Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν με το Amazon Prime Gaming ( με κλειδιά), τα: STAR WARS Jedi: Fallen Order, Total War: WARHAMMER, World War Z: Aftermath, Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered, WRC 7 FIA World Rally Championship, Abandon Ship και άλλα
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν με το Amazon Prime Gaming ( με κλειδιά), τα: STAR WARS Jedi: Fallen Order, Total War: WARHAMMER, World War Z: Aftermath, Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered, WRC 7 FIA World Rally Championship, Abandon Ship και άλλα
7
+80
87

Δωρεάν με το Amazon Prime Gaming ( με κλειδιά), τα: STAR WARS Jedi: Fallen Order, Total War: WARHAMMER, World War Z: Aftermath, Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered, WRC 7 FIA World Rally Championship, Abandon Ship και άλλα

Λήξη: 02/02/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Αποκτήστε δωρεάν παιχνίδια με το Amazon Prime Gaming ( με κλειδιά) για τον Ιανουάριο του 2022. Η σειρά Free January Games με Prime περιλαμβάνει, τα: STAR WARS Jedi: Fallen Order, Total War: WARHAMMER, World War Z: Aftermath, Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered, WRC 7 FIA World Rally Championship, Abandon Ship, Paper Beast – Folded Edition, In Other Waters και Two Point Hospital.

Για να αποκτήσετε όλα τα παιχνίδια που αναφέρονται παραπάνω, απλώς εγγραφείτε στο  Amazon Prime  (που περιλαμβάνει επίσης το Prime Gaming, γνωστό ως Twitch Prime, ΔΩΡΕΑΝ). Μετά την αρχική δωρεάν δοκιμαστική περίοδο  (που μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή), το Amazon Prime κοστίζει από 5,99 € ανά μήνα, οπότε αν σκοπεύετε να “αρπάξετε και να ακυρώσετε”, μην ξεχάσετε να ακυρώσετε έγκαιρα την συνδρομή!

Για όλα τα παιχνίδια έχετε τη δυνατότητα απόκτησης των κλειδιών έως 1/2, ενώ μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε έως 1/3. Αφού ενεργοποιήσετε τα κλειδιά και κατεβάσετε τα παιχνίδια αυτά παραμένουν μόνιμα στην κατοχή σας.

Από τη στιγμή που θα κάνετε claimed το κάθε παιχνίδι, μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω Epic LauncherUbisoftGOG GALAXY 2OriginAmazon games, ανάλογα την επιλογή που προσφέρεται.

Λίστα δωρεάν παιχνιδιών που μπορούν να αποκτήσουν οποιοσδήποτε με το Amazon Prime Gaming δωρεάν τον Ιανουάριο του 2022:

1.

Star Wars Jedi: Fallen Order Review

-STAR WARS Jedi: Fallen Order

FULL GAME FOR PC ON ORIGIN

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/11723...len_Order/  (τιμή: 14,79€)

Trust only in the Force

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία single player εμπειρία που μας πρόσφερε η Respawn Entertainment, όταν και κυκλοφόρησε το sequel του άκρως πετυχημένου first person shooter της, Titanfall 2, το οποίο είχε ξεχωρίσει στα μάτια των gamers για το εντυπωσιακό campaign του. Στο στρατόπεδο του Star Wars από την άλλη, έχουμε πάνω από 10 χρόνια να δούμε ένα καλό, αμιγώς single player παιχνίδι και η ανάγκη να καλυφθεί αυτό το μεγάλο κενό φάνταζε κάπως επιτακτική.

