Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν το Get Even για PC μέσω Steam (με κλειδί), από την Bandai Namco
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν το Get Even για PC μέσω Steam (με κλειδί), από την Bandai Namco
9
+50
59

Δωρεάν το Get Even για PC μέσω Steam (με κλειδί), από την Bandai Namco

Λήξη: 22/03/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Δωρεάν το εξαιρετικό Get Even για PC μέσω Steam (με κλειδί), από την Bandai Namco. Εγγραφείτε και συμπληρώστε τη φόρμα μεταξύ 18/03 και 21/03 και η Bandai Namco θα σας στείλει τον ψηφιακό κωδικό Steam μετά την εκδήλωση. Περιορίζεται σε 100.000 κλειδιά. Μόνο ΕΕ.

Μεταβείτε στην the official Bandai Namco Giveaway. Εγγραφείτε και συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Steam και, στη συνέχεια, περιμένετε μέχρι τις 22 Μαρτίου για να λάβετε το κλειδί σας.

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/29995.../GET_EVEN/   (τιμή: 29,99€)

——————————————————————————————————————————————————————————-

Reviews and Gameplays

-Παγιδευμένος στο άσυλο – Get Even

-Απρόσμενα καλό. Live με Get Even

Get Even & Eldest Souls | Μεταμεσονύκτιο Stream

 

Κρίση ταυτότητας

Η κρίση ταυτότητας, που αναφέρεται και στον υπότιτλο του άρθρου, χαρακτηρίζει το Get Even της The Farm 51. Μία κρίση ταυτότητας, τόσο και για τον ίδιο τον πρωταγωνιστή Cole Black, όσο και για το σε ποια κατηγορία ανήκει το παιχνίδι. Ξεκινώντας, το παιχνίδι βρίσκει τον Black σε άγνοια, δε γνωρίζει πως βρέθηκε ξαφνικά στο εγκαταλελειμμένο κτήριο παρά μόνο πως πρέπει να σώσει μία κοπέλα θύμα απαγωγής που βρίσκεται μέσα σε αυτό. Η εισαγωγή κλείνει με σίγουρα όχι το επιθυμητό αποτέλεσμα και ακολουθεί η πρώτη μεγάλη αποκάλυψη.

Ο Black δεν εκτελούσε πραγματική αποστολή παρά μόνο μία εξομοίωση αυτής κάνοντας χρήση τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας. Αυτό πληροφορούμαστε από τον Red, το μοναδικό καθοδηγητή μας σε όλο το παιχνίδι ο οποίος φαίνεται να είναι και ο δημιουργός του προγράμματος αποκατάστασης στο ψυχιατρικό άσυλο που βρισκόμαστε. Το νόημα του προγράμματος είναι πως με τη χρήση VR Headset οι μιλιταριστικού παρελθόντος τρόφιμοι αναβιώνουν μνήμες που τους προκάλεσαν μετατραυματικό στρες σε μία προσπάθεια να τις αποδεχθούν και να συμβιβαστούν με αυτές.

-Ελληνικό review 1

——————————————————————————————————————————————————————————-

Το Get Even δεν είναι απλή περίπτωση indie game. Αναπτύχθηκε από την Farm 51 και εκδίδεται την Bandai Namco Games. Και μπορεί τα trailers που πιθανώς έχετε δει να σας φέρνουν στο μυαλό τυπικά indie shooters, όμως το Get Even έχει τη δυναμική να αποτελέσει κάτι πολύ παραπάνω. Στα του σεναρίου, αναλαμβάνετε το ρόλο του Cole Black, πράκτορα ο οποίος καλείται να σώσει ένα έφηβο κορίτσι που κρατούν όμηρο τρομοκράτες. Δυστυχώς η κατάσταση δεν εξελίσσεται θετικά, με τους τρομοκράτες να έχουν τοποθετήσει μια βόμβα στο στήθος του κοριτσιού η οποία εκρήγνυται τελικά. Το αμέσως επόμενο πλάνο σάς τοποθετεί σε άγνωστο μέρος, κρατούμενο από τον Red, ο οποίος σας έχει φορέσει στο κεφάλι το Pandora, μια συσκευή σαν VR headset, και σας προκαλεί να εξερευνήσετε μία έπαυλη, έτσι ώστε να βγάλουν όλα νόημα. Σιγά σιγά αντιλαμβάνεστε ότι η εξερεύνηση της φρικιαστικής έπαυλης σε συνδυασμό με το κράνος που έχετε φορτωθεί στο κεφάλι, οδηγεί στην αφύπνιση των αναμνήσεων του Black, ο οποίος πάσχει από απώλεια μνήμης. Το συγκεκριμένο τρικ ταυτίζει αναπόφευκτα παίκτη και πρωταγωνιστή, καθώς και οι δύο δεν έχουν την παραμικρή γνώση για το μέρος ή τα γεγονότα που εξετάζονται σε κάθε περίπτωση.

