Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν από 19 Μαΐου έως 26 Μαΐου το Borderlands 3 από την Epic Games
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν από 19 Μαΐου έως 26 Μαΐου το Borderlands 3 από την Epic Games
6
+166
173

Δωρεάν από 19 Μαΐου έως 26 Μαΐου το Borderlands 3 από την Epic Games

Λήξη: 26/05/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Η Epic Games αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν σε όλους για pc, ένα εξαιρετικό loot shooter, το Borderlands 3.

Θυμίζω ότι  η Epic Games δεν είχε ανακοινώσει τον δωρεάν τίτλο που θα έδινε, αλλά ενεργοποίησε ξανά το Mystery Game με πρώτο στη σειρά το Borderlands 3.

Απαραίτητο για να το αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο το προσθέτεις  στη βιβλιοθήκη σου από 19 Μαΐου έως 26 Μαΐου κρατώντας το με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις download όποτε επιθυμείς).

Πληροφορίες και κριτικές για το παιχνίδι στο Steam: https://store.steampowered.com/app/39754...erlands_3/

Για να είμαι ειλικρινής, το πρώτο Borderlands το έπαιξα κατά τύχη. Δεν είχα παρακολουθήσει ιδιαίτερα τον τίτλο πριν την κυκλοφορία του, αλλά παραδόξως με εξέπληξε ευχάριστα. Όταν ακολουθήσε το Borderlands 2 το 2012 ήμουν έτοιμος και εγώ και η παρέα μου. Τελικά το sequel βελτίωνε όλους τους τομείς και κατέληξα να κάνω αρκετά playthroughs. Κατάφερε να με εθίσει και να ασχοληθώ με όλο το endgame περιεχόμενο (NikeFerrari σε ευχαριστώ για την βοήθεια με τον Terramorphous). Είχε αυτή την γλυκιά ικανοποίηση που ο χαρακτήρας σου συνεχώς δυναμώνει και κάθε λίγα λεπτά θα είχες στα χέρια σου ένα νέο όπλο που θα είναι λίγο καλύτερο από το προηγούμενο ή ένα νέο skill που θα σε έκανε πιο αποτελεσματικό στις μάχες. Το παιχνίδι σίγουρα βοήθησε να εδραιωθεί το loot shooter genre, το οποίο απογειώθηκε σε δημοφιλία με το Destiny στην αρχή της γενιάς.

Φτάσαμε όμως στο 2019. Καλύτερα ας προσπεράσουμε τα πολλά σκαμπανεβάσματα στο δρόμο μέχρι να φτάσουμε στην κυκλοφορία του Borderlands 3, τα οποία οδήγησαν μερικούς παίκτες να ξεκινήσουν μέχρι και κίνημα μποϊκοτάζ έπειτα από τις αμφίβολες πρακτικές της 2K Games και της Gearbox. Δεν πιστεύω πως υπάρχει χώρος για αυτά σε μια κριτική που αφορά αποκλειστικά το παιχνίδι. Βρισκόμαστε, λοιπόν, περίπου επτά χρόνια μετά το Borderlands 2. Πλέον η σειρά δεν είναι η μοναδική που εντάσσεται στην loot shooter κατηγορία. Καταφέρνει άραγε να ανταποκριθεί στις νέες αυξημένες απαιτήσεις; Η σύντομη απάντηση: Ναι. Όπως μπορείτε, όμως, να υποθέσετε υπάρχει φυσικά και το “αλλά”…

-Ελληνικό review 1

H σειρά Borderlands αποτελεί εδώ και μια δεκαετία ένα από τα βαριά “χαρτιά” της βιομηχανίας των video games, καθώς έχει καταφέρει να προσελκύσει στους κόλπους της εκατομμύρια παίκτες. Επιπροσθέτως, το Borderlands έθεσε τις βάσεις για αυτό που αποκαλούμε σήμερα ως “looter shooter”. Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι η Gearbox Software πήρε τον βασικό πυρήνα της σειράς Diablo και τον προσάρμοσε στα δεδομένα ενός First-Person Shooter.Η συλλογή του καλύτερου δυνατού loot σίγουρα αποτελεί αυτοσκοπό και προκαλεί τον ανάλογο εθισμό στον παίκτη, όμως η σειρά έχει πολύ περισσότερες αρετές από αυτές που συνήθως τις καταλογίζονται. Μια από αυτές είναι και το σενάριο της ή για να ακριβολογούμε ο τρόπος με τον οποίο αποδίδεται η ιστορία της. Το γλαφυρό και ευφυέστατο storytelling της Gearbox Software, οι δεκάδες αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες και το καυστικό χιούμορ δένουν αρμονικά, απαρτίζοντας ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο που δύσκολα θα αφήσει κάποιον ασυγκίνητο.

