Αρχική » Προσφορές » Εικόνα - Ήχος » Ακουστικά Platinet Omega Freestyle FH-4920 σε μπλε και σε κόκκινο χρώμα, στα 7,99€, Public
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Ακουστικά Platinet Omega Freestyle FH-4920 σε μπλε και σε κόκκινο χρώμα, στα 7,99€, Public
10
+35
45

Ακουστικά Platinet Omega Freestyle FH-4920 σε μπλε και σε κόκκινο χρώμα, στα 7,99€, Public

Λήξη: 28/08/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα! Σε προσφορά τα μπάτζετ Ακουστικά Platinet Omega Freestyle FH-4920, σε μπλε και σε κόκκινο χρώμα, στα 7,99€ τιμή που είναι με διαφορά ιστορικό χαμηλό, από το Public.

Δωρεάν παραλαβή από υποκαταστήματα.

εδώ σε μπλε χρώμα: https://www.public.gr/product/perifereiaka/pc-headsetmicrophone/akoustika-platinet-omega-freestyle-fh-4920–mple/1511056

εδώ σε κόκκινο χρώμα: https://www.public.gr/product/perifereiaka/pc-headsetmicrophone/akoustika-platinet-omega-freestyle-fh-4920–kokkino/1511057

skroutz/bestprice από 18,90€ (μπλε χρώμα)

skroutz/bestprice από 18,90€ (κόκκινο χρώμα)

Platinet Freestyle On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση USB-A σε Μπλε χρώμαPlatinet Freestyle On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση USB-A σε Κόκκινο χρώμα

Eν συντομία

Τα ακουστικά Omega Freestyle FH-4920, χαρακτηρίζονται από στυλάτη εμφάνιση, εξαιρετική ποιότητα ήχου και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Ως αποτέλεσμα, τα ακουστικά θα παρέχουν μια μεγάλη εμπειρία ακρόασης για μεγάλο χρονικό διάστημα χρήσης.

Το σετ περιλαμβάνει δύο καλώδια: το ένα με υποδοχή mini jack και μικρόφωνο, συμβατό με smartphone και tablet, το άλλο με πρίζα USB και μικρόφωνο, συμβατό με υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Το καλώδιο USB είναι εξοπλισμένο με μικρόφωνο που σου επιτρέπει να μεταδίδεις ήχο κατά τη διάρκεια, για παράδειγμα, παιχνιδιών για πολλούς παίκτες.

Χαρακτηριστικά

Σχεδιασμός

Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν σχεδιασμό που απομονώνει τον θόρυβο και σου επιτρέπει να εστιάσεις πλήρως στη μουσική σου. Η μουσική πηγαίνει κατευθείαν στο αυτί, επιτρέποντας στον χρήστη να ακούσει τους πιο λεπτομερείς ήχους, ακόμη και σε χαμηλά επίπεδα έντασης. Τα κλειστά ακουστικά είναι μοντέλα με δυνατό και ακριβές μπάσο που προτιμούν μουσικοί και DJs.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Τα ακουστικά θα είναι χρήσιμα όχι μόνο για τη μουσική, αλλά και για ομιλία, εάν είναι εξοπλισμένα με μικρόφωνο. Σε αυτό το μοντέλο ακουστικών, θα βρεις ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο, ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να απαντάς σε τηλεφωνικές κλήσεις και για συνομιλίες άμεσων μηνυμάτων.

Μίνι βύσμα 3.5 mm

Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με μια γενική και κοινώς χρησιμοποιούμενη υποδοχή Mini Jack 3.5 mm, ώστε να μπορούν να συνδεθούν σε πολλές διαφορετικές συσκευές χωρίς να χρειάζονται προσαρμογείς.
7.99 €

Πριν από 1 μήναΠριν από 1 μήνα


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Vamire
28/08/2022 14:23

Φαίνονται λίγο μουφα τα έχει κάποιος;