Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν το Endless Space 2, από το Steam
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν το Endless Space 2, από το Steam
3
+24
27

Δωρεάν το Endless Space 2, από το Steam

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Ευκαιρία να αποκτήσουμε δωρεάν ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσω Steam (με κλειδί), το Endless Space 2.

(Μέγεθος παιχνιδιού 15,1gb)

Ακολουθήστε τις οδηγίες και δοκιμάστε σε διάφορους περιηγητές. Με Brave δεν μπόρεσα να το κατεβάσω, με Slimjet κανονικά. Αναφορές λένε ότι θέλει δοκιμή σε κάποιους.

Μερικά scteenshots και οδηγίες για να μπορέσετε να το κατεβάσετε:

If you encounter an error linking your Steam account, please try the following:

 • Try singing out of the forums and logging in once more.
 • Try a different browser or incognito mode.
 • Disable your adblocker extensions or whitelist these sites:

  • companyofheroes.com
  • sso.relic.com
  • steamcommunity.com
 • Enable third-party cookies
 • If using incognito mode, make sure to turn off any third-party cookie blocking.

Once your Steam account is linked, you should be able to redeem your reward!

Double check your Steam Library and search for Endless Space 2.

If the game is still not appearing in your Steam Library, please quit and restart Steam.

If you are encountering errors when trying to redeem Endless Space 2, you may already have the game in your library, or it may not be available in your region.

 • Μεταβείτε στο CompanyofHeroes  και δημιουργήστε έναν λογαριασμό και, στη συνέχεια, συνδεθείτε
 • Εγγραφείτε στο Newsletter
 • Συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Steam για να εξαργυρώσετε το παιχνίδι
 • Εάν δεν λειτουργεί στον Chrome, δοκιμάστε το Firefox ή το Microsoft Edge.
 • Για πιο λεπτομερείς οδηγίες, ανατρέξτε σε αυτό το εύχρηστο FAQ

Endless Space 2

Πληροφορίες και κριτικές για το παιχνίδι στο Steam: https://store.steampowered.com/app/39211...S_Space_2/   (τιμή: 39,99€)

Το Endless Space 2 είναι το 4ο παιχνίδι 4x από την Amplitude studios στον κόσμο του Endless. Έναν sci-fi κόσμο στον οποίο υπήρχε κάποτε ένας πολιτισμός που απλωνόταν σε δεκάδες (μπορεί και παραπάνω) γαλαξίες, ο οποίος ύστερα από μία εμφύλια σύρραξη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς αφήνοντας πίσω του μία ιδιαίτερη ουσία, το Dust. Η ιστορία συνεχίζετε στο 2ο παιχνίδι όπου εκτός από ανανεωμένες φυλές από το πρώτο παιχνίδι έχουμε και 4 καινούργιες φτάνοντας τις 8 (Vodyani, Sophons, Unfallen, Riftborn, Horatio, Cravers, United Empire, Lumeris).

Το Endless Space 2 είναι ένα κλασικό παιχνίδι 4x, με μεγαλύτερη έμφαση στην επιστημονική του πλευρά, στο οποίο οι παίχτες καλούνται να διαλέξουν μια από τις 8 φυλές – κάθε μία με μοναδικό τρόπο λειτουργίας, ιστορίας και φυσικά εμφάνισης. Το παιχνίδι εστιάζει σε πολλές πτυχές μιας αυτοκρατορίας, δίνοντας πληθώρα τρόπων παιξίματος, από διπλωματική υπεροχή, σε οικονομική κυριαρχία ή στρατιωτική κατάκτηση και εξάπλωση.

Ως συνέχεια της σειράς Endless Space, η Amplitude πήρε την κλασική φόρμα των διαστημικών παιχνιδιών 4X (Master of Orion, κτλ) και πρόσθεσε μία ιδιαίτερη νότα με ένα σύστημα “εκλογών” κάτι που προσωπικά με ενθουσίασε και με χαρά είδα ότι η πρακτική του εφαρμογή εντός παιχνιδιού είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Βλέπετε το παιχνίδι έχει ορισμένες “πολιτικές παρατάξεις”, οι οποίες συνδέονται άμεσα με επιλογές που θα κάνετε εντός παιχνιδιού. Για παράδειγμα, είστε ένας αιμοδιψής πολέμαρχος που χτίζει και αναπτύσσει συνεχώς τον στρατό και τις οχυρώσεις του; Να είστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα οι militarists στην αυτοκρατορία σας θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ισχύ από τους pacifists.

Κάθε αυτοκρατορία ελέγχετε από τον παίκτη φυσικά, με την βοήθεια του πολιτικού συστήματος το οποίο μπορεί είτε να βοηθήσει τον παίχτη στον τρόπο που ο ίδιος επιθυμεί να υλοποιήσει, ή θα τον εμποδίσει σε μικρό βαθμό καθώς ενδέχεται οι συγκυρίες να οδηγήσουν αντίπαλες παρατάξεις να πάρουν την εξουσία.

-Ελληνικό review 1

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο… Γαλαξίας.

Η λέξη endless (ατελείωτο) λειτουργεί σαν αφροδισιακό στα αυτιά όλων εμάς των παθιασμένων gamers που απεχθανόμαστε την ολοκλήρωση των αγαπημένων μας τίτλων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Amplitude Studios έχει πιάσει το νόημα στρέφοντας όλες τις προσπάθειές της σε μια σειρά games με τον αρμόζοντα τίτλο Endless.

Η πρώτη μας γνωριμία με τα games της ήταν το Endless Space (2012), ένα 4X Strategy διαμάντι διαδραματιζόμενο στο αχανές διάστημα. Δεν προλάβαμε να χορτάσουμε την δίψα μας για λαχταριστά στατιστικά και δύο χρόνια αργότερα προέκυψε το Endless Legend που ανήκει επίσης στην 4X κατηγορία αλλά διαδραματίζεται σε Fantasy σκηνικό. Μαζί του μας ήρθε και το Dungeon of the Endless, ένας συναρπαστικός συνδυασμός Roguelike και Tower Defense. Αναρωτιόμασταν ποιος θα ήταν ο επόμενος τίτλος της Amplitude Studios που θα μας καθηλώσει για ώρες στις οθόνες μας και το ερώτημα απαντήθηκε φέτος με το Endless Space 2, το sequel που μας ταξιδεύει και πάλι σε έναν μακρινό και ωραιότατο γαλαξία.

endless space 2 1

-Ελληνικό review 2

Gameplays

-32 minutes of Endless Space 2 Gameplay (including combat!)

-Endless Space 2 New Player’s Guide – Part 1

-Endless Space 2 – New Player’s Guide Part 2

Και εδώ μερικά screenshots με την πρόοδο εγκατάστασης:

https://www.lagonika.gr/wp-content/uploads/2022/05/Screenshot_10-7.png

Δωρεάν

Πριν από 1 μήναΠριν από 1 μήνα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
XghosT7
27/05/2022 16:33

Ευχαριστούμε φίλε Exotic. Μάλλον δεν λειτουργεί για καινούργιους λογαριασμούς (εγώ έφτιαξα έναν τώρα γιατί δεν είχα και δεν μου έχει την δυνατότητα για το Endless Space 2 στο Newsletter).

comment image

Edit: ΑΚΥΡΟ, τελικά δεν χρειάζεται να γράφει “Activate now to get your copy of Endless Space 2!” sto Newsletter για να μπορείς να εξαργυρώσεις το Endless Space 2. Μόλις μπεις στο Newsletter πας στα Rewards και θα είναι εκεί.

Last edited 1 μήνας πρίν by XghosT7
tsokou
27/05/2022 16:55

Σημείωση, στον τίτλο λέει για epic αντί για steam

mavericksama
27/05/2022 17:27

Εγώ πάντως με linked steam & activated newsletter δεν το βλέπω στα rewards.
Ίσως θέλει τον χρόνο του…

Last edited 1 μήνας πρίν by mavericksama
shadowhunter
Απάντηση προς  mavericksama
27/05/2022 17:59

Μια από τα ίδια και μάλιστα πολλοί άλλοι έχουν το ίδιο θέμα από ότι λένε μέσα στο forum τους.
Πιθανότατα να τελείωσε η προσφορά…
https://community.companyofheroes.com/coh-franchise/company-of-heroes-legacy/blogs/16-endless-space-2-redemption-faq?page=11#post-995

Kαι επίσημα τέλος…
“Unfortunately this giveaway has now closed. Thank you to everyone who participated and redeemed a copy of Endless Space 2. For those that ran into issues, I’m really sorry for any inconvenience. Our team is investigating this right now. “

Last edited 1 μήνας πρίν by shadowhunter
Siritos
Απάντηση προς  shadowhunter
27/05/2022 21:59

Ήθελε link με steam για να το δεις.
Εγώ το πήρα.

Ivanah
27/05/2022 19:32

It has ended.