Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν από 12 Μάϊου έως 19 Μάϊου, 3 παιχνίδια για PC, το Prey, το Redout: Enhanced Edition και το Jotun: Valhalla Edition, από την Epic Games
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν από 12 Μάϊου έως 19 Μάϊου, 3 παιχνίδια για PC, το Prey, το Redout: Enhanced Edition και το Jotun: Valhalla Edition, από την Epic Games
4
+100
104

Δωρεάν από 12 Μάϊου έως 19 Μάϊου, 3 παιχνίδια για PC, το Prey, το Redout: Enhanced Edition και το Jotun: Valhalla Edition, από την Epic Games

Λήξη: 19/05/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Η Epic Games αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν σε όλους  3 παιχνίδια για PC,  το εκπληκτικό shooter πρώτου προσώπου Prey, το αγώνων επιστημονικής φαντασίας Redout: Enhanced Edition και το Jotun: Valhalla Edition (δράσης-περιπέτειας).

Απαραίτητο για να τα αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο τα προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου από 12 Μάϊου έως 19 Μάϊου, κρατώντας τα με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις download όποτε επιθυμείς).

—————————————————————————————————————————————————————-

1.

  -Prey 

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/480490/Prey/   (τιμή: 29,99€)

Περίμενα την επόμενη προσθήκη της σειράς αρκετά χρόνια, καθώς αποτελούσε και ένα από τα πρώτα μου βήματα στην σκηνή της gaming δημοσιογραφίας το 2011, χρονολογία που έγινε η επίσημη ανακοίνωση του sequel του Prey (2006) από την Bethesda. Όταν ακυρώθηκε το Prey 2, το οποίο είχε ένα από τα καλύτερα trailers που έχω δει, είχα απογοητευτεί, όπως είναι και το λογικό, όταν περιμένεις κάτι με τόσο ενθουσιασμό και σου λένε απλά… “όχι”, ενώ ότι υλικό είχε κυκλοφορήσει για το παιχνίδι έδειχνε ότι θα είναι ένα έπος.

Η ανακοίνωση του Prey 2017 έφτασε στα αυτιά μου σαν υπέροχη μουσική και από τότε μέτραγα τις μέρες για το προβλεπόμενο release για να το πιάσω στα χέρια μου.

Ο κόσμος θυμίζει αρκετά τον κόσμο του Alien ή του System Shock όπως είναι φυσικό, καθώς διαδραματίζεται σε έναν διαστημικό σταθμό. Όλα αυτά τα concepts ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια όπως και το Prey. Το παιχνίδι ξεκινά στο δωμάτιο του/της επιστήμονα Mr/Ms Morgan Yu και σας εισάγει κατευθείαν στο μυστήριο. Όπως ήδη καταλάβατε, υπάρχει επιλογή γένους male/female με το ίδιο όνομα.

-Ελληνικό review 1

Ξεκινώντας, βρισκόμαστε στη θέση του (ή της) Morgan Yu στο διαστημικό σταθμό Talos I το έτος 2035. Υπάρχει ένα εναλλακτικό σύμπαν, όπου ο John Kennedy επέζησε της απόπειρας δολοφονίας και η Αμερική με τη σοβιετική Ρωσία συνεργάστηκαν πάνω σε διάφορα μυστικά projects. Εκμεταλλευόμενοι αυτά τα projects του παρελθόντος, μεγάλοι επιστήμονες μέσα στο διαστημικό σταθμό διεξάγουν μελέτες και πειράματα πάνω σε μια εξωγήινη φυλή, τους Typhon, προσπαθώντας να εμφυτεύσουν διάφορες εξωπραγματικές ιδιότητες αυτής της φυλής στον άνθρωπο. Ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται τα εμφυτεύματα neuromods, τα οποία επηρεάζουν κατά κάποιο τρόπο το νευρικό σύστημα του ατόμου που το δέχεται, δίνοντας ξεχωριστές – υπεράνθρωπες δυνατότητες. Αυτή η σπουδαία εφεύρεση όμως, δεν χρησιμοποιείται χωρίς κόστος, προκαλώντας διάφορες παρενέργειες και κυρίως την αμνησία μετά από τις προσθαφαιρέσεις των neuromods.

