Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν με το Amazon Prime Gaming ( με κλειδιά), τα: Knockout City, Sam & Max Hit the Road, Candleman The Complete Journey, Puzzle Agent, Secret Files 2: Puritas Cordis, Unmemory & περιεχόμενο εντός παιχνιδιού για το Brawlhalla, το Genshin Impact
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν με το Amazon Prime Gaming ( με κλειδιά), τα: Knockout City, Sam & Max Hit the Road, Candleman The Complete Journey, Puzzle Agent, Secret Files 2: Puritas Cordis, Unmemory & περιεχόμενο εντός παιχνιδιού για το Brawlhalla, το Genshin Impact
3
+37
40

Δωρεάν με το Amazon Prime Gaming ( με κλειδιά), τα: Knockout City, Sam & Max Hit the Road, Candleman The Complete Journey, Puzzle Agent, Secret Files 2: Puritas Cordis, Unmemory & περιεχόμενο εντός παιχνιδιού για το Brawlhalla, το Genshin Impact

Λήξη: 30/09/21

Περιγραφή:

Καλημέρα! Αποκτήστε δωρεάν παιχνίδια με το Amazon Prime Gaming ( με κλειδιά) για τον Σεπτέμβριο του 2021. Η σειρά Free September Games με Prime περιλαμβάνει τα: Knockout City, Sam & Max Hit the Road, Candleman The Complete Journey, Puzzle Agent, Secret Files 2: Puritas Cordis, Unmemory και περιεχόμενο εντός παιχνιδιού για το Brawlhalla, το Genshin Impact.

Για να αποκτήσετε όλα τα παιχνίδια που αναφέρονται παραπάνω, απλώς εγγραφείτε στο  Amazon Prime  (που περιλαμβάνει επίσης το Prime Gaming ΔΩΡΕΑΝ). Μετά την αρχική δωρεάν δοκιμαστική περίοδο  (που μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή), το Amazon Prime κοστίζει από 5,99 € ανά μήνα, οπότε αν σκοπεύετε να “αρπάξετε και να ακυρώσετε”, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε!

Για όλα τα παιχνίδια έχετε τη δυνατότητα απόκτησης των κλειδιών έως 1/10, ενώ μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε έως 1/11. Αφού ενεργοποιήσετε τα κλειδιά και κατεβάσετε τα παιχνίδια αυτά παραμένουν μόνιμα στην κατοχή σας.

  • Knockout City – Αναπτύχθηκε από τα Velan Studios και δημοσιεύτηκε από την Electronic Arts με την ετικέτα EA Originals, το Knockout City επιτρέπει στους λάτρεις του dodgeball να το κάνουν στο γήπεδο.

  • Sam & Max Hit the Road – Πιάσε το νυχτικό σου, σφύριξε σαν σειρήνα και πάρε το δρόμο με τους Sam & Max, Freelance Police, καθώς προσπαθούν να σπάσουν την πιο δύσκολη υπόθεσή τους σε αυτή την 2D παραξενημένη κινούμενη περιπέτεια του 1993.

  • Candleman The Complete Journey – Σε αυτό το μοναδικό platformer παζλ, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μικρού κεριού που μπορεί να καεί μόνο για 10 δευτερόλεπτα, εξερευνώντας ένα ευρύ φάσμα μαγευτικών περιβάλλοντων για να αναζητήσουν τη μακρινή λάμψη.

  • Puzzle Agent – Δημιουργήθηκε με τις μοναδικές αφηγηματικές και οπτικές ευαισθησίες του indie comic artist Graham Annable, το Puzzle Agent προκαλεί, συγκινεί και προσελκύει παίκτες με περισσότερους τρόπους από ό, τι μπορείτε να κουνήσετε ένα κρυπτογράφημα!

  • Secret Files 2: Puritas Cordis – Σε συνέχεια του βραβευμένου περιπέτεια χτυπήσει Secret Files Tunguska, ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, όταν οι παίκτες μάρτυρες μιας δολοφονίας και ώθηση στο προσκήνιο των εκδηλώσεων που καλύπτουν όχι μόνο τις ηπείρους, αλλά και αιώνες.

  • Unmemory – Εξερευνήστε στο κείμενο που βασίζεται στο παιχνίδι μυστηρίου που συνδυάζει παζλ και διάβασμα για να βυθίσετε τους παίκτες σε ένα θρίλερ νουάρ.

https://www.lagonika.gr/wp-content/uploads/2021/09/Screenshot_25.png

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 1 μήναΠριν από 1 μήνα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments