Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν από 11 Νοεμβρίου έως 18 Νοεμβρίου για PC το Rogue Company Season Four Epic Pack, από την Epic Games
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν από 11 Νοεμβρίου έως 18 Νοεμβρίου για PC το Rogue Company Season Four Epic Pack, από την Epic Games
3
+61
64

Δωρεάν από 11 Νοεμβρίου έως 18 Νοεμβρίου για PC το Rogue Company Season Four Epic Pack, από την Epic Games

Λήξη: 18/11/21

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Η Epic Games αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν (από €31.99) σε όλους για PC, το Rogue Company Season Four Epic Pack (πρόσθετο).

Ξεκινήστε την τέταρτη σεζόν με αυτό το αποκλειστικό πακέτο Epic Games ΔΩΡΕΑΝ ! Ξεκλειδώστε το Switchblade και το Scorch, δύο εκρηκτικά Rogues που αποτεφρώνουν τους αντιπάλους με φωτιά και ναπάλμ! Λάβετε επίσης το ρούχο Inferno Imp της Switchblade μαζί με 20K Battle Pass XP. όλα ΔΩΡΕΑΝ!

Το βασικό παιχνίδι Rogue Company μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ

Η First Watch Games με την Hi-Rez Studios κυκλοφόρησαν το Rogue Company, ένα free-to-play Online Multiplayer Tactical Third-Person 4v4 Hero Shooter.

Τα συμβόλαια εκατομμυρίων
Το Rogue Company είναι ένα μη κυβερνητικό σώμα, το οποίο επεμβαίνει εκεί που οι κυβερνήσεις δεν μπορούν. Το Rogue Company λειτουργεί ανάμεσα στις γραμμές του εχθρού και πάντα εν κινήσει. Είναι παντού και πουθενά, αλλά πάντοτε εμφανίζονται πάνω στην ώρα. Το Rogue Company εξαρτάται από την κοινή γνώμη και τη λαϊκή υποστήριξη ώστε όλοι να μην τους πυροβολούν μόλις τους βλέπουν.

Αν και κάποια Rogue ζουν στην ανωνυμία, πολλά άλλα έχουν υιοθετήσει το στυλ της νέας διασημότητας όπως ελίτ, σέξι και επί πληρωμή. Το Rogue Company αναλαμβάνει συμβόλαια εκατομμυρίων δολαρίων από κυβερνήσεις και άλλους ενδιαφερόμενους για να σταματήσει άμεσες απειλές. Τα Rogue πληρώνονται πλουσιοπάροχα για να γίνουν μέλη της αδελφότητας…

Ελληνικό review

Ελληνικό gameplay

 

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 8 μήνεςΠριν από 8 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments