Αρχική » Προσφορές » Gaming » Αποκτήστε τη συλλογή CD Project Red Goodies ΔΩΡΕΑΝ στο GOG
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Αποκτήστε τη συλλογή CD Project Red Goodies ΔΩΡΕΑΝ στο GOG
5
+64
69

Αποκτήστε τη συλλογή CD Project Red Goodies ΔΩΡΕΑΝ στο GOG

Περιγραφή:

Καλημέρα! Για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του CD PROJEKT RED, η GOG προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν την 20th Anniversary Goodies Collection για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Το πακέτο περιέχει αφίσες, ψηφιακές ταπετσαρίες, concept art και πολλά άλλα από τα παιχνίδια The Witcher και το Cyberpunk 2077. Αν δεν έχετε εξαργυρώσει τη συλλογή The Witcher Goodies ή τη Συλλογή Goodies Cyberpunk 2077 στο παρελθόν, αυτή είναι η ευκαιρία σας να  αποκτήσετε δωρεάν τα παρακάτω:

  1. The Witcher Goodies Collection

Περιλαμβάνει τέχνες, βιβλία, soundtrack, δημιουργία βίντεο, συναυλία Video Game Show, wallpapers και πολλά άλλα καλούδια από όλα τα παιχνίδια The Witcher που συγκεντρώθηκαν μαζί.

     2. Cyberpunk 2077 Goodies Collection

Μεταξύ των στοιχείων που παρουσιάζονται στη Συλλογή Goodies Cyberpunk 2077, θα βρείτε μερικές μοναδικές ιδέες τεχνών και διαφημιστικές αφίσες με στυλ σχεδίασης που εμφανίζονται στο παιχνίδι. Το περιεχόμενο που κυκλοφόρησε προηγουμένως περιλαμβάνει εκτυπώσιμες αφίσες, ψηφιακές ταπετσαρίες, γκράφιτι συμμοριών και ατσάλινα βιβλία – όλα αυτά θα δώσουν στον υπολογιστή και στο σαλόνι σας μια φουτουριστική, επαναστατική πινελιά. Τέλος, αναλυτικά καλούδια του σύμπαντος Cyberpunk 2077, όπως στιγμιότυπα οθόνης και σχεδιαγράμματα όπλων.

Για να κατεβάσετε τα goodies, προχωρήστε στο your Library στο GOG.com.

https://www.lagonika.gr/wp-content/uploads/2022/07/Screenshot_11.png

Δωρεάν

Πριν από 2 μήνεςΠριν από 2 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments