Lagonika.gr
Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition και Submerged: Hidden Depths, από την Epic Games
+106

Δωρεάν 2 παιχνίδια για PC, τα Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition και Submerged: Hidden Depths, από την Epic Games

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Καλησπέρα! Η Epic Games αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν σε όλους 2 παιχνίδια για PC, τα Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition και Submerged: Hidden Depths (Exploration Adventure). Απαραίτητο για να τα αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο τα προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου από από 1 Σεπτεμβρίου έως 8 Σεπτεμβρίου, κρατώντας τα με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις download όποτε επιθυμείς).

—————————————————————————————————————————————————————-

1.

-Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition    (μέγεθος παιχνιδιού: 65,7 gb)

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM:  https://store.steampowered.com/app/750920/Shadow_of_the_Tomb_Raider_Definitive_Edition/ Το Shadow of the Tomb Raider το γνωρίζετε καθώς αποτελεί την τρίτη έκδοση της reboot τριλογίας της σειράς Tomb Raider. Η Definitive Edition έχει όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν μετά το λανσάρισμα από την Eidos και επιπλέον αποστολές, όπλα και ρούχα. Το Tomb Raider του 2013, το πρώτο μέρος της reboot τριλογίας έπλασε εκ νέου τη Lara ως μια άπειρη δεκαοχτάχρονη, της οποίας η πρώτη αρχαιολογική αποστολή κατέληξε με την ίδια να ναυαγεί στο μυστηριώδες νησί Yamatai. Εκεί παρακολουθήσαμε την εξέλιξή της από καλομαθημένη νεαρή σε survivor, που δεν θα διστάσει να σκοτώσει εφόσον το απαιτεί η κατάσταση. Ήταν μια διαφορετική προσέγγιση του χαρακτήρα από αυτή των προηγούμενων τίτλων, μια που προσέφερε μια πιο άγουρη και ευάλωτη Lara, η οποία σμιλευόταν μπροστά στα μάτια του παίκτη ώστε να γίνει ο σκληροπυρηνικός χαρακτήρας που όλοι ξέρουμε. Το πρόβλημα είναι, ότι φτάνοντας στο τρίτο μέρος της τριλογίας, ακόμα περιμένουμε. Μην με παρεξηγήσετε, σίγουρα είναι πιο σκληραγωγημένη, αλλά της λείπει αυτή η γοητεία των παλαιότερων games.

Ελληνικό review 1

Το Shadow Of The Tomb Raider έπρεπε να λέγεται Tomb Raider και να αντιμετωπιστεί ως ένα ακόμη reboot για τη σειρά. Στην ιστορία που διηγείται τα γεγονότα των δύο προηγούμενων τίτλων έχουν πολύ περιορισμένο ρόλο, παρουσιάζονται κυρίως ως ένδειξη ότι η Lara δεν έχει ωριμάσει ακόμη καθώς ξεκινά την τρίτη σύγχρονη περιπέτειά της. Ωστόσο το Shadow Of The Tomb Raider είναι πιο…Tomb Raider από τους προηγούμενους δύο τίτλους και, επίσης, πιο μοναδικό μείγμα που είναι ευκολότερο να δικαιολογήσει την ύπαρξή του, κάτι δύσκολο καθώς τις δύο προηγούμενες φορές ο στόχος φάνηκε να είναι η ανάδειξη σε ανθυποUncharted. Η εμμονή αυτή φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν και ελπίζουμε να μείνει εκεί ακριβώς. Ακίνητη. Εντός του παιχνιδιού η στροφή επιχειρείται να δικαιολογηθεί σε ψυχολογικό και φιλοσοφικό επίπεδο, με τον Jonah σε ρόλο φωνής της λογικής και την Lara να συνειδητοποιεί απότομα τι κάνει τόσο καιρό. Όλο αυτό είναι περιτύλιγμα βέβαια στα θετικά βήματα που γίνονται, γενικότερα, από τους δημιουργούς, αν και όχι σε όλους τους τομείς.