-Ελληνικό review 2

Τ

συνταγή για ένα επιτυχημένο First Person Shooter έχει ως εξής: Παίρνουμε πολλούς τρελούς και γραφικούς χαρακτήρες, τους “φορτώνουμε” με έναν τόνο παράξενα όπλα, βάζουμε στο μίξερ εκρήξεις και ατελείωτο loot, κλείνουμε και ανακατεύουμε. Αυτή η φόρμουλα πέτυχε εδώ και χρόνια για τους ανθρώπους της Gearbox από το πρώτο κιόλας Borderlands, σχεδόν μια δεκαετία πριν. Η σειρά έχει τον δικό της χαρακτήρα και προσωπικότητα, μένοντας στο Hall of Fame των looter shooters, με φανατικό κοινό διαχρονικά. Για κάποιον που είναι έχει μια κλίση στα FPS είναι πολύ δύσκολο να μην έχει ασχοληθεί έστω και για λίγο με έναν από τους τρεις Borderlands τίτλους, που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Όμως, το καθαρά “νέας γενιάς” Borderlands 3, είναι πλέον εδώ και φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο και το καλύτερο Borderlands game ξεπερνώντας τα μεγάλα νούμερα των “προγόνων” του…
Το story του νέου Borderlands τοποθετείται μετά τα γεγονότα του 2, με τον θάνατο του Handsome Jack και παρότι υπάρχει μια σεναριακή “συνέχεια” μεταξύ των παιχνιδιών, θα λέγαμε άνετα πως ακόμη και αν δεν έχετε ασχοληθεί με προηγούμενα games, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ξεκινήσετε από το Borderlands 3. Αυτό, γιατί η σειρά είναι καθαρά gameplay-based και πολύ λιγότερο story-driven που σημαίνει με λίγα λόγια ότι η έμφαση δίνεται στο ίδιο το gameplay του παιχνιδιού και όχι τόσο το story. Από τη στιγμή μάλιστα που το παιχνίδι ενθαρρύνει αρκετά το συνεργατικό παιχνίδι (μέχρι τέσσερις παίκτες) και λόγω του καταιγιστικού ρυθμού που υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος του, δεν θα δίνετε έτσι και αλλιώς πολλή σημασία στην ιστορία, η οποία αντικειμενικά είναι τουλάχιστον μέτρια (ασχετως αν τα main missions είναι μεγάλης διάρκειας και πολύ καλής ποιότητας).

Περιληπτικά πάντως, στο Borderlands 3 έχουμε δύο νέους villains: τα αδέρφια Calypso, Τroy και Τyreen που έχουν δημιουργήσει μια νέα αίρεση, τους Children of the Vault (COV) και προσπαθούν να βρουν τα κλειδιά των Vaults. Οι Vaults είναι εξαιρετικά κρυμμένες και απαγορευμένες περιοχές με σπάνιο loot. Κύριο χαρακτηριστικό του storytelling των Borderlands είναι το ιδιαίτερο χιούμορ σε κάθε διάλογο και side quest και παρότι δεν είναι πάντα επιτυχημένο, προσδίδει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον οποίο είναι δημοφιλής η σειρά. Στο Borderlands 3 μεταξύ άλλων θα συναντήσουμε και πάρα πολλούς χαρακτήρες από τα προηγούμενα παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε εις πέρας την εκτενή, σε θέμα διάρκειας, αποστολής μας. Η διάρκεια του βασικού story μαζί με ορισμένα απαραίτητα side missions (για να μην μείνετε underleveled) είναι κοντά στις 35 με 40 ώρες, ενώ για όσους επιθυμούν να δουν όλα όσα έχει να προσφέρει το παιχνίδι θα χρειαστούν ακόμη 20 και πλέον ώρες.
Οπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ο παίκτης καλείται να επιλέξει έναν από τους τέσσερις διαθέσιμους Vault Hunters, που θα είναι και ο χαρακτήρας του στο συγκεκριμένο playthrough. Κάθε Vault Hunter έχει τις δικές του δυνατότητες, skills και δευτερεύουσες δυνάμεις. Το βασικό μας playthrough το ολοκληρώσαμε με τον Beast Hunter, χαρακτήρας που μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε μαζί μας ένα pet companion (υπάρχουν τρία διαθέσιμα συνολικά) το οποίο μας βοηθά στη μάχη και μάλιστα μπορούμε να το αναβαθμίσουμε με πολλούς τρόπους, αλλάζοντας του ακόμα και μορφή. Πέρα από αυτό μπορούμε να ορίσουμε και μια power move στο πλήκτρο L1 (PS4) όπως το να πετάμε ένα φλεγόμενο σμήνος πουλιών στους εχθρούς ή να γιγαντώνουμε το pet μας κάνοντας το πανίσχυρο για μερικά δευτερόλεπτα. Η Moze (The Gunner) είναι ο δεύτερος χαρακτήρας που μπορούμε να διαλέξουμε και έχει ως κύρια δύναμη της το Mech το οποίο μπορεί να αναβαθμίζει ή να κουβαλάει έναν ακόμη συμπαίκτη της στην πλάτη. Η Amara (The Siren) επικεντρώνεται και στο κοντινό damage με υπερδυνάμεις που μπορούν να ακινητοποιήσουν στον αέρα εχθρούς και να τους συνθλίψουν ενώ ο Zane (The Operative) στηρίζεται πολύ στα gadgets του στη μάχη και αποτελεί τον χαρακτήρα “James Bond” του Borderlands 3.

-Ελληνικό review 3

Gameplays

-Έτοιμοι για ΠΑΡΑΝΟΙΑ! #1 | Borderlands 3 | Greek Gameplay

-ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΗΜΑ #2 | Borderlands 3 | Greek

Δωρεάν

Πριν από 1 μήναΠριν από 1 μήνα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Paskal
19/05/2022 17:06

OMG Μου κάνεις πλάκα !! 😯

makaroniakotopoulo
19/05/2022 17:35

Ηταν το μονο που δεν ειχα μπραβο ρε Epic με τα ωραια σου. Τωρα μονο να βρω χρονο να το παιξω…

Last edited 1 μήνας πρίν by makaroniakotopoulo
eko13
19/05/2022 18:28

Ειναι η περιοδος “Mystery games” της Epic οπου δινει σημαντικα παιχνιδια (GTA V, ΝΒΑ 21 κτλ) ριξτε ενα βλεφαρο καθε Πεμπτη στις 18:00

XghosT7
20/05/2022 08:33

Παιχνιδάρα ρε φίλε!!! κοιτούσα να το αγοράσω πριν 3 μέρες! κοιτά εδώ φάση. Ευχαριστούμε Exotic!