Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν από 26 Αυγούστου έως 02 Σεπτεμβρίου για PC το Automachef, από την Epic Games
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν από 26 Αυγούστου έως 02 Σεπτεμβρίου για PC το Automachef, από την Epic Games
6
+39
45

Δωρεάν από 26 Αυγούστου έως 02 Σεπτεμβρίου για PC το Automachef, από την Epic Games

Λήξη: 02/09/21

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Η Epic Games αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν σε όλους για PC, το Automachef.

Απαραίτητο για να το αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο το προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου από 26 Αυγούστου έως 02 Σεπτεμβρίου, κρατώντας το με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις download όποτε επιθυμείς).

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM:  https://store.steampowered.com/app/984800/Automachef/   (τιμή: 14,99€)

Ελληνικό Gameplay

Καλώς ήλθατε στο Automachef, ένα γρίφο διαχείρισης πόρων όπου σχεδιάζετε κουζίνες, προγραμματίζετε μηχανήματα και παρακολουθείτε τη μεγαλοφυία σας να ζωντανεύει! It’sρθε η ώρα να σχεδιάσουμε τις κουζίνες του αύριο, σήμερα!
Σχέδιο. Θέση. Πρόγραμμα:
Σχεδιάστε και κατασκευάστε αυτοματοποιημένα εστιατόρια και, στη συνέχεια, προγραμματίστε τα να λειτουργούν σαν καλά λαδωμένα μηχανήματα! Έχετε στάση can-do και τεχνογνωσία για να κατακτήσετε τον κόσμο των αυτοματοποιημένων εστιατορίων;


Προκλητικά παζλ:
Ρυθμίστε καλά το μυαλό σας καθώς αντιμετωπίζετε περίπλοκους γρίφους χωρικής διαχείρισης πόρων και σεναρίων! Δεν υπάρχουν αρκετά χοτ ντογκ; Θα τακτοποιήσεις! Κουζίνες στη φωτιά; Κανένα πρόβλημα για έναν έξυπνο άνθρωπο σαν εσένα!


Πολλαπλές λειτουργίες εγκεφαλικού γαργαλητού:
Αντιμετωπίστε τα επίπεδα της καμπάνιας, διασχίστε τον επιχειρηματικό κόσμο σε κατάσταση συμβολαίων ή απλώς τρελαθείτε στη δοκιμαστική λειτουργία του sandbox και παίξτε μέχρι να γεμίσετε!


Ατελείωτη γοητεία και ιδιόμορφο χιούμορ:
Όλα παραδόθηκαν σε αφθονία από τον άβουλο άστοχο ανθρώπινο πρωταγωνιστή μας- Robert Person. Ποιος είναι σίγουρα άνθρωπος. Μην κάνετε ερωτήσεις.


Υποστήριξη Mod:
Πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να φέρετε μια ακόμη πίτσα στο τραπέζι; ΜΕΓΑΛΟΣ! Ανεβείτε στο πιάτο και δημιουργήστε τα δικά σας συστατικά, συνταγές και επίπεδα σεναρίων μέσω του Steam Workshop!

 

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 1 μήναΠριν από 1 μήνα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Yannispap
27/08/2021 12:44

δωρεάν επίσης και το Saints Row®: The Third™ Remastered!