-Ελληνικό review 2

*

——————————————————————————————————————————————————————————-

Το Get Even είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση και ένα από τα ελάχιστα πλέον παιχνίδια που ανήκουν στην κατηγορία ΑΑ, δηλαδή κάτι ανάμεσα σε ΑΑΑ και indie. Το Get Even είναι ένα “σκεπτόμενο” shooter πρώτου προσώπου με φρέσκες ιδέες, που δυστυχώς προσπαθεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται εν τέλει άνισο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της δημιουργού Farm 51. Αλλά ας δούμε τα πράγματα πιο αναλυτικά.

Το σενάριο του Get Even και ιδιαίτερα ο τρόπος που κλιμακώνεται η πλοκή του, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα δυνατά χαρτιά του παιχνιδιού. Αναλαμβάνετε αρχικά το ρόλο ενός πράκτορα που προσπαθεί να απελευθερώσει ένα κορίτσι όμηρο, αποστολή που καταλήγει σε φιάσκο, καθώς ο εκρηκτικός μηχανισμός που έχει τοποθετηθεί στο σώμα του κοριτσιού εκρήγνυται τη στιγμή που καταφθάνετε στον τόπο της απαγωγής. Στη συνέχεια καταλήγετε σε ένα άσυλο, όντας πειραματόζωο στα χέρια του Red, ο οποίος σας αναγκάζει με την βοήθεια ενός VR συστήματος ονόματι Pandora, να περιπλανηθείτε στις αναμνήσεις πριν από το συμβάν και να αναζητήσετε την αλήθεια και τα γεγονότα που οδήγησαν στο φιάσκο. Μέσα από το gameplay και τις αναμνήσεις που ξετυλίγονται σταδιακά προχωρώντας το παιχνίδι, εξελίσσεται και η πλοκή, με τέτοιο τρόπο ώστε από την μία να απαντώνται κάποια ερωτήματα, αλλά από την άλλη συνεχώς να δημιουργούνται νέα τόσο για το ρόλο σας στην ιστορία, όσο και το ρόλο του Red που σας χειραγωγεί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η ατμόσφαιρα του Get Even είναι απολύτως κλειστοφοβική, ενώ και οι σεναριακές ανατροπές δεν λείπουν, αν και δεν αποφεύγονται κάποια κλισέ που συναντάμε κυρίως σε κινηματογραφικές ταινίες.

-Ελληνικό review 3

No Caption Provided

——————————————————————————————————————————————————————————-

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 6 μήνεςΠριν από 6 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sorapak
18/03/2022 20:48

“Thank you for registering! 
You will be contacted by email if you are selected.”

IF you are selected

Last edited 6 μήνες πρίν by Sorapak
Spacer
Απάντηση προς  Sorapak
18/03/2022 21:00

Να παίξουμε και κανα joker ?

stakyr
18/03/2022 22:34

Καλά κρασιά τον Αύγουστο που ναι παχιές οι μύγες

XghosT7
19/03/2022 02:32

Άμα δεν επιλεχθώ ενώ δίνουν 100000 κλειδιά οκ, έχω πρόβλημα.

Georgesss
19/03/2022 12:14

Γιατί λίγα χρήματα πήρε από το Elden Ring που έχει χρυσόπουλήσει ακόμα δεν βγήκε και πρέπει να κάνει και κλήρωση….

IoannisK
22/03/2022 23:46

Μου ήρθε email σήμερα με το κλειδί για το steam. Thanks!

GeorgM2003
23/03/2022 08:09

Ήρθε το mail με κωδικό ενεργοποίησης χτες και ενεργοποίησα τον κωδικό σήμερα! Δουλεύει! Ευχαριστώ πολύ!