Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν το Train Simulator: Amtrak P42DC 50th Anniversary Collector's Edition (DLC), από το Steam
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν το Train Simulator: Amtrak P42DC 50th Anniversary Collector’s Edition (DLC), από το Steam
6
+31
37

Δωρεάν το Train Simulator: Amtrak P42DC 50th Anniversary Collector’s Edition (DLC), από το Steam

Λήξη: 02/12/21

Περιγραφή:

Καλημέρα και καλές αγορές σήμερα! Το Steam προσφέρει δωρεάν (από €13.99) και έως 02 Δεκεμβρίου στις 20:00, το Train Simulator: Amtrak P42DC 50th Anniversary Collector’s Edition (DLC).

Υπενθυμίζω ότι είναι πρόσθετο του βασικού παιχνιδιού Train Simulator 2022. Απαιτείται η εγκατάσταση του βασικού παιχνιδιού εδώ πριν χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο της προσφοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Το έτος 2021 σηματοδότησε την 50η επέτειο της Amtrak ως ο εθνικός επιβατικός σιδηρόδρομος υπεραστικών πόλεων της Αμερικής – και σε εορτασμό, η Amtrak παρουσίασε έναν στόλο από έξι ειδικά βαμμένες ατμομηχανές που ενθουσιάστηκαν τόσο τους ταξιδιώτες όσο και τους λάτρεις των σιδηροδρόμων. Και τώρα, μια όμορφη επιλογή από ντίζελ με ιδιαίτερη ζωντάνια της Amtrak έρχεται στο Train Simulator!

Πέντε από τις αναμνηστικές ατμομηχανές 50ης επετείου της Amtrak είναι οι πετρελαιοκινητήρες General Electric P42DC, το κομψό και ισχυρό ντίζελ 4.200 ίππων που έχει χρησιμεύσει ως ο σημαιοφόρος των υπηρεσιών ντίζελ Amtrak κατά το τελευταίο τέταρτο του αιώνα — και το Train dress C P42D σε καθένα από τα πέντε εντυπωσιακά και ιστορικά σχήματα.

Το Amtrak P42DC 50th Anniversary Collector’s Edition for Train Simulator περιλαμβάνει καθεμία από αυτές τις χαρακτηριστικές ατμομηχανές:

  • P42DC Νο. 46 σε χρώμα «Phase V 50th», φορώντας το σημερινό τυπικό χρώμα της Amtrak με ειδικά αναμνηστικά λογότυπα.
  • P42DC Νο. 100 σε ένα εντυπωσιακό, μοναδικό στο είδος του “Midnight Blue” ζωηράδα που τιμά τη δέσμευση και τις συνεισφορές των εργαζομένων της Amtrak.
  • P42DC Νο. 108 σε κόκκινο και μπλε χρώμα “Phase VI”, μια προσαρμογή του νεότερου σχεδίου της Amtrak που εφαρμόζεται στο P42DC.
  • P42DC Νο. 161 σε χρώμα “Phase I”, το αυθεντικό και τώρα κλασικό στάνταρ χρώμα της Amtrak που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1972.
  • P42DC Νο. 160 με το εντυπωσιακό τολμηρό και μοναδικό χρώμα που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στους πετρελαιοκινητήρες General Electric Dash 8-32BWH της Amtrak το 1991.

Στο Train Simulator Amtrak P42DC 50th Anniversary Collector’s Edition, καθεμία από αυτές τις ειδικές αναμνηστικές ατμομηχανές αναδημιουργήθηκαν υπέροχα και αυθεντικά. Μαζί με το P42DC, το πακέτο περιλαμβάνει ένα πλήρες σετ εξοπλισμού Amtrak Superliner και μια επιλογή από τέσσερα ρεαλιστικά και προκλητικά σενάρια καριέρας που φιλοξενούνται στη διαδρομή Train Simulator Miami-West Palm Beach (διαδρομή διαθέσιμη χωριστά).

Εκτός από τα σενάρια καριέρας που περιλαμβάνονται στη διαδρομή Miami-West Palm Beach, τα Amtrak 50th Anniversary P42DCs θα είναι τέλεια και ιδανικά για χρήση σε μια μεγάλη ποικιλία δημοφιλών διαδρομών Train Simulator από ακτή σε ακτή!

Λάβετε μέρος στη γιορτή – με τις υπέροχες ειδικές ζωγραφιές P42DC της Amtrak στην πλέον διαθέσιμη Συλλεκτική Έκδοση 50th Anniversary για Train Simulator!
Συμπεριλαμβανόμενα σενάρια
Περιλαμβάνονται τέσσερα σενάρια καριέρας με τα ντίζελ Amtrak 50th Anniversary στη διαδρομή Train Simulator Miami-West Palm Beach (διαδρομή διατίθεται ξεχωριστά):

  • [AMT50.01] Red meteorite, Pt. 1
  • [AMT50.02] Meteor Splashed Red, Pt. 2
  • [AMT50.03] Midnight
  • [AMT50,04] Silver Star Surprise

Σημείωση: Απαιτείται πρόσθετο Miami – West Palm Beach Route , ως ξεχωριστή αγορά, για να παίξετε τα σενάρια που εμφανίζονται σε αυτό το πρόσθετο.

Περισσότερα σενάρια είναι διαθέσιμα στο Steam Workshop online και in-game. Τα σενάρια του Train Simulator’s Steam Workshop είναι δωρεάν και εύκολα στη λήψη, προσθέτοντας πολλές ακόμη ώρες συναρπαστικού παιχνιδιού. Με τα σενάρια να προστίθενται καθημερινά, γιατί δεν το τσεκάρετε τώρα!

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 2 μήνεςΠριν από 2 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Paskal
26/11/2021 10:34

Χάρηκα… νόμιζα δίνει το game μαζί με το DLC αλλά Valve είναι αυτή