Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν από 27 Ιανουαρίου έως 03 Φεβρουαρίου για PC το DAEMON X MACHINA, από την Epic Games
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν από 27 Ιανουαρίου έως 03 Φεβρουαρίου για PC το DAEMON X MACHINA, από την Epic Games
5
+79
84

Δωρεάν από 27 Ιανουαρίου έως 03 Φεβρουαρίου για PC το DAEMON X MACHINA, από την Epic Games

Λήξη: 03/02/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Η Epic Games αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν σε όλους για PC, το DAEMON X MACHINA.

Επίσης δωρεάν 3 πρόσθετα τα: Prototype Arsenal Set (από 6,99€), Metallic Equipment Set και Arsenal Decals – The Brushstrokes of Souun Takeda: https://www.epicgames.com/store/en-US/all-dlc/daemon-x-machina?sortBy=releaseDate&sortDir=DESC&count=40   (ευχαριστώ τον BlackJack) 🙂

Απαραίτητο για να το αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο το προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου από 27 Ιανουαρίου έως 03 Φεβρουαρίου, κρατώντας το με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις download όποτε επιθυμείς).

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/11674...X_MACHINA/   (τιμή: 59,99€)

Drawing Down The Moon

Κάτι που αποτελεί κοινή γνώση για όσους διανύουν τα πρώτα (η ακόμα και τα δεύτερα) “άντα” αλλά πιθανόν να μην γνωρίζουν οι νεότεροι οπαδοί των anime είναι πως πριν τον όλεθρο που προκάλεσε ο Pikachu και η παρέα του, αρχηγική θέση στο animation και στα manga κατείχαν οι κατηγορίες των Super Robot και των υπόλοιπων Mechs. Παραγωγές που έκαναν θραύση στην Ιαπωνία τις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80 και στην Ελλάδα μέρος αυτών έφτασαν, όπως συνηθίζονταν, αργοπορημένα κάπου στην αυγή των ‘90s. Getter Robo και Grendizer από τον τεράστιο Go Nagai, Voltes-V, Saber Rider, SDF Macross που το γνωρίσαμε ως το άγαρμπο συνονθύλευμα που ήταν το Robotech και φυσικά η πρώτη γενιά των Transformers (που ναι μεν αμερικανοποιήθηκαν, αλλά έχουν Ιαπωνικές ρίζες), μαζί με διάφορα ακόμα mecha anime λάμβαναν σημαντικό τηλεοπτικό χρόνο από τα παιδικά προγράμματα και περίοπτη θέση στα ράφια των βίντεοκλαμπ, ενώ δεν γίνεται να μην αναφέρω και τον αγαπημένο του Ελληνικού κοινού Τζουμαρού (Plawres Sanshiro).

Welcome to the Battlefield!

To Daemon X Machina είναι ένας ιδιαίτερος τίτλος. Δεν θα ήταν άστοχο να λέγαμε πως είναι και αυτός ένας επιζών ενός δύσκολου και άσπλαχνου κόσμου, όπως περίπου είναι και ο κόσμος του ίδιου του παιχνιδιού. Είναι ένα από εκείνους τους τίτλους που αποτελούν προσωπική φιλοδοξία των δημιουργών τους, οι οποίοι είναι ικανοί να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τους δουν να μεγαλώνουν και να βελτιώνονται, με σκοπό να κερδίσουν και αυτοί μια θέση στις καρδιές των παικτών παγκοσμίως. Τα παλικάρια πίσω από τη Marvelous First Studios απέδειξαν πως, όταν οι δημιουργοί έχουν όρεξη και μεράκι, μπορούν να κάνουν θαύματα. Κάτι τέτοιο είδαν και οι ιθύνοντες της Marvelous Entertainment και αποφάσισαν να στηρίξουν αυτό το αποκλειστικό project για το Switch μέχρι τέλους.

Flashback πίσω στα τέλη των 80s. Τότε που δεν υπήρχαν τα ίντερνετς, η παγκοσμιοποίηση ήταν απλά μια θεωρία και φυσικά (στην Ελλάδα) οι όροι “manga” και “anime” κατατάσσονταν στα Μικυμάο. Τότε λοιπόν, τα πρωινά, στο πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι της τηλεόρασής μας, προβαλλόταν το Robotech. Η πρώτη ίσως επαφή των γηραιότερων εξ ημών, όχι μόνο με τα mecha, αλλά και με τα anime γενικότερα. Πού κολλάνε τα παραπάνω με τον… από μηχανής Δαίμονα της Marvelous Entertainment, την πολυαναμενόμενη Action αποκλειστικότητα για τη Nintendo, θα αναρωτιέστε τώρα εσείς. Σχεδιαστής των ρομπότ μας, είναι ο Shoji Kawamori, γνωστός από τη σειρά Macross, μία από τις τρεις που μπασταρδεύτηκαν μεταξύ τους για να φτιαχτεί το (αμερικανοποιημένο) Robotech. Οπότε αν η ηλικία σας είναι τέτοια που σας επιτρέπει να έχετε αναμνήσεις από αυτό, ετοιμαστείτε να θυμηθείτε τα μικράτα σας, μιας και η αίσθηση του Daemon X Machina, το θυμίζει έντονα!

 

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 3 μήνεςΠριν από 3 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
BlackJack
27/01/2022 18:47

Επίσης, έχει δωρεάν 3 dlc (το ένα απο τα 3 ήταν επι πληρωμής). Prototype Arsenal Set (επι πληρωμής τιμή 6.99, τώρα free μέχρι 27/2) και τα άλλα 2 που ήταν ήδη free, Metallic Equipment Set και Arsenal Decals- The Brushstrokes of Souun Takeda.

andrewfragkiadakis
Απάντηση προς  BlackJack
28/01/2022 11:50

Link για τα 3 δωρεάν dlc εδώ