-Ελληνικό review 2

Προφητεία Αγνώστου, αποτυπωμένη σε ψηφιακό τοίχο μετακουνενικού απολιθώματος

Από το Prey δεν είχα κάποια ιδιαίτερη προσδοκία. Ουδέποτε είχα ασχοληθεί με το ομότιτλο παιχνίδι του 2006 και προτού βεβαιωθώ για την σχεδιαστική παντοδυναμία της Arkane μετά το έπος του Dishonored 2, βρισκόταν μεν στο ραντάρ μου, το σήμα του δε, ήταν ιδιαίτερα αχνό. Και μετά άνοιξα τα μάτια μου στο όμορφο και σένιο διαμέρισμα του δόκτορος Morgan Yu, ένα ηλιόλουστο πρωϊνό του Μάρτη του 2032. Έβαλα να γίνεται καφές και έλεγξα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου. Από τα ηχεία ξεχυνόταν μια ευχάριστα φουτουριστική ambient μελωδία, η οποία δεν θα ήταν διόλου ανάρμοστη στο soundtrack του Blade Runner. O αδερφός μου Alex, με συνέχαιρε για την αρχή της ερευνητικής μου θητείας στον σταθμό Talos I και με προέτρεπε, αφού τελείωνα το πρωϊνό μου, να βάλω τη σένια διαστημοστολή που κρεμόταν στην ντουλάπα και να ξεκινήσω για το τερματικό του σταθμού, καθώς έπρεπε να ολοκληρώσω επιτυχώς ορισμένες δοκιμασίες/εξετάσεις, προκειμένου να πιστοποιηθεί η καταλληλότητά μου για το ευγενές μας έργο.

Επιλέγοντας το γένος του πρωταγωνιστή μας κατά την εξαιρετική εισαγωγή του παιχνιδιού

Όπερ και εγένετο. Κατά την άφιξή μου στον σταθμό, με χαιρέτησε εγκάρδια ο Alex και μου ζήτησε, όταν θα ήμουν έτοιμος, να προσέλθω σε μια σειρά προετοιμασμένων δοκιμαστικών θαλάμων. Τυπικές δοκιμασίες αντανακλαστικών και γνωσιακής ανταπόκρισης/επεξεργασίας. Επάνω που άρχισα να μπαίνω στον αυτόματο, συνέβη κάτι που σίγουρα ήταν στην φαντασία μου. Αγωνιζόμουν να ανασάνω, καθώς ο δοκιμαστικός θάλαμος γέμιζε κάποιου είδους αναισθητικό αέριο και τα μεγάφωνα ούρλιαζαν πανικόβλητες διαταγές.

-Ελληνικό review 3

20170506155219 1

Gameplays

-Παίζουμε PREY – Πανικός στο διάστημα!

-PREY Gameplay Walkthrough Part 1 – INTRO – (Exclusive Gameplay Prey 2017)

-PREY Gameplay Walkthrough Part 2 – DR. CALVINO’S WORKSHOP #Prey (Full Game)

-Prey greek gameplay Θύτης ή Θήραμα;

—————————————————————————————————————————————————————-

2.

  -Jotun: Valhalla Edition 

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/32358...a_Edition/  (τιμή: 3,74€)

Valhalla. Μία λέξη που ακούμε πολύ τελευταία… Σειρές, ταινίες και παιχνίδια. Στα games όμως την ακούμε από παλιά. Γι’ αυτό το λόγο, στο σημερινό μας review θα σας παρουσιάσουμε το Jotun Valhalla Edition. Ένα οπτικό υπερθέαμα ζωγραφισμένο στο χέρι με αρχές από puzzle, action και adventure παιχνίδια εμπνευσμένο από τη Σκανδιναβική Μυθολογία. Kυκλοφόρησε την πλήρη έκδοσή του VALHALLA EDITION το 2016 από την Thunder Lotus Games και είναι διαθέσιμο για PC, PS4, Xbox ONE και Nintendo Switch.
Story
Στο Jotun Valhalla Edition παίρνετε το ρόλο της Thora. Μίας Viking πολεμίστριας που δεν κατάφερε να πεθάνει ένδοξα και περιπλανιέται στο κόσμο των γιγάντων, ψάχνοντας το δρόμο για τη Valhalla. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα μάθετε διάφορα πράγματα για τη ζωή της Thora και της οικογένειάς της, καθώς και πολλά ενδιαφέροντα εισαγωγικά στοιχεία για τη μυθολογία των Vikings.

Μέσα από τα μάτια της Thora και την υπέροχη φωνή του Odin, θα μάθετε για τη δημιουργία του κόσμου, τις διαστάσεις που τον αποτελούν, τους πρώτους κατοίκους της γης και τις παραδόσεις των Βόρειων λαών και των θεών τους.

Jotun Valhalla Edition Review

-Ελληνικό review 1

Στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, η Thunder Lotus Games μας παρουσίασε το Sundered, ταξιδεύοντάς μας σε ένα απόκοσμο σύμπαν εμπνευσμένο από την μυθολογία Cthulhu. Αρκετά χρόνια νωρίτερα η Καναδική εταιρεία ανάπτυξης είχε από επηρεαστεί από μια άλλη μυθολογία (Σκανδιναβική) στην παρθενική δημιουργία της, η οποία έφερε τον τίτλο Jotun. Οι απαραίτητοι πόροι για την ανάπτυξη του εν λόγω Action-Adventure προήλθαν από μια επιτυχημένη crowdfunding εκστρατεία στο Kickstarter, καθώς και από την κυβέρνηση του Καναδά, η οποία μέσω του Canadian Media Fund βοηθά διάφορους developers, μουσικούς ή σκηνοθέτες να υλοποιήσουν το όραμά τους.

