Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν (από 4.29€) και για περιορισμένο χρονικό διάστημα το The Lost Ship (Adventure puzzle game), Google Play και στο App store (ios)
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν (από 4.29€) και για περιορισμένο χρονικό διάστημα το The Lost Ship (Adventure puzzle game), Google Play και στο App store (ios)
9
+87
96

Δωρεάν (από 4.29€) και για περιορισμένο χρονικό διάστημα το The Lost Ship (Adventure puzzle game), Google Play και στο App store (ios)

Περιγραφή:

Δωρεάν διαθέσιμο (από 4,29) για android συσκευές και για περιορισμένο χρονικό διάστημα το πολύ καλό The Lost Ship (Adventure puzzle game) με πολύ καλές κριτικές και αξιολογήσεις (4,7/5 ⭐), από το Google Play.

Δωρεάν και για ios (app store): https://apps.apple.com/us/app/the-lost-s...d869011374

Ξεκινήστε το δικό σας κυνήγι θησαυρού σε αυτό το όμορφα σχεδιασμένο κλασικό παιχνίδι περιπέτειας με σημεία και κλικ. Εξερευνήστε παλιά μονοπάτια, παζλ και δομές που άφησε πίσω του ένα πλήρωμα ναυαγών καθώς κυνηγάτε το χαμένο πειρατικό πλοίο του που είχε ανεμιστεί σε ένα νησί πριν από αιώνες. Ο θείος Χένρι κυνηγούσε χαμένους θησαυρούς από τότε που θυμάστε. Οι ιστορίες της περιπέτειάς του ενθουσίασαν τη φαντασία σας καθώς ήσασταν παιδί μεγαλώνοντας. Τώρα με τις προσφάτως αποκτηθείσες αρχαιολογικές δεξιότητές σας, ζητά από καιρό σε καιρό τη βοήθειά σας για τον εντοπισμό μερικών από αυτούς τους δύσκολους θησαυρούς.

video gameplays

-The Hunt for the Lost Ship: Complete Walkthrough Guide & iOS / Android Gameplay (by Syntaxity Inc.)

-The Hunt for the Lost Ship: Walkthrough Chapter 1 Android

-The Hunt For the Lost Ship: Walkthrough Chapter 2 Android

 

Δωρεάν

Πριν από 2 εβδομάδεςΠριν από 2 εβδομάδες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments