Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν από 13 Ιανουαρίου έως 20 Ιανουαρίου για PC το Galactic Civilizations III, από την Epic Games
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν από 13 Ιανουαρίου έως 20 Ιανουαρίου για PC το Galactic Civilizations III, από την Epic Games
4
+75
79

Δωρεάν από 13 Ιανουαρίου έως 20 Ιανουαρίου για PC το Galactic Civilizations III, από την Epic Games

Λήξη: 20/01/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Η Epic Games αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν σε όλους για PC, το Galactic Civilizations III.

Απαραίτητο για να το αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο το προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου από 13 Ιανουαρίου έως 20 Ιανουαρίου, κρατώντας το με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις download όποτε επιθυμείς).

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/22686...tions_III/  (τιμή: 33,99€)

Επιλέξτε τον καλύτερο τρόπο να κυβερνήσετε τον γαλαξία σας με την ίδρυση κυβέρνησης, να αγοράσετε και να πουλήσετε σπάνιους πόρους χρησιμοποιώντας τη νέα Γαλαξιακή Αγορά, να τοποθετήσετε τις αποικίες σας στην πορεία προς την ανεξαρτησία με την Κοινοπολιτεία και πολλά άλλα! Οι ίντριγκες απαντούν στα μεγάλα ερωτήματα σχετικά με τη διοίκηση ενός ολόκληρου πολιτισμού σε εκατοντάδες πλανήτες και έναν τεράστιο γαλαξία.

Θα χρειαστεί να διατηρήσετε υψηλή βαθμολογία έγκρισης μεταξύ των ανθρώπων σας για να διατηρήσετε τον έλεγχο της κυβέρνησης. Η υπερβολικη φορολογία όπως και οι κακές αποφάσεις θα σας οδηγήσουν σε μια εύκολη ήττα στις επόμενες εκλογές. Ο τρόπος με τον οποίο αντιδράτε κατά τη διάρκεια ενός από τα διαφόρων γεγονότων κρίσης μπορεί επίσης να μετατρέψει τις παλίρροιες της υπέρ των ανθρώπων σας – για καλύτερα ή για χειρότερα.

Ένας τεράστιος γαλαξίας που θα εξερευνήσετε. Χιλιάδες πλανήτες ώριμοι για καθίζηση. Εκατοντάδες αποικίες που αναζητούν ηγεσία.

Βασικά χαρακτηριστικά:
– Επιλέξτε τη μορφή διακυβέρνησης
Κανόνας με ήπιο άγγιγμα – ή με σιδερένια γροθιά! Επιλέξτε από 20 διαθέσιμα κυβερνητικά στυλ και ορίστε τον πολιτισμό σας σε ένα μονοπάτι προς το μεγαλείο. Κάθε στυλ διοίκησης έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μπορείτε να κυβερνήσετε δημοκρατικά, αλλά θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι θα διατηρήσετε την εύνοια του λαού σας, ώστε να μην χάσετε τις επόμενες εκλογές. Μπορείτε επίσης να υιοθετήσετε έναν ιδιοκτήτη αριστοκρατίας για να υποδουλώσετε την εργατική σας τάξη ή να επιλέξετε μια Διαστρωματική Πλουτοκρατία και να επιτρέψετε στις επιχειρήσεις σας να κυβερνούν και στη συνέχεια οι απόψεις των ανθρώπων σας δεν έχουν σημασία! Φυσικά, υπάρχει η πιθανότητα για πολιτικές αναταραχές, αλλά μπορείτε να το χειριστείτε – σωστά;

– Δείτε τον Πολιτισμό σας μέσα από απροσδόκητες κρίσεις
Επιλέξτε την περιπέτεια σας! Ειδικά γεγονότα μπορούν να αναδυθούν και να ρίξουν ένα στοιχείο – κλειδί στα σχέδιά σας για τον πολιτισμό σας. Αυτά τα γεγονότα, που ονομάζονται “Κρίσεις”, κατευθύνονται μέσω μιας σειράς επιλογών που κάνετε. Ίσως χρειαστεί να χαλαρώσετε μια ομάδα βίαιων επαναστατών ή να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας ενάντια σε ένα τεράστιο διαστημικό πλάσμα που κρύβεται στα περιθώρια της αυτοκρατορίας σας. Ο τρόπος με τον οποίο αποφασίζετε να χειριστείτε κάθε κατάσταση θα επηρεάσει τις εκδηλώσεις, τις επιλογές, τις ευκαιρίες και τα οφέλη που σας προσφέρονται.

– Δημιουργία μιας Κοινοπολιτείας
Βάλτε τις αποικίες σας σε μια πορεία προς την αυτάρκεια! Καθώς η αυτοκρατορία σας μεγαλώνει, οι κόσμοι στα περίχωρα θα θέλουν να γίνουν ανεξάρτητοι. Αυτές οι υποκείμενες καταστάσεις θα κάνουν όπως λένε χωρίς να πρέπει να κάνετε το παραμικρό. Παρέχοντας στους κόσμους αυτούς την ιδιότητα της Κοινοπολιτείας, θα μετατραπούν σε σύμμαχο με ευνοϊκή διάθεση και θα είναι διατεθειμένοι να υλοποιήσουν τα αιτήματά σας στη γαλαξιακή σκηνή, καθώς και να προσφέρουν μια σημαντική επιστροφή στον οικιστικό πολιτισμό.

Galactic Civilizations III – Beginner Tutorial

Galactic Civilizations III Gameplay

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 2 εβδομάδεςΠριν από 2 εβδομάδες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DealBreaker
13/01/2022 21:16

Πρέπει να έχει δοθεί πάλι έτσι; Το βλέπω ήδη στο library.

giorgakis4444
Απάντηση προς  DealBreaker
14/01/2022 00:03

ναι το είχαν δώσει ξανά στις 21/1/21