Ελληνικό review 2

Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό το οποίο συνδέει τα Tomb Raider και εν συνεχεία την ίδια την Lara Croft με την gaming συνειδητότητα. Βλέπετε τα πρώτα (και για πολλούς τα μόνα αυθεντικά) Tomb Raider, σηματοδότησαν όχι μόνο την απαρχή των περιπετειών της Lara αλλά και εκατομμυρίων είτε παλαιότερων είτε πρώτο εισαχθέντων  gamers σε 3D περιβάλλον, με το Tomb Raider του 1996 να είναι ένα από τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια που παρουσίασαν έναν πλήρως τρισδιάστατο κόσμο διαθέσιμο προς εξερεύνηση. Αυτή η παρθενική, σχεδόν ποιητική σύμπλευση μεταξύ ψηφιακού avatar και παίκτη προς την ανακάλυψη νέων εμπειριών που προκλήθηκε από την πολυπόθητη έλευση και διάθεση του 3D στις μάζες, σε συνδυασμό με τα πληθωρικά πολύγωνα της Lara και φυσικά με το ότι είχαμε να κάνουμε με αξιόλογα παιχνίδια, οδήγησε στο να θεωρείται η πρώτη τριλογία όχι μόνο κλασσική αλλά και αγαπημένη από μεγάλη μερίδα του κοινού, εμπεριέχοντας όμως γερές δόσεις νοσταλγίας.

Ελληνικό review 3

Ελληνικό review and gameplay

Shadow of the Tomb Raider Live (Hard Combat)

—————————————————————————————————————————————————————-

2.

-Submerged: Hidden Depths

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/1614270/Submerged_Hidden_Depths/  (τιμή: 24,99€) Σχεδόν επτά χρόνια μετά τον πρώτο τίτλο, η σειρά Submerged της Uppercut Games επιστρέφει με το Hidden Depths. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς στις ορολογίες, πρόκειται για ένα open world Action-Adventure χωρίς ίχνος μάχης, αλλά προσωπικά προτιμώ το ανεπίσημο “relaxploration” που περιγράφει ακριβώς την προσφερόμενη εμπειρία. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλά για να αναλύσουμε. Πρόκειται για ένα σύντομο, χαλαρό και ήρεμο τίτλο εξερεύνησης, με εμφανείς επιρροές από γνωστά franchises. Η δική μου οπτική θα το χαρακτήριζε ως ένα φιλήσυχο Assassins’ Creed με δόσεις Wind Waker. Η ιστορία μάς πετάει στα βαθιά με τη μία (pun intended), χωρίς πολλές εξηγήσεις, ακολουθώντας τα δύο αδέρφια Miku και Taku. Η Miku, την οποία ως επί το πλείστο χειριζόμαστε, έχει μια κρυφή δύναμη και μπορεί να κατευνάζει το μίασμα της φύσης, το οποίο απειλεί να καταπιεί τον κατακλυσμένο και μεταποκαλυπτικό κόσμο. Ο αδερφός της από την άλλη, είναι αυτός που προσπαθεί να τους κρατήσει ενωμένους και να μην τους επηρεάσει η δύναμη της αδερφής του. Στόχος μας λοιπόν, είναι με τη βάρκα μας να γυρίσουμε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση.

Ελληνικό review 1

Aπό την αρχή του το Submerged: Hidden Depths ξεκινά με δύο στοιχεία που τραβάνε άμεσα το ενδιαφέρον, με την, ας την πούμε, πρωτοτυπία τους. Το πρώτο είναι ότι το παιχνίδι ήταν αποκλειστικό για το, πολύπαθο Google Stadia, με τους δημιουργούς του έναν χρόνο και κάτι μετά να παίρνουν την απόφαση να του φέρουν και αλλού, γιατί, καταλαβαίνετε τώρα, ενώ το δεύτερο είναι ότι πρόκειται έναν τίτλο ενός γοητευτικού στο όνομα και ιδιότητες υποείδους, του «relaxploration», ή όπως θα το λέγαμε στο χωριό μας, που δεν φτιάχνουμε σύνθετες για να το παίξουμε έξυπνοι, «χαλαρωτική εξερεύνηση». Είναι σαφές ότι υπάρχει κόσμος που διαβάζοντας την παραπάνω γραμμή θα πει όχι ευχαριστώ, ειδικά αν ανήκει σε πιο νεαρές ηλικίες. Όμως πλέον δεν είναι λόγος ο κόσμος που θέλει να χαλαρώσει και να αράξει παίζοντας, χωρίς μάχες και άλλες περισπάσεις, ε και σε αυτούς απευθύνεται αυτός ο τίτλος. Κάνει τη δουλειά του; Ας το δούμε.

Ελληνικό review 2

Gameplays

-Submerged: Hidden Depths Gameplay (PC)

-SUBMERGED HIDDEN DEPTHS FULL GAME WALKTHROUGH / ALL ACHIEVEMENT / ALL COLLECTIBLE

—————————————————————————————————————————————————————-

Δωρεάν

exotic
Συνδέσου ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να σχολιάσεις!
Σχόλια