ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: Όλοι οι παίκτες που θα συνδεθούν στο Idle Champions of the Forgotten Realms μέσω του Epic Games Store μεταξύ της Πέμπτης 14/7/2022 και της Πέμπτης 21/7/2022 θα λάβουν το Baeloth's Gladiators του πακέτου Black Pits!
Το πακέτο Epic Exclusive Baeoth's Gladiators of the Black Pits περιλαμβάνει:
- Ξεκλειδώνει για τους ακόλουθους Πρωταθλητές : Deekin (Υποδοχή 1), Widdle (Υποδοχή 2), Baeoth (Υποδοχή 4), Ελεύθερα (Υποδοχή 7) και Havilar (Υποδοχή 9)
- Deekin Chests : 16 Gold Deekin Chests με 2 εγγυημένες κάρτες Shiny εξοπλισμού
- Στήλες Widdle : 16 χρυσά Widdle Chests με 2 εγγυημένες κάρτες Shiny εξοπλισμού
- Baeloth Chests : 16 Gold Baeloth Chests με 2 εγγυημένες κάρτες Shiny εξοπλισμού
- Freely Chests : 16 Gold Freely Chests με 2 εγγυημένες κάρτες Shiny εξοπλισμού
- Havilar Chests : 16 χρυσά σεντούκια Havilar με 2 εγγυημένες κάρτες Shiny εξοπλισμού
- Δύο εβδομαδιαία φίλτρα Buff : 1 Potion of the Gem Hunter και 1 Potion of the Gold Hunter
- An Exclusive Skin : Black Pits Baeloth
- Ένα αποκλειστικό γνώριμο : Baby Tarrasque
Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τους παίκτες που συνδέονται μέσω του Epic Games Store, τόσο νέου όσο και υπάρχοντος. Πρέπει να εγκαταστήσετε και να συνδεθείτε στο Idle Champions of the Forgotten Realms για να λάβετε το πακέτο Baeoth's Gladiators of the Black Pits. Συντονιστείτε στο twitch.tv/cnegames στις 9 π.μ. Pacific στις 13-15 Ιουλίου και παρακολουθήστε τον DM Mark Meer να παρουσιάζει τους Πρωταθλητές στο The Black Pits!
Βασικά χαρακτηριστικά
Συλλέξτε εικονικούς πρωταθλητές
Ξεκλειδώστε τους πρωταθλητές από το πολυσύμπαν του Dungeons & Dragons, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων των θαυμαστών από μυθιστορήματα, περιπέτειες και ζωντανές ροές όπως το Force Grey: Lost City of Omu , το Acquisitions Incorporated , το Black Dice Society και το The Oxventurs Guild .
Παιχνίδι στρατηγικής Dungeons & Dragons
Κατακτήστε τις ικανότητες σχηματισμού κάθε Πρωταθλητή για να ολοκληρώσετε περιπέτειες βασισμένες σε επίσημα βιβλία Dungeons & Dragons όπως Wild Beyond the Witchlight , Waterdeep : Dragon Heist , Baldur's Gate: Descent into Avernus και Curse of Strahd .
Εβδομαδιαίες ενημερώσεις περιεχομένου
Το Idle Champions έχει αναπτυχθεί ενεργά από την κυκλοφορία του το 2017, κυκλοφορώντας νέες καμπάνιες κάθε χρόνο, συναρπαστικούς νέους Πρωταθλητές κάθε μήνα και νέες δυνατότητες εντός του παιχνιδιού συχνά.
- Τακτικές εκδηλώσεις
- Τριμηνιαίες Γιορτές
- Πύλες του Χρόνου
- Πρόοδος εκτός σύνδεσης
- Λειτουργία πολλαπλών πάρτι
- Αυτοματισμός Modron
- Δοκιμές του όρους Τιαμάτ
- Πρωτότυπο Soundtrack Bardic Inspiration από τον Jason Charles Miller
Gameplays
-Idle Champions of the Forgotten Realms
-Let's Try: Idle Champions of the Forgotten Realms