Ελληνικό review 1

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με ένα αμιγώς single-player Star Wars video game και ακόμη περισσότερα από τότε που παίξαμε ένα πραγματικά αξιόλογο game βασισμένο στο θρυλικό franchise του George Lucas. Το campaign του Star Wars Battlefront II δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που περιμέναμε, καθώς η ανάπτυξη της προσωπικότητας της κεντρικής πρωταγωνίστριας Iden Verso ήταν τελείως επιφανειακή, ενώ εξίσου προβληματικός ήταν και ο τρόπος με τον οποίο μεταμορφώνονταν ξαφνικά από anti-hero σε ήρωα της αντίστασης. Ως εκ τούτου, για να συναντήσουμε έναν αμιγώς single-player Star Wars τίτλο θα χρειαστεί να ταξιδέψουμε στην εποχή του The Force Unleashed και του Knights of the Old Republic.

Ελληνικό review 2

Ελληνικό gameplay

2.

-Total War: WARHAMMER

FULL GAME FOR PC ON EPIC GAMES STORE

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/36436...WARHAMMER/  (τιμή: 14,99€)

Επιστροφή στο χάος!

Total War: Warhammer Νιώθω την ανάγκη να ξεκινήσω λέγοντας ότι προσωπικά σε εμένα, όχι στον gamer ούτε στον συντάκτη, αλλά στον ίδιο τον Γιάννη, ένα παιχνίδι σαν το Total War: Warhammer σημαίνει πολλά. Πολλά περισσότερα από έναν ακόμα Total War τίτλο ή ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι για το οποίο πρέπει να γράψω review. Ενώνει δύο μεγάλες αγάπες μου στον δίσκο ενός retail πακέτου που θα κοσμεί σε λίγο καιρό το ράφι μου. Η μία είναι φυσικά η αγάπη μου για τη σειρά Total War, την οποία όπως και πολλοί από εσάς, παρακολουθώ από μικρό παιδί και η άλλη είναι η τεράστια αγάπη μου για τα tabletop παιχνίδια. O όρος tabletop καλύπτει ένα αρκετά ευρύ φάσμα μέσων ψυχαγωγίας όπως επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια συναρμολόγησης, παιχνίδια με κάρτες, παιχνίδια με μινιατούρες και ζάρια, κατηγορία στην οποία ανήκει και το Warhammer. Αυτό όπως είναι φυσικό, δυσκόλεψε σημαντικά τη συγγραφή του review μιας και στο τέλος κλήθηκα να αποφασίσω με τι κριτήρια θα το αξιολογήσω.

Ελληνικό review 1

Επιτέλους!!! Έφτασε!!! Αποκτήστε το! Αυτά…Στην προηγούμενη λέξη είχε τελειώσει το αρχικό review μου για τον τίτλο. Άλλωστε, όσο περισσότερο έγραφα τόσο λιγότερο μπορούσα να απολαύσω αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι.Βέβαια, όπως και στον Old World έτσι και στην ζωή τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα και δέχθηκα απειλές ότι αν δεν γράψω ένα μεγαλύτερο κείμενο για review θα μου πάρουν πίσω το key. Οπότε, ας εξετάσουμε την δυναμική του Πολεμικού Σφυριού μέσω του Ολοκληρωτικού Πολέμου.

Ελληνικό review 2

Ελληνικό gameplay

3.

-World War Z: Aftermath

FULL GAME FOR PC ON EPIC GAMES STORE

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/69913...Aftermath/  (τιμή: 29,99€)

Το Aftermath είναι ουσιαστικά μια εμπλουτισμένη έκδοση της πρώτης κυκλοφορίας του World War Z. Θα περιέχει όλο το υλικό της Game of the Year έκδοσης, όπως επίσης και αρκετό νέο περιεχόμενο, όπως δύο νέα story episodes, τα οποία θα διαδραματίζονται στις πόλης της Kamchatka της Ρωσίας και στο Βατικανό, όπως επίσης και 4 νέους χαρακτήρες.

Οι χαρακτήρες αυτοί θα είναι η Sophia, ο Giovani, η Daniela και ο Marco, με το παιχνίδι να υποστηρίζει co-op, έως και τέσσερεις παίχτες, crossplay μεταξύ των διαθέσιμων κονσόλων, αλλά και 4K και 60 FPS μόνο όμως για τις κονσόλες νέας γενιάς.

Επιπλέον, στο Aftermath προστέθηκε και ένα νέο melee σύστημα μάχης, που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε dual weapons και ένα προαιρετικό first person mode. Επίσης θα προστεθεί και ένα νέο Horde Mode XL, που υπόσχεται εκατοντάδες περισσότερα ζόμπι από αυτά που πιστεύουν πως μπορούν να αντιμετωπίσουν οι παίχτες.

World War Z Aftermath – FULL GAME (4K 60FPS) Walkthrough Gameplay No Commentary

4.

-Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered

AVAILABLE ON AMAZON GAMES APP (WINDOWS PC ONLY)

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAMhttps://store.steampowered.com/app/312840/Fahrenheit_Indigo_Prophecy_Remastered/  (τιμή: 1,79€)

Άλλη δουλειά δεν είχε ο διάολος, έκανε remaster

Ο David Cage και η QuanticDream έχουν δημιουργήσει μερικά ξεχωριστά παιχνίδια όπου άλλους τους καθήλωσαν και άλλους τους απομάκρυναν. “Interactive Drama” όπως αρέσει στο δημιουργό τους να τα αποκαλεί, με πλούσια ιστορία, κινηματογραφική εμπειρία, εμβάθυνση των χαρακτήρων, μηχανισμούς απόφασης – συνέπειας και ένα φεστιβάλ από QTEs, έχουν χτίσει βάσεις για το είδος που ανθίζει σήμερα και βλέπουμε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο η Telltale.

Ελληνικό review

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered Full Walkthrough Gameplay – No Commentary (PC Longplay)

5.

-WRC 7 FIA World Rally Championship

AVAILABLE ON AMAZON GAMES APP (WINDOWS PC ONLY)

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/62183...mpionship/  (τιμή: 5,99€)

Το WRC λίγο πολύ το γνωρίζετε όλοι, είτε σαν έννοια είτε σαν διοργάνωση. Για όσους όμως δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι και διοργανώνεται από την FIA, την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου. Το φετινό πρωτάθλημα αποτελείται από 13 αγώνες που γίνονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και ο κάθε αγώνας διαρκεί τρεις μέρες. Όσον αφορά στη μεταφορά του στον κόσμο των video games, εμφανίστηκε για πρώτη φορά το μακρινό 2001 με το όνομα World Rally Championship από την Evolution Studios. Μετά από συνολικά 5 τίτλους, η Evolution Studios παρέδωσε τη σειρά στην Milestone, η οποία ουσιαστικά την ξεκίνησε από την αρχή, αφού το 2010 κυκλοφόρησε το WRC: FiA World Rally Championship με την μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα.

Ελληνικό review

English gameplay

6.

-Abandon Ship

AVAILABLE ON AMAZON GAMES APP (WINDOWS PC ONLY)

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/55186...ndon_Ship/(τιμή: 9,19€)

Στο Abandon Ship, οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο ενός καπετάνιου, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί το πλήρωμα του κατάλληλα, εξερευνώντας έναν procedural-generated κόσμο, φέρνοντας εις πέρας μία σειρά από quests.Φυσικά στα ναυτικά ταξίδια τους, οι παίκτες θα συναντούν άλλα εχθρικά πλοία και τότε θα μπαίνουν σε combat mode, όπου ο κάθε «καπετάνιος» θα καλείται να εφαρμόζει μία σειρά από τεχνικές που θα του δώσουν ένα σημαντικό αβαντάζ έναντι του αντιπάλου πλοίου. Εκτός από την ικανότητα του εκάστοτε «καπετάνιου» για την εξέλιξη της μάχης κομβικής σημασίας θα είναι και οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν και απειλητικά μυθολογικά θαλάσσια τέρατα! Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες θα μπορούν να πραγματοποιούν μία σειρά από αναβαθμίσεις τόσο στο πλήρωμα, όσο και στο πλοίο τους. Ο τίτλος της Fireblade Software δείχνει πολλά υποσχόμενος, καθώς φαίνεται να συνδυάζει tactical strategy με fun στοιχεία και όλα σε ένα fantasy setting που από πλευράς artistic style θυμίζει τις κλασικές ελαιογραφίες του 18ου αιώνα.

Ελληνικό gameplay

7.

-Paper Beast – Folded Edition

AVAILABLE ON AMAZON GAMES APP (WINDOWS PC ONLY)

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/14038...d_Edition/(τιμή: 8,49€)

Ένα παιχνίδι περιπέτειας και εξερεύνησης για την άγρια ​​ζωή σε ένα ονειρικό σύμπαν.

Κάπου στα απύθμενα βάθη του διαδικτύου, η ζωή έχει ανθίσει. Είστε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του σε αυτό το μυστηριώδες οικοσύστημα. Μια παράξενη δύναμη φαίνεται να βαραίνει την ισορροπία του. Ενώστε τις δυνάμεις σας με συναρπαστικά και ελκυστικά πλάσματα για να λύσετε τους γρίφους του Paper Beast.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Επιστρέψτε στο πολύχρωμο και ιδιόμορφο σύμπαν που γεννήθηκε από τη φαντασία του Eric Chahi, δημιουργού του Another World σε αυτήν την έκδοση του Paper Beast που είναι τώρα διαθέσιμη σε όλες τις οθόνες.

  • Δύο τρόποι παιχνιδιού: η περιπέτεια και το sandbox, μια καθηλωτική παιδική χαρά.
  • Εξερευνήστε έναν κόσμο που κατοικείται από μεγαλειώδη και έξυπνα πλάσματα. Πιάστε τους, βοηθήστε τους: η συμπεριφορά τους προσαρμόζεται στις πράξεις σας.
  • Ελέγξτε το περιβάλλον. Το gameplay βασίζεται σε μια μοναδική μηχανή φυσικής. Εκτρέψτε ποτάμια, λιώστε τους πάγους, αντέξτε τις καταιγίδες για να λύσετε γρίφους… Και πετάξτε μακριά!
  • Πείραμα! Στο sandbox, ζήστε μια εμπειρία κοντά σε ένα παιχνίδι θεού. Έδατα βουνά, σκάψτε λίμνες, εποικίστε το οικοσύστημά σας, εξαπολύστε ανεμοστρόβιλους. Διασκεδάστε με τη φυσική του παιχνιδιού.
  • Ένα πρωτότυπο soundtrack που συνδυάζει την ιαπωνική πανκ ροκ του TsuShiMaMire και το περιβάλλον στυλ της Roly Porter.

English gameplay

8.

-In Other Waters

AVAILABLE ON AMAZON GAMES APP (WINDOWS PC ONLY)

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/890720/In_Other_Waters/ (τιμή: 6,24€)

Η εξερεύνηση σαν μέρος ενός παιχνιδιού, είτε πρόκειται για τις αχανείς εκτάσεις της Hyrule, είτε για τα βικτωριανά σοκάκια του Bloodborne με τα γοτθικά κτίριά του, απαιτεί πάντοτε πολλές εργατοώρες από μέρους μας. Ανάλογα τον χαρακτήρα σας πάντα, μπορεί να καταναλώσετε δύο ώρες σε ένα μικροσκοπικό κομμάτι του χάρτη γυρίζοντας κάθε πετραδάκι σε αναζήτηση “μυστικών” και θησαυρών ή από την άλλη να αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα για την αγορά του τίτλου, καθώς προτιμάτε περισσότερη δράση. Αναμφίβολα και όπως πολύ καλά βλέπουμε κατά κύριο λόγο στα περισσότερα games, πόσο μάλλον στα open world, κάθε κόσμος κρύβει μία ιδιαίτερη ομορφιά που καλούμαστε να ανακαλύψουμε ο κάθε ένας με το δικό του ρυθμό. Με μία ίσως μινιμαλιστική προσέγγιση, η Jump Over The Age μας παρουσιάζει μία ξεχωριστή εμπειρία εξερεύνησης με ιδιαίτερη προσέγγιση και μας ταξιδεύει στους βυθούς ενός αγνώστου πλανήτη που θα σας μαγέψει με την ιστορία του και την ξεχωριστή ομορφιά του.

Ελληνικό review

English gameplay

9.

-Two Point Hospital

AVAILABLE ON AMAZON GAMES APP (WINDOWS PC ONLY)

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/535930/Two_Point_Hospital/ (τιμή: 8,74€)

1997. Ένα «παράξενο» παιχνίδι κυκλοφορεί για PC και γρήγορα γίνεται επιτυχία χάρη στη μοναδική θεματική και το χιούμορ του. Το Theme Hospital έμελλε να μείνει επιτυχία για πολύ καιρό και να φτάνει όχι μόνο να συζητιέται, αλλά και να αποκτά πνευματικό διάδοχο, το 2020. Το όνομα αυτού, Two Point Hospital. Θα μπορούσαμε εδώ να συζητήσουμε για την άκρατη χαζομάρα ελληνικών mainstream sites που ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχουν τίτλοι με υγειονομικό περιεχόμενο, αλλά το θέμα το κάλυψε η Μουσική Δωματίου, οπότε ας μείνουμε στα του τίτλου μας, που κατορθώνει κάτι σπάνιο. Να είναι αντάξιο -για να μην πούμε καλύτερο- από τον πνευματικό του πατέρα και αυτό να το πετυχαίνει όχι μόνο χωρίς να μένει προσκολλημένο σε μοντέλα του παρελθόντος αλλά πετυχαίνοντας πράγματα που είναι εξαιρετικά δύσκολα για παιχνίδι του είδους σε κονσόλες.Κι αυτό γιατί παιχνίδια προσομοίωσης που είναι φτιαγμένα για PC (όπου κυκλοφόρησε το 2018 το Two Point Hospital) είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσουν με βιώσιμο χειρισμό στις κονσόλες, απουσία mouse και πληκτρολογίου. Η Two Point, λοιπόν, το έκανε σχεδόν αψεγάδιαστα, σαν τον παιχνίδι να είχε φτιαχτεί για κονσόλες από την αρχή, σαν να μην υπήρξαν ποτέ ποντίκια και πληκτρολόγια. Αυτή είναι η πρώτη ευχάριστη έκπληξη, αν θυμηθεί κανείς τεράστιες αποτυχίες του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος (The Sims 4 κανείς;). Αλλά στο Two Point Hospital όλα είναι αρμονικά φτιαγμένα και δένουν σε ένα υπέροχο αρμονικό σύνολο gameplay, χιούμορ, πρωτοτυπίας, αναμνήσεων από το Theme Hospital, σύγχρονου σχεδιασμού επιπέδων και περιεχομένου που θα καλύψει σκληροπυρηνικούς και αρχάριους. Η πρόοδος του παιχνιδιού είναι συνυφασμένη με το κλασικό σύστημα τίτλων «casual» σε κινητά με τα τρία αστέρια. Έτσι, κάθε νοσοκομείο, από τα 15 διαθέσιμα, μπορείτε είτε να το τερματίσετε και να πάτε στο επόμενο μόλις πιάσετε ένα αστέρι, είτε να το τελειοποιήσετε φτάνοντας στα 3, είτε, ακόμα καλύτερα, να συνεχίσετε να παίζετε όσο θέλετε χωρίς έγνοιες για αστέρια. Ο τίτλος διαθέτει ένα ομαλό σύστημα εκμάθησης με εξαιρετικά ήπια καμπύλη δυσκολίας, για να μάθει ο παίκτης τόσο το χειρισμό όσο και τους βασικούς κανόνες του gameplay. Gameplay που είναι τόσο απολαυστικό που μπορεί να σας κάνει να χάσετε με χαρακτηριστική άνεση την αίσθηση του χρόνου.

Ελληνικό review 1

Τα management simulation έχουν κάνει την επανεμφάνισή τους μετά από μια δεκαπενταετία αφάνειας, τίτλοι όπως το Jurassic World Evolution, το Prison Architect και το Cities: Skylines, έδειξαν ότι το κοινό αγαπάει τους ποιοτικούς τίτλους του είδους. Πλέον η Two Point Studios έρχεται να προσθέσει σε αυτές τις επιτυχίες ένα ακόμη διαμάντι, το Two Point Hospital.

Ο τίτλος είναι αρκετός για να καλύψει την γενική θεματολογία του Two Point Hospital, η οποία δεν είναι άλλη από την διαχείριση ενός νοσοκομείου. Ίσως ακούγεται βαρετό: να φτιάχνεις βάρδιες, να βάζεις γιατρούς να τρέχουν πάνω κάτω και οι ουρές ασθενών να είναι ατελείωτες… και θα ήταν αν δεν υπήρχε το υπέροχο χιούμορ (με τα απίστευτα άσχημα Puns) και τα αξιαγάπητα γραφικά του, καθώς και το προσεκτικό gameplay design από τους ανθρώπους (πρώην μέλη της αξιομνημόνευτης Lionhead Studios) που μας έδωσαν τον προκάτοχο του πριν από 20 χρόνια.

Ελληνικό review 2

English gameplay 1

English gameplay 2

 

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 4 μήνεςΠριν από 4 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
XghosT7
04/01/2022 01:37

Ενημερωτικά, μόνο το Star Wars παίρνεις σε μορφή CD-KEY και μπορείς να το κάνεις Redeem στο Origin. Τα άλλα θέλουν ένωση με Epic / κατέβασμα Amazon App.

Tameiakias
04/01/2022 11:50

Καλησπέρα στην ομάδα! Την προηγούμενη φορά που πήγα να κάνω την διαδικασία, κολλούσε στον συγχρονισμό με το epic account μου.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία; Εγώ απλά έκανα σύνδεση στο amazon επέλεγα να συγχρονίσω τα account μου και περίμενα
να με “πετάξει” στην σελίδα του game για να το κατεβάσω. Ρωτάω γιατί δεν θέλω να πληρώσω πάλι 6 ευρω άδικα.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

crunchraven
04/01/2022 14:11

Καλησπέρα σας,

Εμένα πάντως δεν με αφήνει, κολλάει στην ολοκλήρωση του δωρεάν prime στο loading.

crunchraven
Απάντηση προς  crunchraven
04/01/2022 16:20

Καποιος που γνωριζει κατι παραπανω?
μου κολλαει στο

You got it, boss. Let’s do this.

και τελικα μου πεταει αυτο το μηνυμα

Oh no! We can’t enable Prime Gaming on your account.It looks like there was an error activating Prime Gaming.
Common issues include problems with the credit card used to sign up for Prime where the credit card may be invalid or declined. To manage your Prime membership including updating credit card info click here. For other common issues click here.

Last edited 4 μήνες πρίν by crunchraven
Paolo6
Απάντηση προς  crunchraven
08/01/2022 23:12

Μου έβγαζε το ίδιο και είχε λήξει η κάρτα που είχα στο λογαριοασμό amazon, όταν έβαλα καινούργια καταφερα να βάλω 2 παιχνίδια και μετά πάλι τα ίδια.

Last edited 4 μήνες πρίν by Paolo6
StarDuke
04/01/2022 14:16

καλησπέρα, τα παιχνίδια μπορείς να τα έχεις μονο oσο εχεις το prime ??

Lakis84
04/01/2022 17:59

Εχω μια ερώτηση αν κατεβασω το Two poinit Hospital και μετα διαγραφω πως γινεται να το κρατησω? Στο epic δεν το εχει.

Revenant
Απάντηση προς  Lakis84
04/01/2022 23:16

Νομίζω εμφανίζεται στο app της amazon (στυλ epic, steam) το amazon games. Εκεί νομίζω θα εμφανίζoνται ακόμα και αν διακόψεις το prime

Last edited 4 μήνες πρίν by Revenant