Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν από 16 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου, 2 παιχνίδια για PC: τα Speed Brawl και Tharsis, από την Epic Games
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν από 16 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου, 2 παιχνίδια για PC: τα Speed Brawl και Tharsis, από την Epic Games
3
+52
55

Δωρεάν από 16 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου, 2 παιχνίδια για PC: τα Speed Brawl και Tharsis, από την Epic Games

Λήξη: 23/09/21

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Η Epic Games αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν σε όλους  2 παιχνίδια για PC: τα Speed Brawl και Tharsis.

Απαραίτητο για να τα αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο τα προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου από 16 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου, κρατώντας τα με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις download όποτε επιθυμείς).

1. Speed Brawl: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/...peed-brawl

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/46867...eed_Brawl/  (τιμή: 16,79€)

Ιστορία

Λονδίνο, 1888 . Μετά από μια δεκαετία πολέμου με τους Σεληνιανούς εισβολείς που ονομάσαμε Σεληνίτες, η Βρετανική Αυτοκρατορία τελικά εξάλειψε την απειλή που μοιάζει με έντομα χάρη σε έναν ορμητικό αξιωματικό με το όνομα Hugo Wells. Συντρίβει τη βασίλισσα της αποικίας και με αυτόν τον τρόπο εδραιώνει την ιδιότητά του τόσο ως ήρωας της αυτοκρατορίας όσο και ως de facto πατριάρχη των Σελενιτών που μοιάζουν με κηφήνες.
Μετά τον πόλεμο, οι Σεληνίτες έγιναν το νέο εργατικό δυναμικό της βιομηχανικής μας επανάστασης, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή προόδου και ευημερίας. Απαλλαγμένος από τα δεσμά της απασχόλησης, ο άνθρωπος θα μπορούσε να επιδιώξει πιο επίγειες προσπάθειες. Ωστόσο, η απληστία και η ανυπακοή εξαπλώθηκαν σε όλες τις μεσαίες και εργατικές τάξεις. Για να χορτάσει τις μάζες, ο Hugo Wells συνέλαβε την απόλυτη ψυχαγωγία. Ένα εκλεκτό άθλημα όπου μόνο οι πιο τολμηροί, οι ταχύτεροι και οι πιο άξιοι πολεμιστές θα μπορούσαν να διεξάγουν έναν μικρό πόλεμο ενάντια στις σκλαβωμένες ορδές των Σελενιτών. Καλώς ήλθατε… στο Speed ​​Brawl!

Χαρακτηριστικά

  • 6 Μοναδικά Brawlers με τα δικά τους στυλ παιχνιδιού
  • Φορτία αναβαθμίσεων για να προσαρμόσετε κάθε μαχητή και να πραγματοποιήσετε έκρηξη μέσω του διαγωνισμού
  • Ξύρα ξαφνικά οπτικά και όμορφα κινούμενα πρόσωπα
  • Πάνω από 50 μοναδικές εκδηλώσεις γεμάτες δράση και αγώνες για να περάσετε σε πολλά πρωταθλήματα Speed ​​Brawl.
  • Τοπικός και διαδικτυακός συνεταιρισμός παίζουν σε όλη την καμπάνια!

Gameplay

 

2.Tharsis: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/tharsis

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/323060/Tharsis/  (τιμή: 14,99€)

 

Strategy με ζάρια… Ή μάλλον Simulation με ζάρια, μιας και δε ξέρω κατά πόσο μπορούμε να μιλάμε για οποιαδήποτε στρατηγική όταν ολόκληρος ο τίτλος στηρίζεται εξολοκλήρου και μόνο στην τύχη. Όπως και να έχει, το Tharsis της Choice Provisions κυκλοφόρησε αρχικά το 2016 για PC και PS4 και πρόσφατα ήρθε η ώρα του port για το Nintendo Switch. Το setup είναι ότι έχουμε την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη. Φυσικά αν όλα έβαιναν καλώς, δε θα συζητάγαμε αυτή τη στιγμή, οπότε αντιλαμβάνεστε πως όλα πάνε κατά διαόλου με το καλημέρα και πρέπει να επιβιώσει το τετραμελές πλήρωμα για 10 εβδομάδες (γύρους δηλαδή), μέσα από μια σειρά τυχαίων κακουχιών. Οι μνήμες μας είναι ακόμα νωπές από την προ διμήνου ανάλυση για το Out There: Ω The Alliance και οι συγκρίσεις αναπόφευκτες. Με βασική διαφορά ότι το προαναφερθέν, ήταν κάπως εθιστικό. Εδώ δεν είχαμε την ίδια εντύπωση.

Ξεκινώντας λοιπόν, το διαστημόπλοιο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με δύο μέρη του να χρήζουν επισκευής. Πως επιδιορθώνονται; Με ζαριές. Κάθε πρόβλημα έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό που πρέπει να “πιάσουμε” με τις ρίψεις του εκάστοτε μέλους. Αν τα πράγματα βέβαια ήταν τόσο απλά, το review θα τελείωνε εδώ. Αλλά όχι, κάπως πρέπει να μας βγει η ψυχή. Σε κάθε γύρο οι καταστροφές (κατά πάσα πιθανότητα) αυξάνονται και πρακτικά πρέπει να επιλέγετε τι θα επιδιορθώνετε. Παράλληλα, το πλήρωμα απαιτεί φαγητό ώστε να αυξάνονται οι ρίψεις που έχετε διαθέσιμες, λίγο στρες ώστε οι αποφάσεις που παίρνονται στο τέλος κάθε βδομάδας να είναι όσο το δυνατόν ορθολογικότερες και σωματική υγεία για να ανταπεξέρχονται στους κινδύνους.

 

Ελληνικό review

Gameplay

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 1 μήναΠριν από 1 μήνα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments