Αρχική » Προσφορές » Gaming » Δωρεάν από 09 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου για PC το Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, από την Epic Games
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Δωρεάν από 09 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου για PC το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, από την Epic Games
3
+66
69

Δωρεάν από 09 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου για PC το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, από την Epic Games

Λήξη: 16/11/21

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Η Epic Games αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν σε όλους για PC, το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure.

Απαραίτητο για να το αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο το προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου από 09 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου, κρατώντας το με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις download όποτε επιθυμείς).

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/17128...Adventure/ (τιμή: 9,99€)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

Παίξτε το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep και, στη συνέχεια, στη λίστα επιθυμιών τη συνέχεια του Tiny Tina’s Wonderlands!

Σπάστε σκελετούς, νικήστε δράκους και πολεμήστε γιγάντια γκόλεμ στο Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure. Ζήστε την περίφημη αποστολή του 2013 που τα ξεκίνησε όλα σε αυτήν την αυτόνομη καμπάνια γεμάτη φαντασία, διασκέδαση και βουνά από μαγικά λάφυρα!

Η βασίλισσα έχει αιχμαλωτιστεί και το βασίλειό της βρίσκεται σε κίνδυνο. μόνο εσείς και οι φίλοι σας έχετε πιθανότητες να αποκαταστήσετε την ειρήνη σε αυτήν την εκκεντρική, μαγεμένη γη. Περάστε το δρόμο σας μέσα από ύπουλα δάση, απόκοσμες κρύπτες και τρομακτικά φρούρια, αλλά προσέξτε – το ταξίδι σας μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή λόγω των χαρούμενων χαοτικών ιδιοτροπιών της Tina. Βουτήξτε σε αυτό το επικό επιτραπέζιο περιπλανώμενο και ετοιμαστείτε για τον αγώνα φαντασίας της ζωής σας!

Gameplay

https://www.lagonika.gr/wp-content/uploads/2021/11/Screenshot_8-2.png

Δωρεάν

Πριν από 9 μήνεςΠριν από 9 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosTh
09/11/2021 22:15

Εκτιμώ ιδιαίτερα ότι έκατσες και μετέφρασες και την υπόθεση καθώς στην ιστοσελίδα δεν ξέρουν όλοι καλά αγγλικά παρόλο που παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Να είσαι καλά φίλε exotic.

ChristosTh
Απάντηση προς  exotic
09/11/2021 22:21

Τίποτα φίλε τουναντίον εγώ σε ευχαριστώ!!!!

Pergamoto
10/11/2021 12:54

Σημειώστε και το Rogue Company Season 4:
https://www.epicgames.com/store/en-US/p/rogue-company