Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν μέσω Origin το Battlefield 4™ Naval Strike (DLC)
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν μέσω Origin το Battlefield 4™ Naval Strike (DLC)
4
+51
55

Δωρεάν μέσω Origin το Battlefield 4™ Naval Strike (DLC)

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Αποκτήστε Δωρεάν (από € 14.99) μέσω Origin το Battlefield 4™ Naval Strike (DLC).

Πρέπει να συνδεθείτε στην Origin αν έχετε λογαριασμό ή να δημιουργήσετε έναν και στη συνέχεια να πάτε στο Store όπου θα βρείτε το DLC και θα το προσθέσετε στη συλλογή σας.

Θα χρειαστεί να έχετε το Battlefield 4 για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την επέκταση (DLC) στο παιχνίδι.

Περιγραφή

Πάρτε τον αγώνα στις θάλασσες στο Naval Strike! Η Θάλασσα της Νότιας Κίνας θέτει τη βάση για έντονη υδρόβια δράση σε τέσσερις νέους χάρτες:

•  Χαμένα νησιά:  Μέσα στα ψαροχώρια αυτών των τροπικών νησιών, ένα επιβατηγό αεροσκάφος που καταρρίφθηκε αποτελεί μια στρατηγική περιοχή για την κατάκτηση.

•  Nansha Strike:  Ο μεγαλύτερος χάρτης των ωκεανών στην ιστορία του Battlefield είναι το έδαφος για την ομάδα σας, καθώς πολεμάτε τόσο τον εχθρό όσο και τις ταραγμένες, θυελλώδεις θάλασσες.

•  Wave Breaker:  Οι αποβάθρες αποστολής δίνουν ελάχιστη κάλυψη καθώς ορμάτε ανάμεσα σε βραχώδη νησιά, αλλά μπορείτε να παρασύρετε τους αντιπάλους σας στη γεμάτη κινδύνους ναυτική βάση.

•  Λειτουργία κονιάματος: Αξιοποιήστε τις δεξιότητές σας κατά την πολιορκία καθώς εισβάλλετε σε ένα εγκαταλελειμμένο θέρετρο δίπλα στον γκρεμό και απολαύστε τη θέα του νεοαποκτηθέντος αρχηγείου σας.

Πέντε νέα όπλα περιμένουν τη φόρτωσή σας, μαζί με το νέο εξάρτημα εκτόξευσης 3 χειροβομβίδων για την κατηγορία Assault και το ορυχείο Anti-Heli για τους Μηχανικούς. Μάχη τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα με το νέο αμφίβιο όχημα hovercraft και ξαναζήστε την πολεμική δόξα του παρελθόντος με τη λειτουργία Carrier Assault Mode, μια νέα φαντασία του κλασικού Battlefield 2142 Titan Mode.

https://www.lagonika.gr/wp-content/uploads/2021/09/Screenshot_5-3.png

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 1 μήναΠριν από 1 μήνα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments