Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν για PC το KEO, από το Steam
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν για PC το KEO, από το Steam
4
+76
80

Δωρεάν για PC το KEO, από το Steam

Λήξη: 27/03/22

Περιγραφή:

ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ EXOTIC

https://www.youtube.com/watch?v=xTZUBgvO2gw

 

Είναι το έτος 2120, οι άνθρωποι μάχονται για πόρους σε ένα έντονο μαχητικό άθλημα χρησιμοποιώντας τηλεκατευθυνόμενα οχήματα υψηλής τεχνολογίας που συλλέγονται από τον παλιό κόσμο που καταστράφηκε πριν από 66 χρόνια.
Μάχη σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι με οχήματα πολλών παικτών που βασίζεται σε ομάδα σε έναν μετααποκαλυπτικό κόσμο επιστημονικής φαντασίας που περιλαμβάνει διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, όπως Deathmatch και Domination. Δημιουργήστε τη φόρτωσή σας για να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού σας και ισορροπήστε την ομάδα σας για να κυριαρχήσετε στο πεδίο της μάχης.
Class Based Vehicle Combat
Επιλέξτε από 6 διαφορετικές κατηγορίες οχημάτων και 24 όπλα για να δημιουργήσετε το όχημα που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ παιχνιδιού σας. Το οπλοστάσιό σας περιλαμβάνει ένα μείγμα εκτοξευτών πυραύλων, χειροβομβίδων EMP, δέσμες πλάσματος, νάρκες ξηράς και πολλά άλλα!

Τρόποι παιχνιδιού

Team Deathmatch
Raw χάος! Η ομάδα με τα περισσότερα kills τα κερδίζει όλα σε χάρτες 3v3.

Κυριαρχία
Ελέγξτε το πεδίο της μάχης καταλαμβάνοντας και υπερασπίζοντας φυλάκια που απλώνονται γύρω από τον χάρτη που θα συμβάλουν στο σκορ της ομάδας σας. Όποιος φτάσει πρώτος στο σκορ-στόχο ή έχει τους περισσότερους πόντους όταν το χρονόμετρο φτάσει στο μηδέν, κερδίζει.

Δωρεάν

Πριν από 6 μήνεςΠριν από 6 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments