο comment image