—————————————————————————————————————————————————————-
2.
⇒ -Wonder Boy: The Dragon's Trap⇐
Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/543260/Wonder_Boy_The_Dragons_Trap/
Αναμφισβήτητα, η σειρά Wonder Boy είναι μία από τις ιστορικότερες σειρές της Sega, σε μια εποχή που σχεδόν κάθε παιχνίδι της αποτελούσε σημείο αναφοράς και εξέλιξης για το gaming γενικότερα. Ειδικότερα το δεύτερο μέρος,
Wonder Boy in the Monster Land ήταν ένα μικρό θαύμα για την εποχή και ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια όταν ήμουν πιτσιρίκος. Έστω και αν ποτέ δεν κατάφερα να περάσω τη τρίτη “πίστα”, στα coin-ops τουλάχιστον, γιατί στη (μετριότατη) έκδοση του Amstrad CPC που είχα τη τύχη να το παίξω, κουτσά-στραβά είχα καταφέρει να φτάσω μέχρι το τέλος.
Έκτοτε, η σειρά περιορίστηκε κυρίως στις κονσόλες της Sega, με το τρίτο μέρος της σειράς, το
Wonder Boy III: The Dragon’s Trap να αποτελεί ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του δημοφιλούς (το 1989) Sega Master System και πιθανότατα το αγαπημένο παιχνίδι πολλών σημερινών 35-40άρηδων, εξ’ ου και η απόφαση της νεοσύστατης εταιρίας LizardCube να δημιουργήσει ένα remake του. Με την έννοια “remake” εννοούμε για μια πιστή, 100%, μεταφορά του πρωτότυπου παιχνιδιού σε σύγχρονο περιτύλιγμα, με τον ακριβώς ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε το remake των δύο πρώτων Monkey Island. Με άλλα λόγια, στην ουσία το παιχνίδι “τρέχει” ακριβώς όπως ήταν το 1989 (άλλωστε με το
πάτημα ενός κουμπιού έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το real thing, χωρίς διακοπές στη ροή του παιχνιδιού) και οι τύποι της
LizardCube, με τη τεχνική του reverse engineering, εφάρμοσαν πάνω του νέα γραφικά και ήχο. Το αποτέλεσμα είναι, επιεικώς, καταπληκτικό.
-Ελληνικό review 1

Θα το πω και ας φανώ κακός. Η Dotemu σκοπεύει να γίνει μονοπώλιο νοσταλγίας για παλιές και αγαπημένες σειρές που είναι ξεχασμένες εδώ και δεκαετίες από τις μητρικές εταιρίες τους. Έχει στο ενεργητικό της “φρεσκαρισμένες” εκδόσεις των I Have No Mouth And I Must Scream, R-Type 1 και 2, Sanitarium και Raiden Legacy. Ταυτόχρονα κάνει και εκπληκτικά remakes ή μοντέρνες συνέχειες παιχνιδιών όπως το αναπάντεχα διασκεδαστικό Pang Adventures. Το νέο της αριστούργημα είναι το remake του Wonder Boy 3. Υπό την καθοδήγηση του Ryuichi Nishizawa, δημιουργού της σειράς Wonder Boy, η Dotemu και η Lizardcube μας δίνουν ένα παιχνίδι που σφίζει από μεράκι, στιλ και ομορφιά.
H ιστορία του Wonder Boy: The Dragon’s Trap ακολουθεί το τέλος του Wonder Boy 2: In Monster Land και ξεκινάει στο κάστρο του μηχανικού δράκου που τρομοκρατεί την Wonder Land. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι ξεκινάει σαν τέλος του προηγούμενου παιχνιδιού, μόνο που μόλις ξεκάνετε τον μηχανικό δράκο, μια κατάρα πέφτει στον ήρωα και τον μεταμορφώνει σε lizard-man. Αυτή η κατάρα δεν μπορεί να αντιστραφεί μέχρι να βρείτε τον σταυρό της σαλαμάνδρας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να νικήσετε τους διάφορους δράκους που υπάρχουν στον κόσμο, με τελευταίο τον Vampire Dragon.
Το Wonder Boy: The Dragon’s Trap είναι 2D platformer και παίζετε ως πέντε διαφορετικές μορφές: lizard-man, lion-man, mouse-man, hawk-man και piranha-man. Η κάθε μορφή έχει τις δικές της ιδιότητες, ενώ έχει και διαφορετικά στατιστικά όπως attack, defense και charm. Για παράδειγμα ο mouse-man μπορεί να σκαρφαλώνει ειδικούς τοίχους που έχουν φτιαχτεί από mouse blocks, ο lion-man μπορεί να σπάει πέτρες που βρίσκονται στο έδαφος και είναι από τις πιο δυνατές μορφές, ο piranha-man μπορεί να κολυμπάει ενώ φέρει πλήρη εξάρτυση και ο hawk-man μπορεί να πετάει και να αποκτάει πρόσβαση σε σημεία που δεν μπορούν οι άλλοι χαρακτήρες. Μπορείτε επίσης να είστε απλά Wonder Boy (ή Wonder Girl), αλλά πρέπει να ολοκληρώσετε το παιχνίδι τουλάχιστον μια φορά.
-Ελληνικό review 2

Gameplays
-The Art of Wonder Boy: The Dragon's Trap
-WONDER BOY THE DRAGON'S TRAP Full Gameplay Walkthrough - No Commentary
—————————————————————————————————————————————————————-