Αρχική » Προσφορές » Computing » Δωρεάν για 3 pc (lifetime με ενημερώσεις και τεχνική υποστήριξη) το Audials Radio 2022, από sharewareonsale.com
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν για 3 pc (lifetime με ενημερώσεις και τεχνική υποστήριξη) το Audials Radio 2022, από sharewareonsale.com
13
+57
70

Δωρεάν για 3 pc (lifetime με ενημερώσεις και τεχνική υποστήριξη) το Audials Radio 2022, από sharewareonsale.com

Λήξη: 04/06/22

Περιγραφή:

Δωρεάν lifetime με ενημερώσεις και τεχνική υποστήριξη και για 3 PC  το το πολύ γνωστό και με εξαιρετικές αξιολογήσεις, Audials Radio 2022 (Internet Radio Recorder), από sharewareonsale.com. Η τιμή της εφαρμογής είναι 29,99 €. 

Ιστοσελίδα κατασκευαστή: https://secureshop.audials.com/cart/view

Οδηγίες: Για τη λήψη των προσφορών, το sharewareonsale θα σας ζητήσει έναν λογαριασμό email (για καλό και για κακό μη χρησιμοποιείται το δικό σας, βάλτε ένα από εδώ ). Πατήστε το κουμπί για να κατεβάσετε το πρόγραμμα. Θα σας ζητήσει να το κοινοποιήσετε στο facebook, twiter κλπ… Το κάνετε και κλείνετε το παράθυρο αμέσως. Θα σας βγάλει να συμπληρώσετε κάποια στοιχεία, το κάνετε και σας στέλνει στο email οδηγίες με το σύνδεσμο και το κλειδί. Κάποιες φορές δεν στέλνει κωδικό, αλλά κατευθείαν το αρχείο εγκατάστασης.

Πιο συγκεκριμένα:

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Ο σύνδεσμος λήψης για το Audials Radio 2022 Edition σας παρέχεται παραπάνω. Η λήψη είναι ένα αποκλειστικό πρόγραμμα εγκατάστασης SharewareOnSale με ενσωματωμένη εγγραφή. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Audials Radio 2022 Edition. Μετά την εγκατάσταση, εκτελέστε το Audials Radio 2022 Edition και θα χρειαστεί να εισαγάγετε το όνομα και τη διεύθυνση email σας (ή να συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας Audials, εάν έχετε)Θα χρειαστεί επίσης να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας εάν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό Audials. Μετά από αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στο κουμπί ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Αυτό είναι, απολαύστε!

DIRECTIONS

The download link for Audials Radio 2022 Edition is provided to you above. The download is an exclusive SharewareOnSale installer with registration built-in. Download and install Audials Radio 2022 Edition. After install, run Audials Radio 2022 Edition and you will need to enter your name and email address (or log into your existing Audials account, if you have one). You will also need to verify your email address if you are creating a new Audials account. After that, make sure you click the ACTIVATE button. That’s it, enjoy!

Η συσκευή εγγραφής ραδιοφώνου Διαδικτύου με 100.000 ραδιόφωνα δημιουργεί νόμιμα πολλά δωρεάν MP3 στον σκληρό δίσκο

Ακούστε και ηχογραφήστε ραδιόφωνα
Υπάρχουν πάνω από 100.000 διεθνή, εθνικά και ακόμη και τοπικά διαδικτυακά ραδιόφωνα από 120 κατηγορίες μουσικής για να επιλέξετε, να ακούσετε και να ηχογραφήσετε.

Αποκτήστε τόνους μουσικής ως MP3
Απλώς επιλέξτε ένα είδος μουσικής και η Audials Radio Edition γεμίζει τον σκληρό δίσκο με μουσική δωρεάν! Αλλά μπορεί επίσης να εγγραφεί ραδιοφωνικά παιχνίδια με χρονοδιακόπτη.

Πολλά πρόσθετα δωρεάν
Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων podcast που περιλαμβάνεται σε ένα λογισμικό Windows προσφέρει πρόσθετη ψυχαγωγία. Η Audials Radio Edition εγγράφει αυτόματα, κόβει τα τραγούδια από τις ροές, κανονικοποιεί την ένταση του μουσικού κομματιού και, στη συνέχεια, αποθηκεύει τα κομμάτια μουσικής σε τέλεια ποιότητα καταστήματος μουσικής ως MP3 με όλες τις ετικέτες ID3 και τις εικόνες άλμπουμ στον σκληρό δίσκο.

Ραδιοφωνική απόλαυση χωρίς διαφήμιση
Ορισμένοι από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς εμφανίζουν μια διαφήμιση στην αρχή του παιχνιδιού. Αυτά πλέον επισημαίνονται με τη σημείωση Διαφημίσεις. Έτσι, μπορείτε να αποφύγετε την ενοχλητική διαφήμιση και να απολαύσετε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: την καλύτερη μουσική!

Διαχείριση μουσικής με το Music Universe
Η Audials Radio Edition διαχειρίζεται τη μουσική σας συλλογή σε οποιοδήποτε μέγεθος οπτικά με το μουσικό σύμπαν στους υπολογιστές, τα σύννεφα και τις φορητές συσκευές σας. Μπορείτε να αναδιατάξετε τη μουσική σας συλλογή όπως θέλετε. Με 500.000 εικόνες καλλιτεχνών μπορείτε να περιηγηθείτε στη μουσική συλλογή σας στο μουσικό σύμπαν.

Η Audials Radio Edition στο σπίτι, η εφαρμογή Audials Radio εν κινήσει!
Οι εφαρμογές Audials είναι σε τέλεια αρμονία με το λογισμικό Audials Radio Edition των Windows και σας προσφέρουν πολλά πρόσθετα. Το Audials διατίθεται δωρεάν ως εφαρμογή για smartphone και tablet Android, Apple iPhone και Apple iPad, ως εφαρμογή στο Windows Store και ως εφαρμογή προγράμματος περιήγησης.

Όροι και Προϋποθέσεις

  • Αυτή είναι μια άδεια διάρκειας ζωής 3 υπολογιστών, για μη εμπορική χρήση
  • Λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις για την ίδια κύρια έκδοση
  • Λαμβάνετε δωρεάν τεχνική υποστήριξη
  • Πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα προτού λήξει αυτή η προσφορά
  • Δεν επιτρέπεται να μεταπωληθεί

Τεχνικές λεπτομέρειες

  • Αναπτύχθηκε από την Audials
  • Η έκδοση είναι v2022
  • Το μέγεθος λήψης είναι 2,90 MB
  • Υποστηρίζει Windows 7, 8/8.1 και 10 (32-bit και 64-bit)

https://www.lagonika.gr/wp-content/uploads/2022/05/Screenshot_10-9.png

Δωρεάν

Πριν από 1 μήναΠριν από 1 μήνα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Inspyrations
30/05/2022 19:41

κλειδί πάντως στο email δε στέλνει
ναι οκ,το κατεβαζεις το κανεις install αλλα για νατρεξει θελει το κλειδι