To Jotun κυκλοφόρησε αρχικά στο Steam το 2015 και στην πορεία μεταφέρθηκε στα PS4, Xbox One και Wii U. H μεταφορά αυτή συνοδεύτηκε από την προσθήκη επιπλέον περιεχομένου, του λεγόμενου Valhalla Mode και από την αναπροσαρμογή του τίτλου του παιχνιδιού σε Jotun: Valhalla Edition. Με δεδομένη την επιτυχία που απολαμβάνει το Switch στον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας του, η Thunder Lotus Games ήταν πολύ φυσικό να μεταφέρει την πρώτη δημιουργία της στην υβριδική κονσόλα της Nintendo. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Jotun: Valhalla Edition είναι ένα από τα πιο εμπορικά επιτυχημένα indie games των τελευταίων ετών, καθώς πριν κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch είχε ήδη σπάσει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου πωλήσεων.

-Ελληνικό review 2

Gameplays

-Jotun Valhalla Edition| Full Game Walkthrough | No Commentary

-Jotun Valhalla Edition Gameplay Walkthrough Part 1 – No Commentary [PC]

—————————————————————————————————————————————————————-

3.

οσώπου Prey το Jotun: Valhalla Edition (δράσης-περιπέτειας), και το Redout: Enhanced Edition.

Απαραίτητο για να τα αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο τα προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου από 12 Μάϊου έως 19 Μάϊου, κρατώντας τα με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις download όποτε επιθυμείς).

—————————————————————————————————————————————————————-

3.

  -Redout: Enhanced Edition 

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/51771...d_Edition/  (τιμή: 31,99€)

Τα arcade racing παιχνίδια είναι ένα είδος που βρίσκεται σε αφθονία στους προσωπικούς υπολογιστές. Από τα Screamer (αλήθεια, ποιος θυμάται αυτή τη σειρά;) και τα Need for Speed, μέχρι τα Ridge Racer και τα (ομολογουμένως υποτιμημένα και άκρως ψυχαγωγικά) Sonic All Stars Racing, υπάρχουν επιλογές για κάθε γούστο. Αυτά όμως που πραγματικά απουσιάζουν είναι τα futuristic racing, ξέρετε, εκείνα τα παιχνίδια αγώνων ταχύτητας όπου βρισκόμαστε κάπου στο μακρινό μέλλον, τα οχήματα τρέχουν με υπερηχητική σβελτάδα και οι τροχοί δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση κίνησης. Οι 2 μεγάλες παίκτες εδώ είναι τα πολύ γνωστά Wipeout και F-Zero. Η μεν πρώτη σειρά γέννημα-θρέμμα της Studio Liverpool (η πάλαι ποτέ Psygnosis), σταμάτησε το 2012 με το Wipeout 2048, το κύκνειο άσμα της ιστορικής εταιρίας, ενώ της δεύτερης αναζητούμε τα ίχνη κάπου στο μακρινό 2003, με το F-Zero GX.

Αμφότερες δεν τίμησαν ιδιαιτέρως τα pc μας με την παρουσία τους, εξαιρουμένων των 2 πρώτων Wipeout (Wipeout και Wipeout 2097). Πέρα από αυτά και μερικούς ακόμη μεμονωμένους τίτλους που βγήκαν κατά καιρούς όπως π.χ. τα Extreme G-2, Ballistics, Star Wars Episode Ι: Racer και Nitronic Rush, μιλάμε σίγουρα για μία κατηγορία που επιπλέον κυκλοφορίες θα ήταν ευπρόσδεκτες. Αυτό το κενό αντιλήφθηκε λοιπόν η ιταλική 34BigThings για να παρουσιάσει το Redout, τη δική της πρόταση στα Anti-Gravity racing games και να προσφέρει ξανά στους επίδοξους πιλότους την αδρεναλίνη και την ένταση αυτών των αγώνων.

-Ελληνικό review

Gameplays

-Redout Enhanced Edition Gameplay [PC]

-FASTEST GAME EVER MADE – Redout: Enhanced Edition!

—————————————————————————————————————————————————————-

Δωρεάν

Πριν από 5 ημέρεςΠριν από 5 ημέρες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis07
12/05/2022 17:19

Το Prey το έχει δώσει και παλαιότερα.

christoforos
Απάντηση προς  exotic
12/05/2022 18:04

Και το Jotun είχα στο library.. +1 πάντως!

stzan
Απάντηση προς  christoforos
12/05/2022 18:44

Και το jotun έχει ξαναδώσει.

catwoe
Απάντηση προς  stzan
12/05/2022 22:27

Τσιγκούνηδες! 😛

stzan
Απάντηση προς  catwoe
13/05/2022 10:13

Ε ναι!