Lagonika.gr
Δωρεάν με το Amazon Prime Gaming ( με κλειδιά), τα: Fallout: New Vegas Ultimate Edition, WRC 9 FIA World Rally Championship, Indiana Jones and The Last Crusade, και άλλα
+73

Δωρεάν με το Amazon Prime Gaming ( με κλειδιά), τα: Fallout: New Vegas Ultimate Edition, WRC 9 FIA World Rally Championship, Indiana Jones and The Last Crusade, και άλλα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Αποκτήστε δωρεάν παιχνίδια με το Amazon Prime Gaming ( με κλειδιά) για το Νοέμβριο του 2022. Η σειρά Free Games με Prime περιλαμβάνει κάποια αξιόλογα παιχνίδια τα: Fallout: New Vegas Ultimate Edition, WRC 9 FIA World Rally Championship, Indiana Jones and The Last Crusade, Last Day of June, Etherborn, Whispering Willows και Facility 47. Αξίζει σίγουρα να κάνει κάποιος λογαριασμό amazon prime (αν δεν έχει ήδη), που μετά την αρχική δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, μπορεί να ακυρώσει ανά πάσα στιγμή πριν την ολοκλήρωση του μήνα.

——————————————————————————————————————————————-

Από τη στιγμή που θα κάνετε claimed το κάθε παιχνίδι, μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω Epic Launcher, Ubisoft, GOG GALAXY 2, Origin, Amazon games, ανάλογα την επιλογή που προσφέρεται.

Παρακάτω το διαφημιστικό τους βίντεο:

-November 2022 Sneak Peek | Prime Gaming

——————————————————————————————————————————————-

Για να αποκτήσετε όλα τα παιχνίδια που αναφέρονται παραπάνω, απλώς εγγραφείτε στο  Amazon Prime  (που περιλαμβάνει επίσης το Prime Gaming, γνωστό ως Twitch Prime, ΔΩΡΕΑΝ). Μετά την αρχική δωρεάν δοκιμαστική περίοδο  (που μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή), το Amazon Prime κοστίζει από 5,99 € ανά μήνα, οπότε αν σκοπεύετε να “αρπάξετε και να ακυρώσετε”, μην ξεχάσετε να ακυρώσετε έγκαιρα την συνδρομή! Για όλα τα παιχνίδια έχετε τη δυνατότητα απόκτησης των κλειδιών έως 2/12, ενώ μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε έως 1/1. Αφού ενεργοποιήσετε τα κλειδιά και κατεβάσετε τα παιχνίδια αυτά παραμένουν μόνιμα στην κατοχή σας. Amazon Prime Free Games For November 2022 Revealed Λίστα δωρεάν παιχνιδιών που μπορούν να αποκτήσει οποιοσδήποτε με το Amazon Prime Gaming δωρεάν το Νοέμβριο του 2022, με τα σημαντικότερα όπως παρακάτω:

——————————————————————————————————————————————-

  • Fallout: New Vegas Ultimate Edition (Fallout: New Vegas + 6 DLC): Καλώς ήρθατε στο Vegas. New Vegas. Είναι το είδος της πόλης όπου σκάβεις τον τάφο σου πριν σε πυροβολήσουν στο κεφάλι και σε αφήσουν να πεθάνει…και αυτό είναι πριν τα πράγματα γίνουν πραγματικά άσχημα. Είναι μια πόλη ονειροπόλων και απελπισμένων που διαλύονται από αντιμαχόμενες φατρίες που συναγωνίζονται για τον πλήρη έλεγχο αυτής της όασης της ερήμου. Είναι ένα μέρος όπου το σωστό είδος ανθρώπου με το σωστό είδος όπλων μπορεί πραγματικά να κάνει όνομα και να κάνει περισσότερους από έναν ή δύο εχθρούς στην πορεία. Καθώς παλεύετε για να διασχίσετε τη θερμοπλαστική Mojave Wasteland, το κολοσσιαίο φράγμα Hoover και το γεμάτο νέον Vegas Strip, θα γνωρίσετε ένα πολύχρωμο καστ χαρακτήρων, φατριών που διψούν για εξουσία, ειδικά όπλα, μεταλλαγμένα πλάσματα και πολλά άλλα . Επιλέξτε πλευρά στον επερχόμενο πόλεμο ή δηλώστε ότι «ο νικητής τα παίρνει όλα» και στέψτε τον εαυτό σας Βασιλιά του Νέου Βέγκας σε αυτή τη συνέχεια του βιντεοπαιχνιδιού της χρονιάς 2008, Fallout 3.
Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM:  https://store.steampowered.com/sub/13435/  (τιμή: 19,99€)

——————————————————————————————————————————————-

  • WRC 9 FIA World Rally Championship: Το WRC 9 είναι το κορυφαίο franchise προσομοίωσης εκτός δρόμου που υποστηρίζεται από τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου. Είναι το πιο σε βάθος παιχνίδι ράλι στην αγορά: 3 νέα ράλι (Κένυα, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία), πάνω από 15 κλασικά αυτοκίνητα και 100 ειδικές διαδρομές για να αντιμετωπίσετε! Το WRC 9 έχει νέους τρόπους παιχνιδιού ειδικά σχεδιασμένους για την κοινότητα, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος Clubs όπου κάθε παίκτης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του πρωτάθλημα και να ανταγωνιστεί σε αυτό online με τον υπόλοιπο κόσμο! Πάρτε τον έλεγχο όλων των επίσημων οδηγών και αυτοκινήτων σε 3 κατηγορίες WRC με βελτιωμένη φυσική για ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό, επανασχεδιασμένα περιβάλλοντα και ολοκαίνουργια ρυθμούς για απόλυτη εμβάπτιση.
Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM:  https://store.steampowered.com/app/1267540/WRC_9_FIA_World_Rally_Championship/  (τιμή: 29,99€)

——————————————————————————————————————————————-

  • Last Day of June: Ελάτε μαζί με τον Carl και τον June σε αυτό που ξεκινά ως μια μαγική εκδρομή στο αγαπημένο τους σημείο και προσπαθήστε να ξεκλειδώσετε τη σειρά των γεγονότων που θα μπορούσαν να σώσουν τη μέρα - και τη ζωή του June - σε αυτήν την κινηματογραφική εμπειρία που θα σας αναγκάσει να αναρωτηθείτε: «Τι θα ήθελα κάνω για να σώσω αυτόν που αγαπώ;» Το Last Day of June είναι μια διαδραστική ιστορία για την αγάπη και την απώλεια, από μια ομάδα δημιουργών όλων των αστέρων - συμπεριλαμβανομένου του καταξιωμένου σκηνοθέτη Massimo Guarini (Murasaki Baby, Shadows of the Damned) και του βραβευμένου μουσικού και δισκογραφικού παραγωγού Steven Wilson, και συμμετέχουν μια συνεργασία με τον συγγραφέα/σκηνοθέτη/ανιματέρ Jess Cope (animator στο “Frankenweenie”, σκηνοθέτης για το μουσικό βίντεο “Here Comes Revenge” των Metallica).
Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/635320/Last_Day_of_June/   (τιμή: 19,99€)

——————————————————————————————————————————————-

  • Indiana Jones and The Last Crusade: Ευρώπη, 1938: Η χαμένη Κιβωτός ήταν απλώς μια προθέρμανση! Τώρα ο Αδόλφος Χίτλερ κυνηγά το πιο ισχυρό φυλακτό όλων - το Άγιο Δισκοπότηρο. Μερικοί γενναίοι άνδρες στέκονται εμπόδιο στο δρόμο του. Ευτυχώς, ένας από αυτούς είναι ο Ιντιάνα Τζόουνς και αυτή τη φορά έχει μαζί του τον μπαμπά του. Οι κακοί είναι στο πρόσωπό σας σε όλη τη διαδρομή – μισθοφόροι, προδότες και κατάσκοποι. Για να μην αναφέρουμε όλα όσα μπορεί να σας ρίξει η Luftwaffe... Μπορείτε να διαχειριστείτε τη ζέστη; Αν μπορείτε, ίσως κερδίσετε υψηλότερο I.Q. (Indy Quotient) από τον άντρα με το μαστίγιο και το καπέλο. Επισκεφτείτε δεκάδες τοποθεσίες που δεν έχετε δει ποτέ στην ταινία! Δεν πληκτρολογείτε για να σας επιβραδύνω…. Απλώς δείχνετε 'n'κλικ! Εξαιρετικά τρισδιάστατα γραφικά υψηλής ανάλυσης. Πάνω από 100 ηχητικά εφέ…. Επιπλέον μουσική με θέμα την ταινία.
Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM:  https://store.steampowered.com/app/32310/Indiana_Jones_and_the_Last_Crusade/  (τιμή: 4,99€)

——————————————————————————————————————————————-

  • Etherborn: Το Etherborn είναι ένα κομψό άλμα στο είδος του παζλ της βαρύτητας. ένα περιβαλλοντικό παζλ πλατφόρμας που βασίζεται στην εξερεύνηση και την κατανόηση δομών που μετατοπίζουν τη βαρύτητα. Είστε ένα άφωνο ον που μόλις γεννήθηκε σε έναν κόσμο όπου μια φωνή χωρίς σώμα περιμένει την άφιξή σας. Καθώς αναδύονται οι πρώτες σας σκέψεις, συνειδητοποιείτε ότι το ταξίδι σας μόλις ξεκίνησε. Πρέπει να φτάσετε σε αυτήν την αιθέρια φωνή για να κατανοήσετε πλήρως τη δική σας ύπαρξη. Σε αυτόν τον κόσμο, οι νόμοι της φυσικής συμπεριφέρονται με τρόπο που θα λυγίσει τη φαντασία σας. Βιώνετε τη βαρύτητα κάθετα στην επιφάνεια στην οποία στέκεστε, επιτρέποντας δυνατότητες δημιουργικής εξερεύνησης σε περιβάλλοντα που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ως παζλ βασισμένα στην πλοήγηση. Ταξιδέψτε σε όμορφα και εξωτικά τοπία όπου κάθε επίπεδο είναι ένα οργανικό παζλ που πρέπει να εξερευνήσετε, να χειριστείτε και να μετατοπίσετε τη βαρύτητα σας για να αποκρυπτογραφήσετε την πορεία προς τα εμπρός.
Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/812160/Etherborn/  (τιμή: 16,99€)

——————————————————————————————————————————————-

Δωρεάν

exotic
Συνδέσου ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να σχολιάσεις!
undefined Σχόλια